VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Dobro je netko napisao, treba mu jedna poštena jebačka pobjeda i vraća se to u normalu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 19:18 Zanimljiva je ova priča danas nakon Q2 i onog sudara...točno se vidi kako ko diše od navijača do medija, ali dobro...barem smo dobili određene potvrde u vezi pristranosti, tako da barem nešto od ovoga danas.
Radio sam, nisam uspio pogledat kvalifikacije...

Samo znam, da se je ovo dogodilo Vettelu, nasto bi kaos i vrijeđanja samo takva!

Ali ovaj Ferrari...
Baca mi na onaj raspašoj kada je momčad vodio Stefano Domenicali.

QFlash82
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mercedes
pero iz bukurešta je napisao/la: 28.04.2019., 08:37
Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 19:18 Zanimljiva je ova priča danas nakon Q2 i onog sudara...točno se vidi kako ko diše od navijača do medija, ali dobro...barem smo dobili određene potvrde u vezi pristranosti, tako da barem nešto od ovoga danas.
Radio sam, nisam uspio pogledat kvalifikacije...

Samo znam, da se je ovo dogodilo Vettelu, nasto bi kaos i vrijeđanja samo takva!

Ali ovaj Ferrari...
Baca mi na onaj raspašoj kada je momčad vodio Stefano Domenicali.
Vjerovatno, jer bi mu to bio tko zna koji put da je uprskao za volanom Ferraria.On, četverostruki svjetski prvak.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Pošto sam i ja inženjer.....moje je mišlenje da dobar inženjer poput Binota teško može da bude dobar menadžer
Njemu mozak radi drugačije....
Za mendažera tima treba bito malo britkiji....malo sa trikovima, podvalama....t.j. Briatore u jednom rečiju

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja ne znam zašto određeni novinari, navijači i primjerice Rosberg krive Ferrari (za Leclercov sudar) zato što su išli na Medium gume u Q2?
Meni uopće to nije bila loša ideja...to što sada neki govore da se te gume neće ugrijati na startu utrke itd...gluposti.
Pa nije da su ih poslali na Wet gume (Japan 2018 :chill: )

Utrka starta u 15h lokalno (u nas u 14h)...temperatura staze će biti oko 40 stupnjeva, Medium ne bi trebao imati problema sa tim temperaturama, a tko može dobije dobru stratešku igricu jer će na kraju utrke imati Soft kada se staza malo ohladi.

Totalne gluposti...Leclerc se razbio jbg, ali nije Ferrari kriv za to jer su eto stavili Medium gume...da nije bilo dovoljno izašli bi opet i napravili krug na Soft gumama. Bilo je vremena, zato su ih i poslali ranije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 10:58 Ja ne znam zašto određeni novinari, navijači i primjerice Rosberg krive Ferrari (za Leclercov sudar) zato što su išli na Medium gume u Q2?
Meni uopće to nije bila loša ideja...to što sada neki govore da se te gume neće ugrijati na startu utrke itd...gluposti.
Pa nije da su ih poslali na Wet gume (Japan 2018 :chill: )

Utrka starta u 15h lokalno (u nas u 14h)...temperatura staze će biti oko 40 stupnjeva, Medium ne bi trebao imati problema sa tim temperaturama, a tko može dobije dobru stratešku igricu jer će na kraju utrke imati Soft kada se staza malo ohladi.

Totalne gluposti...Leclerc se razbio jbg, ali nije Ferrari kriv za to jer su eto stavili Medium gume...da nije bilo dovoljno izašli bi opet i napravili krug na Soft gumama. Bilo je vremena, zato su ih i poslali ranije.
Rosberg se uziveo u ulogu novinara ,posto mu je to novo zanimanje i sada je u njihovom svetu top prica neki klinac koji je usao u f1 pre 2 god sada je u Ferr i brz je i bla bla bla... Jednostavno je to neka zanimljiva tema sada i forsiraju je ,jasno je svima da tim nije kriv za udes juce,za puno toga je bio pre i sada jeste ali za udes nije.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Krivica je na Charlesu, ono jučer nije bilo nimalo lijepo. Jedna od njegovih glavnih zadaća u prvoj godini nije da osvaja pobijede, nego da bolid u jednom komadu doveze do cilja sa nekakvim pristojnim plasmanom. Normalno očekujem(o) od njega i više.

Danas se nadam samo da Ferrari neće imati odustajanja i da izguramo oba bolida u top 5. Iako još uvijek u meni tinja nada da će napokon danas sreća pomazit i Ferrari.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://twitter.com/wbuxtonofficial/status/1122387909720649729 Propaganda radi i dalje..."belief is that Ferrari still has the best car".... :bonk:
Kakvi luđaci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Neka me neko ispravi ako ima druga saznanja ali dobio sam dojam da je Will Leclercov fan, što se tiče Ferrarija to je čisti PR da zadrži gledateljstvo zainteresirano :facepalm:
slika

klikerbgd
Karting
Karting
Navija za: Sebastian
Hahahaha... I Lewis je Leklerov fan,ima gomilu fanova covek sada ,svakome je fan iz nekih njihovih trenutnih razloga itd....
Mozda im pr dobro ide ali ono sto treba da im je primarni cilj i posao je traljavo samo tako

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
SLUŽBENO: Kimi također starta iz pitlanea kao i Gasly i Kubica.

F12000
Formula 1
Formula 1
slika
slika

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Ima li tko sliku objavljenu na Twitteru gdje je jedan od novinara laserskim mjeračem mjerio širinu između zidova u Leclerc zavoju ?
No gidra, no party.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Imate live prijenos na youtube službenoj F1 stranici, upravo sada :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Taman sam krenio stavit, automatski mi izbacilo...

https://youtu.be/vEa0G3AvL6k

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 12:03 https://twitter.com/wbuxtonofficial/status/1122387909720649729 Propaganda radi i dalje..."belief is that Ferrari still has the best car".... :bonk:
Kakvi luđaci.
Jučer bi Vettel uz zavjetrinu bio u desetinki sa Bottasom... čak i da je Lewis odvezao prvi sektor malo bolje, opet to bi bile 2 desetinke što nije velika razlika, to se istopi u trci. Tu je to, mislim da uz SC u pravo vrijeme Leclerc ima najveće šanse jer ima više setova guma za igranje i krajem trke bi bio najbrži na stazi uz svjež soft
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Fala sarma na infou!

F12000
Formula 1
Formula 1
Bromance Kimija i Vettela na zadnjim sjedištima :aww:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡