Vade se na Haas. Opravdavanja.Mr.Spaceguy je napisao/la: 10.07.2019., 19:33 https://twitter.com/rich_energy/status/1148994221686370304
Tko će ga znati, koja je prava priroda njihovog "bjekstva" od Haas-a. Možda više neće pokušati biti, niti u F1?
Vade se na Haas. Opravdavanja.Mr.Spaceguy je napisao/la: 10.07.2019., 19:33 https://twitter.com/rich_energy/status/1148994221686370304
Tko će ih htjeti u F1? Naprave ti veću marketinšku štetu nego što dobiješ novaca.pigmalion je napisao/la: 10.07.2019., 22:27
Vade se na Haas. Opravdavanja.
Tko će ga znati, koja je prava priroda njihovog "bjekstva" od Haas-a. Možda više neće pokušati biti, niti u F1?
Ipak još nije kraj između Haas-a i Rich Energija!?wapi je napisao/la: 11.07.2019., 10:37Tko će ih htjeti u F1? Naprave ti veću marketinšku štetu nego što dobiješ novaca.pigmalion je napisao/la: 10.07.2019., 22:27
Vade se na Haas. Opravdavanja.
Ovo nije vijest. Ovo je samo lik na twitteru koji piše gluposti...
Pa već imaš taj legality box, samo što je trenutno slobodniji i ovi sa više love za razvoj izvuku puno više. Nemam ništa protiv da se tu doda još više restrikcija, ograničenje budžeta, samo da nemamo ove razmake F1 i F1.5DaveGilmour je napisao/la: 17.07.2019., 13:35 Jedan od ciljeva pravila:
Restriction of technical freedoms through the introduction of so-called legality boxes. These specify the framework within which aerodynamic surfaces can be designed
Nikako mi se ovo ne sviđa. Jako mi smrdi na standardizaciju bolida. Ne d'o Bog da pretvore F1 u spec seriju.
Nemam ništa protiv ograničenja budžeta, štoviše podržavam tu ideju, ali se izuzetno protivim bilo kakvim radikalnim restrikcijama po pitanju dizajna bolida. I ovako ih je previše. Možda to nije tipična standardizacija, ali mi se čini da se ozbiljno približavamo ideji spec bolida.LH44 je napisao/la: 17.07.2019., 14:48 Pa već imaš taj legality box, samo što je trenutno slobodniji i ovi sa više love za razvoj izvuku puno više. Nemam ništa protiv da se tu doda još više restrikcija, ograničenje budžeta, samo da nemamo ove razmake F1 i F1.5![]()
Jedino da ne bude standardizacije bilo čega, ono što su za mjenjač govorili da bude jedan za sve, to je bez veze, ali da imaš legality box u kom ti mora biti mjenjač ili bilo koji drugi dio bolida, to mi je ok![]()
Eijsss, kad bi ovako izgledali.