Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Ima hrgovic kaj reci u svijetu boxa.. mozda nije najbolji i najjaci ali ne bih bio iznenadjen da postane prvak i da puno obrana naslova. Pa vidi mu samo face,gori od onog rusa iz rockya

Je da je ovaj molina bio truba ali hr. Ga je stisnuo od prve sekunde i nije ga pustio do ko.. a i pokazao je da moze primit opako jake udarce, nimalo bezazlene..

Nije da ga gotivim nesto previse ali mislim da moze jako puno napraviti..

Koji bi bio gust njega i cigana gledat.. awww

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Prvak, a tresti će se do ujutro od straha :thumbsd:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
12 rundi bježanja po ringu se isplatilo na kraju. Pametno odrađeno rekli bi neki. Po meni on protiv zdravog Furija nema šta tražiti.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pa gdje si Tyson da vidis ovo dvije pi*kice u ringu :facepalm:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Isao na taktiku od Klitschka. Bjezanje i grljenje cijeli mec , i ocito da jos uvijek to pali kod sudaca.
slikaslika slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.12.2019., 23:18 12 rundi bježanja po ringu se isplatilo na kraju. Pametno odrađeno rekli bi neki. Po meni on protiv zdravog Furija nema šta tražiti.
Protiv Furija ne treba ni na vaganje a kamoli u ring.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Prije svega bravo za našega Hrgu, imati jedan od mečeva kao uvertiru za ovakvu glavnu borbu nije mala stvar.

Vidim da su dosta negativni komentari što se tiču Joshue, ali meni je bio užitak gledati onu njegovu tehniku i rad nogu.

Eh da, još da dodam... Svi ovi današnji prvaci su mi ništa prema Tysonu. Visoka kilaža, a sve mišić, brz, strašna snaga udaraca, 2-3 i ruši 2metraše bez problema - milina :thumbs:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Malo smo se razmazili, čim nije bilo mrtvih, nije bilo tuče reka bi Dena. :D
Nije wow meč, ali sasvim solidan. Nadam se da neće biti trilogije je Ruiz u 9 od 10 mečeva gubi od AJ-a. U prvom je Joshua podcijenio njegovu bradu i desilo se što se desilo. :chill:
Hrgović dobar, al mora se priznati da je Molina bio katastrofa. Sumnjiv udarac za KO, ali cijelo vrijeme se okretao pa tko mu je kriv.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Multi 21 je napisao/la: 08.12.2019., 17:16 Malo smo se razmazili, čim nije bilo mrtvih, nije bilo tuče reka bi Dena. :D
:rofl:

Nažalost nisam gledao nijedan meč iz Diraje, pogledat ću Hrgin nokaut i eventualno glavnu borbu, iako su i ove dvije između zanimljive po imenima. Ja definitivno naginjem ovoj filozofiji iz Denine izjave, ali čitam da se vidjelo da je Kličko pomagao Joshui u pripremi :chill:

Maloprije sam pogledao snimku Jairzinhova nokauta četiri sekunde prije kraja meča i mogu reći da je Overeem pošteno opljačkan :facepalm: Nije bio ugašen i praktički se odmah ustao, ovaj je krenuo slaviti kao da je sve gotovo, a Reem ga je komotno mogao napasti s leđa i nokautirati dok slavi. Veliki :thumbsd: za Miragliottu.

zelot
Formula 1
Formula 1
Mislim da zbog usnice ionako ne bi nastavio mec.. jedino kaj bi vrijeme isteklo dok bi sudac to bolje pogledao ali da je ikako bio spreman na borbu..razvalio mi je usne skroz.. da je bilo jos ne znam koliko vremena sudac bi zaustavio borbu.

Realno, owereem je bio pobjedjen nakon zadnjeg udarca.. e sad je jedino pitanje dal je sudac mogao cekati i pustiti ovog da slavu, a owereemu dati tih 2-3 sekunde da bude kraj meca. Tada bi owereem dobio a ovaj izgubio jer slavi prije kraja.. po meni oboje pravedno..

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
zelot je napisao/la: 08.12.2019., 22:55 Mislim da zbog usnice ionako ne bi nastavio mec.. jedino kaj bi vrijeme isteklo dok bi sudac to bolje pogledao ali da je ikako bio spreman na borbu..razvalio mi je usne skroz.. da je bilo jos ne znam koliko vremena sudac bi zaustavio borbu.
Poanta je u tome što nije bilo "ne znam koliko vremena", već su ostale četiri sekunde do kraja u kojima je Jairzinho slavio iako Reem nije bio ugašen i sudac nije odmah zaustavio meč - dakle, Jairzinho je napravio glupost preranim slavljem i trebao je izgubiti meč, tj. meč je trebao otići do kraja i sudačke odluke, nisam gledao cijeli meč pa ne znam kako je bilo, ali čitao sam nešto da je po sudačkim karticama Reem dobio.
Realno, owereem je bio pobjedjen nakon zadnjeg udarca.. e sad je jedino pitanje dal je sudac mogao cekati i pustiti ovog da slavu, a owereemu dati tih 2-3 sekunde da bude kraj meca. Tada bi owereem dobio a ovaj izgubio jer slavi prije kraja.. po meni oboje pravedno..
S ovim se nikako ne mogu složiti. Jairzinho je izvodio walk-off KO, ali Reem se odmah ustao i sudac je trebao pustiti borbu do kraja - to se npr. dogodilo Cyborg, krenula je slaviti nokaut, ali sudac nije prekinuo i morala se skinuti s ograde te nastaviti borbu. Prekid zbog usnice bi bio opravdan da je bilo više od nekoliko sekundi do kraja, ovako je to po mom mišljenju čista glupost.

zelot
Formula 1
Formula 1
ma kazem oboje pravedno jer sa borilacke strane je alistar izgubio posto ne bi mogao nastaviti. pretpostavimo li da je bilo jos minutu recimo do kraja, alistar bi izgubio jer ne bi mogao nastaviti.. tako da u tom pogledu je pobjedjen i pobjedu nosi ovaj drugi.

sa druge strane, da je sudac pustio do kraja, alistar dobiva na bodove i opravdano jer ovaj je mogao zavrsiti borbu za tih 3-4 sekunde da je nastavio ali nije i da je izgubio, sam bi si bio kriv i opet ok...

istina je da bi mi bilo draze da je alistar pobjedio samo zato sto je ovaj poceo prerano slaviti ali jbg..

sljedi u sljedech par jeseci dobrih okrsaja.. imamo khabib vs ferguson.. predvidjam da ce khabib to dobit...
miocic za mene budala sto je (za sada) pristao na revans sa dc... trebao ga je odjebat.. ili barem nek se bori protiv francsa pa onda na miocica a miocic za to vrijeme cekat i oporavljat se..

jones uskoro ima mec, ocekujem i od njega nastavak dominacije.

i naravno rakic. nedavno sam pisao kako mi ne djeluje bas kalibar al bome sad itekako djeluje.. mogao bi on jonesu glavu skinut samo tako.. opak je. nadam se da ce pobjedit za dva tjedna...

i za kraj.. adesanya.. meni trenutno najposebnij lik.. nevjerojatan je. tocno se vidi mentalna, duhovna i energetska kontrola i dominacija u kavezu.. lik ej nesto posebno.. najposebnij do sada..

fascinira me njegovo strpljenje u mecu i ciljanje.. lik je zivi snajper.. nema onog kad je protivnik omamljen da sipa udarce i lamace dok ne pogodi.. ne, protivnik tetura al on i dalje cilja i ceka sekudnu dvije tri i bam..

bas me zanima statistika njega i drugih boraca u smislu pupucenih i pogodjenih udaraca.. on ne baca puno, kao npr max ili diaz i vecina drugih.. on baca vrlo malo ali sve opako pogadja... vjerujem da baca vise od 50% manje nego drugi borci ali pogadja 50% vise... fascinantan je.. kako samo kontrolira vrijeme, kojitajming ima.. i ta preciznost... ajme meni... on doslovno nisani i od 5 pokusaja svih 5 pogadja dok drugi ispale 10 a pogode 2...

jedva cekam vidjet ga opet.. mogao bih ga gledat non stop.. prejak je lik a i ovako je fora.. ima sve.. zaminljiv, ozbiljan neobican.. i definitivno borac kakav se jos nije pojavio do sada...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
zelot je napisao/la: 09.12.2019., 02:07 ma kazem oboje pravedno jer sa borilacke strane je alistar izgubio posto ne bi mogao nastaviti. pretpostavimo li da je bilo jos minutu recimo do kraja, alistar bi izgubio jer ne bi mogao nastaviti.. tako da u tom pogledu je pobjedjen i pobjedu nosi ovaj drugi.
To je u ovoj situaciji sasvim nebitno jer nije bila minuta do kraja, već nekoliko sekundi. Meč je mogao i trebao biti završen bez prekida.

Sljedeći event za tjedan dana je definitivno opak, tri borbe za naslov :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Navodno nas Kličko "za*ebava" s nekim twitovima o mogucem povratku.
Mozda mu vec para nestalo :D
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ja sam za - zamisli šou u teškoj s aktivnim Kličkom, Wilderom, Joshuom, Furyjem i Usikom :kokice:

Sinoć je održan UFC 245, posljednji ovogodišnji PPV i pretposljednji event uopće, ovog puta se nisam ni trudio izbjegavati spoilere i samo sam pogledao nokaute, nadam se da ću navečer uspjeti pogledati snimke na Novoj :)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Usman slomio čeljust Covingtonu :mrgreen:
Tako mi je drago, daleko najveća šupčina u cijeloj organizaciji, a konkurencija nij slaba :cool:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Svaka čast Covingtonu, onako se boriti sa slomljenom čeljusti :klanjam: Pokazao se kao dostojan protivnik za razliku od Woodleya. Meni ne smeta ta njegova persona jer je očigledno da glumi samo kako bi dobio pozornost.

zelot
Formula 1
Formula 1
Solidne borbe.. bio je usman bolji. Je za sitnicu ali po meni bolji i mislim da bi i bez k.o. pobjedio podjeljenom odlukom...

Sad cekamo rakica da demolira svog protivnika u subotu

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Bilo je 3-1 Usman, 3-1 Colby i 2--2 na početku zadnje runde. Btw. Rogan i Cormier su još gori od Croftija i Brundlea. Nevjerovatno koja pristranost.

zelot
Formula 1
Formula 1
E moj rakicu, umjesto da ga skrsisko ja renault 19 ti spusis.. crko mi stream na sredini druge runde a do tada je rakic bio uvjerljivo bolji i trebao je u oar navrata traziti zavrsetak. Kasnije nisam vidio sta je bilo ali steta. U samom uvodu su gavoditelji predstavili kao prijetnju zbog proporcija i umjesto da je ovo danas zavrsio i istaknuo se vrlo jako u diviziji,on se resetirao i sad sve ispocetka...

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡