F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakvo darovanje, pa nije sad da je Mercedes spavao, a ovi zeznuli totalno bolid/utrku pa im poklonili, ključnu nadogradnju napravili i stekli prednost kroz 3 utrke. To je isto da ja i ti uradimo 9 sklekova, ja uradim deseti, a ti padneš na pod, nisi mi darovao pobjedu, ja sam uradio sklek više. Nisu se pojavili u najboljem svijetlu, to stoji, ali da su im darovali nisu ni mogli jer u te 3 trke nisu nijednu pobjedu držali u rukama da bi je ikome ispustili i darovali. Jedini darovi su oni od Vettela u Azerbejdžanu, Njemačkoj i Italiji, tu su imali sve, a na kraju darovali sve Mercedesu, prvenstveno Vettel, djelom i Ferrari zeznuo neke stvari :chill:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 20.06.2019., 12:10 Kakvo darovanje, pa nije sad da je Mercedes spavao, a ovi zeznuli totalno bolid/utrku pa im poklonili, ključnu nadogradnju napravili i stekli prednost kroz 3 utrke. To je isto da ja i ti uradimo 9 sklekova, ja uradim deseti, a ti padneš na pod, nisi mi darovao pobjedu, ja sam uradio sklek više. Nisu se pojavili u najboljem svijetlu, to stoji, ali da su im darovali nisu ni mogli jer u te 3 trke nisu nijednu pobjedu držali u rukama da bi je ikome ispustili i darovali. Jedini darovi su oni od Vettela u Azerbejdžanu, Njemačkoj i Italiji, tu su imali sve, a na kraju darovali sve Mercedesu, prvenstveno Vettel, djelom i Ferrari zeznuo neke stvari :chill:
Aj živ bio pročitaj moj post još jednom. ;)
Al polako....
Pa ćeš vidjeti da si napisao isto što i ja. :rofl: :rofl:
Joj ove omladine danas, svima vam treba dati kapsule sa Omega 3 ribljim uljem, za poboljšanje koncentracije.... :gandalf:

Što se tiče sklekova, nekad sam mogao jedno 50-60 komada, danas ni tih 9. :chill:
Trebalo bi mi par dana da dođem u formu da ih mogu napraviti 9.

Ako replika nije bila upućena meni (jerbo nisi nikoga quotao), onda ništa.... :mrgreen:
Zaboravi na kapsule Omega 3 riblje ulje
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kontekst je kao da je Mercedes izdominirao sezonom, a ustvari je marginalno bilo, kao što je i bodovno trebalo biti, a nije iz ovog ili onog razloga. Inače nabrzaka sam pročitao tvoje, smanji zagrade malo :D
Nisu se pojavili u najboljem svijetlu
fali ti boldano kod konstatacije, jer ovako bukvalno ispade da je odsustvo :mrgreen:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 20.06.2019., 12:10 Kakvo darovanje, pa nije sad da je Mercedes spavao, a ovi zeznuli totalno bolid/utrku pa im poklonili, ključnu nadogradnju napravili i stekli prednost kroz 3 utrke. To je isto da ja i ti uradimo 9 sklekova, ja uradim deseti, a ti padneš na pod, nisi mi darovao pobjedu, ja sam uradio sklek više. Nisu se pojavili u najboljem svijetlu, to stoji, ali da su im darovali nisu ni mogli jer u te 3 trke nisu nijednu pobjedu držali u rukama da bi je ikome ispustili i darovali. Jedini darovi su oni od Vettela u Azerbejdžanu, Njemačkoj i Italiji, tu su imali sve, a na kraju darovali sve Mercedesu, prvenstveno Vettel, djelom i Ferrari zeznuo neke stvari :chill:
Vettel nije u Azerbejdžanu darovao pobjedu, jer je nije ni imao. Jes vodio veći dio utrke, ali pobjedu je darovao Ferrari jer ga je prerano uveo u boks. Pa kasnije kad se pojavio SC morali su ponovo da ih Mercedes, odnosno Bottas nebi uhvatio na svježijim gumama. Kasnije je pogriješio, ali nije on poklonio pobjedu, tada je već bila poklonjena...
U Italiji opet Ferrari, uz Kimijevu pomoć. Zajeb na kvalifikacijama. U utrci ono grčevito branjenje Raikkonena. Sebi napravio flat spot, Vettelu sjebo drugo mjesto. A kasnije vjerovatno nije ni imao tempo da se odmakne od Hamiltona zbog tog flat spota u prvoj krivini... A i u Njemačkoj su bili Ferrarijevi prsti u svemu prije Vettelove greške...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: McLaren
Sam pao sam se ubio.
slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Pastor je napisao/la: 20.06.2019., 19:47
Vettel nije u Azerbejdžanu darovao pobjedu, jer je nije ni imao. Jes vodio veći dio utrke, ali pobjedu je darovao Ferrari jer ga je prerano uveo u boks. Pa kasnije kad se pojavio SC morali su ponovo da ih Mercedes, odnosno Bottas nebi uhvatio na svježijim gumama. Kasnije je pogriješio, ali nije on poklonio pobjedu, tada je već bila poklonjena...
U Italiji opet Ferrari, uz Kimijevu pomoć. Zajeb na kvalifikacijama. U utrci ono grčevito branjenje Raikkonena. Sebi napravio flat spot, Vettelu sjebo drugo mjesto. A kasnije vjerovatno nije ni imao tempo da se odmakne od Hamiltona zbog tog flat spota u prvoj krivini... A i u Njemačkoj su bili Ferrarijevi prsti u svemu prije Vettelove greške...
Za Baku se slažem, ali u Italiji ga nitko nije tjerao da u 2.zavoju proba proći Kimija i tim potezom otvori vrata Hamu, mogao je čekati i proći ga kasnije ko Ham.
U Njemačkoj mu je Ferrari odmogao svakako sa taktikom, ali opet je on taj koji je izletio dok je bio u vrlo komotnom vodstvu. Tako da ne možeš sve svaliti na Ferrari. Seb si je sam kriv za dosta toga.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Interesantan post Lewisa Hamiltona
slika

Da li ima ikakve veze sa tweetom Mark Huges-a vidjet ćemo za nekoliko sati.
https://twitter.com/sportmphmark/status/1141944467735359488

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Har Kl je napisao/la: 21.06.2019., 09:15 Interesantan post Lewisa Hamiltona
slika
Ima veze samo sa tim da decko vapi za paznjom. Jbt hoce li izdrzati pritisak dominantnog bolida i cele ekipe koja radi za njega i naravno dobar deo britanskog establismenta u F1. evo i ja ne mogu da spavam, ne mogu da radim, sav se tresem. Dajte da mu kolektivno lajkujemo nesto da se smiri malo.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mislim da si promašio cijeli fudbal.
Osim ako imaš još sličnih primjera koji bi potkrijepili tvoje tvrdnje.
Mislim da terapije za smirenje druge strane trebaju tražiti :thumbs:

Gilles
GP3
GP3
Mozda sam i promasio celu loptu ali neka ide u svestenike kada ga toliko pogadja "toliki" hejt pa onda zajedno sa Bogom kojeg toliko pominje neka se bori protiv tog hejta. Hamilton je vozacka masina mozda najbolji ikada ali je i najveci drama queen kojeg sam ikada gledao u F1, millennials kome je najbitnije koliko lajkova i folowera ima na drustvenim mrezama. Mozda mi i zato ne prija. Ja sam pak starog kova. Pivo i par drugara i meso koje se obrce na rostilju.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Slažem se da je on najveći drama queen u odnosu na sve vozače koje smo do sada gledali, samo ne mislim da je on i blizu toliki drama queen, koliko navijači iz drugih tabora misle. Valjda u tom nerviranju, sve te izjave drugačije izgledaju.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mark Huges baš podgrijava maštu.
https://twitter.com/SportmphMark/status/1141964288527085569
Sad kad pročitam opet prvi tweet, on je napisao da je Ferrari našao srebreni metak.
Da li su to našli nešto nelegalno na Mercedesu?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
silver bullet je izraz, u prevodu ferrari je pronašao/otklonio problem(e) i sad bi trebali bit brzi.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ali Leclerc je izjavio prethodno da nadogradnje za Francusku nisu značajne.
https://www.racefans.net/2019/06/21/lec ... nce-spain/

Nisam znao da se taj izraz tumači tako. U svakom slučaju bolje od moje pomisli :thumbs:

reso20
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la: 21.06.2019., 10:40 silver bullet je izraz, u prevodu ferrari je pronašao/otklonio problem(e) i sad bi trebali bit brzi.
U principu je ali ovo očigledno ima veze sa Hamiltonom.
Silver bullet može znači i Silver Arrow da je mislio :) A kako Hamstać nemre spavati očigledno se nešto događa.
Ham odlazi iz Mercedesa? Suci su donjeli neku novu odluku (iako kaže nema veze s Montrealom)?
Mercedes je nešto skrivao što je FIA otkrila? Ovo mi sve vuče na priču Alonso-Flavio.

Jao ne mogu dočekati, :kokice: ovo će biti fun weekend :aww:

reso20
GP3
GP3
Ferrari prvi izašao na stazu;
- Leclerc i Vettel se voze usporedno
- Leclerc staro krilo - Vettel novo krilo (mozda i obratno) i usporeduju novo krilo i dodatke da li se poklapaju
- Na stazi ova crvena guma jako trpi, nakon par krugova sporije voznje Leclerc vec spominje prednju desnu da je koma

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Har Kl je napisao/la: 21.06.2019., 10:49 Ali Leclerc je izjavio prethodno da nadogradnje za Francusku nisu značajne.
https://www.racefans.net/2019/06/21/lec ... nce-spain/

Nisam znao da se taj izraz tumači tako. U svakom slučaju bolje od moje pomisli :thumbs:
objavljen tekst:
https://www.motorsportmagazine.com/opin ... lRgYdfVa6E
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Gilles
GP3
GP3
Silver bullet od 0,3 sec navodno. Ha ha ha koja smejurija. Da pricamo o vremenu o,8 do 1 sec pa i ajde da se nadamo da ce sezona dobiti na neizvesnosti.

Double difusor je silver bullet.
Produvavanje difuzora je silver bullet.
Air Duct je silver bullet.
Ubravljanje svim tockovima je silver bullet.
slika

reso20
GP3
GP3
Gilles je napisao/la: 21.06.2019., 11:33 Silver bullet od 0,3 sec navodno. Ha ha ha koja smejurija. Da pricamo o vremenu o,8 do 1 sec pa i ajde da se nadamo da ce sezona dobiti na neizvesnosti.

Double difusor je silver bullet.
Produvavanje difuzora je silver bullet.
Air Duct je silver bullet.
Ubravljanje svim tockovima je silver bullet.
Ja očekivao bit će svega a ono ništa :bang:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Što se očekivali? 2019 je godina...nema pravog novinarstva.

Sve se danas jednom riječju opisuje - HYPE.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡