Bilo bi fenomenalno da Hamilton dođe u Ferrari, pa da se Jock Clear počne javljati tijekom utrka A sraz talijanskih i britanskih medija o tome "tko je kriv" da ne spominjem
wapi je napisao/la: 06.11.2018., 17:52
Bolje mu stoji crveno nego bljedeolikom Vettelu
Inače, to je majstorski PR potez. Počele su psihološke igre da se Vettel malo glođe u posezoni i da si misli jesu li mu namjestili pušku dogodine i već potpisali Hamiltona za 2020 ili 2021...
Koga?
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
stefan BELLOF je napisao/la: 07.11.2018., 11:13
Nadam se da se ovo nikada nece dogodit. Oprostit cu se od sporta ukoliko se ova tragedija dogodi
Kill yourself.
Veci bi bio killshot, ukoliko bi dosao, dosao bi na gotovo! Zbog toga ga ne bi volio vidjeti.
No, Hamilton ima tu neku auru srece koja ga prati, pa recimo mozda bi ga zbog toga zelio vidjeti u Ferrari-ju, da sapere ove "sihire" sto godinama vuku.
Nadam se da se ovo nikada nece dogodit. Oprostit cu se od sporta ukoliko se ova tragedija dogodi
Kill yourself.
Ma zasto? Ubij se sam. Imam pravo da ga ne zelim tamo,kakav ti imas problem sa tim?
Alonso je za ovoga mala beba,takve kao Hamilton nikada ne zelim blizu
Kill yourself.
Veci bi bio killshot, ukoliko bi dosao, dosao bi na gotovo! Zbog toga ga ne bi volio vidjeti.
No, Hamilton ima tu neku auru srece koja ga prati, pa recimo mozda bi ga zbog toga zelio vidjeti u Ferrari-ju, da sapere ove "sihire" sto godinama vuku.
S obzirom na količinu "nesreće" (eno, na naslovnoj ljudi čak pišu da i nije imao sreće ) koju ima Hamilton, vjerovatno bi Ferrari proradio, tj. on bi došao u "prorađeni" Ferrari.
Mada bi ja više volio da titulu u Maranello vrati Vettel. Ili Leclerc.....
Pored Lewisa, ne bi baš volio vidjeti ni Maxa u ekipi.
Ali, ako bi došli, Bože moj, pa bio je i Alonso u ekipi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dramu stvarate, mislim da bi svaki ferrarievac negdje onako barem malo duboko u sebi odahnuo..ferrari bi cak i moje simaptije pobrao
Moram priznati da ona slika gore Lewisa u ferkanovom kombinezonu izgleda sjajno...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Inače, to je majstorski PR potez. Počele su psihološke igre da se Vettel malo glođe u posezoni i da si misli jesu li mu namjestili pušku dogodine i već potpisali Hamiltona za 2020 ili 2021...
Koga?
Pa Hamiltona s izjavom da ne isključuje da će jednom voziti Ferrari.
Koga?
Pa Hamiltona s izjavom da ne isključuje da će jednom voziti Ferrari.
To se neće dogoditi IMO.
Nebitno o mišljenju mene ili nekog drugoga o njemu, ali oni što on dobije trenutno u Mercedesu, fantastična ekipa, bolid koji je očito brz neovisno o pravilima, kolegu koji surađuje, britanska ekipa, manji pritisak i ono njemu najvažnije Tommy Hilfiger i ostali sponzori s kojima surađuje koji mu donose puno love i izgradnju "Hamilton brenda".
Zato mu i ne bi odgovarao Ferrari, niti mislim da bi mu baš legla ta okolina. Vidjeli smo kakav je kada ekipa nešto promaši ili kada nešto nije na razini...u Italiji i Ferrariju je to x10 i svaka riječ se mjeri, a i ne znam bas da mu se baš mili mijenjati ekipu sa 35-36 godina tada.
KERS je napisao/la: 08.11.2018., 13:24
Dramu stvarate, mislim da bi svaki ferrarievac negdje onako barem malo duboko u sebi odahnuo..ferrari bi cak i moje simaptije pobrao
Moram priznati da ona slika gore Lewisa u ferkanovom kombinezonu izgleda sjajno...
Stope bi mu ljubili...
Ali čvrsto sam ubijeđen da se to neće ni dogoditi.
Nije da nije imao ponudu
A sezona 2019. u Ferrariju je već počela čini mi se:
[tweet][/tweet]
KERS je napisao/la: 08.11.2018., 13:24
Stope bi mu ljubili...
Ali čvrsto sam ubijeđen da se to neće ni dogoditi.
Nije da nije imao ponudu
A sezona 2019. u Ferrariju je već počela čini mi se:
[tweet][/tweet]
Stope bi mu ljubili? Nije se Schumacheru pa se ne bi ni njemu...gluposti.
Uostalom nikada nije bilo poveznica Hamiltona sa Ferrarijem. Ni ponude koliko znam tako da....
Sve pet
Nekad se metafora treba i uzeti kao metafora
Što se tiče poveznica, ili nisi vidio, ili nisi htio da vidiš.
Kako god... Bar se slažemo da je najbolje da ovakve postave se zadrže do penzije
Har Kl je napisao/la: 08.11.2018., 17:52
Sve pet
Kako god... Bar se slažemo da je najbolje da ovakve postave se zadrže do penzije
Pa nisam vidio poveznice...niti rumorse. Vrlo brzo bi čuli da se nešto takvo kuha ili da se kuhalo, ali nije tako da...
Sve pet
Pa nisam vidio poveznice...niti rumorse. Vrlo brzo bi čuli da se nešto takvo kuha ili da se kuhalo, ali nije tako da...
Sve pet