VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Radio sam, nisam uspio pogledat kvalifikacije...Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 19:18 Zanimljiva je ova priča danas nakon Q2 i onog sudara...točno se vidi kako ko diše od navijača do medija, ali dobro...barem smo dobili određene potvrde u vezi pristranosti, tako da barem nešto od ovoga danas.
Samo znam, da se je ovo dogodilo Vettelu, nasto bi kaos i vrijeđanja samo takva!
QFlash82
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mercedes
Vjerovatno, jer bi mu to bio tko zna koji put da je uprskao za volanom Ferraria.On, četverostruki svjetski prvak.pero iz bukurešta je napisao/la: 28.04.2019., 08:37Radio sam, nisam uspio pogledat kvalifikacije...Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 19:18 Zanimljiva je ova priča danas nakon Q2 i onog sudara...točno se vidi kako ko diše od navijača do medija, ali dobro...barem smo dobili određene potvrde u vezi pristranosti, tako da barem nešto od ovoga danas.
Samo znam, da se je ovo dogodilo Vettelu, nasto bi kaos i vrijeđanja samo takva!
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
Pošto sam i ja inženjer.....moje je mišlenje da dobar inženjer poput Binota teško može da bude dobar menadžer
Njemu mozak radi drugačije....
Za mendažera tima treba bito malo britkiji....malo sa trikovima, podvalama....t.j. Briatore u jednom rečiju
Njemu mozak radi drugačije....
Za mendažera tima treba bito malo britkiji....malo sa trikovima, podvalama....t.j. Briatore u jednom rečiju
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja ne znam zašto određeni novinari, navijači i primjerice Rosberg krive Ferrari (za Leclercov sudar) zato što su išli na Medium gume u Q2?
Meni uopće to nije bila loša ideja...to što sada neki govore da se te gume neće ugrijati na startu utrke itd...gluposti.
Pa nije da su ih poslali na Wet gume (Japan 2018
)
Utrka starta u 15h lokalno (u nas u 14h)...temperatura staze će biti oko 40 stupnjeva, Medium ne bi trebao imati problema sa tim temperaturama, a tko može dobije dobru stratešku igricu jer će na kraju utrke imati Soft kada se staza malo ohladi.
Totalne gluposti...Leclerc se razbio jbg, ali nije Ferrari kriv za to jer su eto stavili Medium gume...da nije bilo dovoljno izašli bi opet i napravili krug na Soft gumama. Bilo je vremena, zato su ih i poslali ranije.
Meni uopće to nije bila loša ideja...to što sada neki govore da se te gume neće ugrijati na startu utrke itd...gluposti.
Pa nije da su ih poslali na Wet gume (Japan 2018

Utrka starta u 15h lokalno (u nas u 14h)...temperatura staze će biti oko 40 stupnjeva, Medium ne bi trebao imati problema sa tim temperaturama, a tko može dobije dobru stratešku igricu jer će na kraju utrke imati Soft kada se staza malo ohladi.
Totalne gluposti...Leclerc se razbio jbg, ali nije Ferrari kriv za to jer su eto stavili Medium gume...da nije bilo dovoljno izašli bi opet i napravili krug na Soft gumama. Bilo je vremena, zato su ih i poslali ranije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Kimi možda u problemu?
https://www.racefans.net/2019/04/28/alf ... gy0qCNcqT8
https://www.racefans.net/2019/04/28/alf ... gy0qCNcqT8
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Sebastian
Rosberg se uziveo u ulogu novinara ,posto mu je to novo zanimanje i sada je u njihovom svetu top prica neki klinac koji je usao u f1 pre 2 god sada je u Ferr i brz je i bla bla bla... Jednostavno je to neka zanimljiva tema sada i forsiraju je ,jasno je svima da tim nije kriv za udes juce,za puno toga je bio pre i sada jeste ali za udes nije.Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 10:58 Ja ne znam zašto određeni novinari, navijači i primjerice Rosberg krive Ferrari (za Leclercov sudar) zato što su išli na Medium gume u Q2?
Pa nije da su ih poslali na Wet gume (Japan 2018)
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Krivica je na Charlesu, ono jučer nije bilo nimalo lijepo. Jedna od njegovih glavnih zadaća u prvoj godini nije da osvaja pobijede, nego da bolid u jednom komadu doveze do cilja sa nekakvim pristojnim plasmanom. Normalno očekujem(o) od njega i više.
Danas se nadam samo da Ferrari neće imati odustajanja i da izguramo oba bolida u top 5. Iako još uvijek u meni tinja nada da će napokon danas sreća pomazit i Ferrari.
Danas se nadam samo da Ferrari neće imati odustajanja i da izguramo oba bolida u top 5. Iako još uvijek u meni tinja nada da će napokon danas sreća pomazit i Ferrari.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://twitter.com/wbuxtonofficial/status/1122387909720649729
Propaganda radi i dalje..."belief is that Ferrari still has the best car"....
Kakvi luđaci.

Kakvi luđaci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jučer bi Vettel uz zavjetrinu bio u desetinki sa Bottasom... čak i da je Lewis odvezao prvi sektor malo bolje, opet to bi bile 2 desetinke što nije velika razlika, to se istopi u trci. Tu je to, mislim da uz SC u pravo vrijeme Leclerc ima najveće šanse jer ima više setova guma za igranje i krajem trke bi bio najbrži na stazi uz svjež softFerrari je napisao/la: 28.04.2019., 12:03 https://twitter.com/wbuxtonofficial/status/1122387909720649729 Propaganda radi i dalje..."belief is that Ferrari still has the best car"....![]()
Kakvi luđaci.