Mene ne brine to kockanje, jest da je bilo frustrirajuće za izluditi, ali jak paket od početka je potreban da bi se uopće došlo u poziciju da se nešto prokocka, ili ne prokocka, a skeptičan sam da ga imaju. Bio sam i prošle godine, razuvjerili su me odmah na iduće dvije utrke, ali se ne mogu zadovoljiti da će opet biti sve kao i prošle sezone, jer ovo je samo Australija, zna se da Mercedes tu dobija. Nadao sam se borbi s Mercedesom u kvalifikacijama pred GP vikend, iako sam zbog samouvjerenosti Mercedesa i širenja jadikovki slutio da imaju sve potrebno da se mogu baviti tim stvarima (samo iz njima poznatih razloga), nakon treninga očekivao sam 3 do maksimalno 5 desetinki razlike, ali ovih 7 ponovo je puno previše, jednostavno sam razočaran totalnom nekonkurentnosti Mercedesu, a još nas je i Red Bull razdvojio. Još ako je ovo istina oko korišćenja "safe moda" motora, nije dobro. Nije dobro, jer očekujem od Ferrarija da bude najbolji, a to ni ove sezone neće biti slučaj, sve je izglednije.senna66 je napisao/la: 16.03.2019., 10:08 Zaista mislim da nema mjesta paničarenju i otpisivanju sezone.Način na koji je Ferrari prokockao prošlu sezonu je nešto što me brine više od ovih 0,7 sekundi, jer znam da će priča u Bahreinu biti drugačija. Ovo danas smo vidjeli prošle godine, identično, svi su otpisivali Ferrari i najavljivali dominaciju Mercedesa...i naravno na kraju nije bilo baš tako.
Australija je jedna od onih staza koja daje neke čudne rezultate za neke momčadi, neki ostvare dobar rezultat pa ih nema nigdje cijelu sezonu i suprotno. Ta staza mi nije nikakvo mjerilo gdje tko stoji.
Ne znam, nadam se da će se ponoviti vrlo konkurentni Ferrari kao nakon Australije prošle godine. Nema razloga za paniku, ali bome ni za veselje dok god ne vidim kvale u Bahreinu koje bi trebale dati bolju, stvarnu sliku.
Da sam barem imao i jedan dobar razlog povjerovati prognozama Ferrarijeve prednosti plasiranih od glavnih konkurenata, ali nisam, jer tijekom testiranja nisam ni jedan valjan razlog za to vidio, pogotovo nakon silnih problema za Ferrari u drugom tjednu testiranja (tad su se već spominjali problemi s pouzdanosću) zbog čega sam jedva čekao današnje kvalifikacije, da se zavjese konačno podignu.
Ove što i dalje pričaju o Ferrarijevoj prednosti na testiranjima od pola sekunde, ne uzimam uopće za ozbiljno, jer predpostavljam da to radi jer im pričinjava dodatno zadovoljstvo zbog nastavak dominacije tima za kojeg navijaju. Nije da ih ne razumijem, vjerojatno bih i ja bio jednako sretan i zadovoljan da Ferrari ima takvu prednost, ali nema, jebiga. Ostaje nada da će se u idućim utrkama stvari promjeniti, ali ne očekujem radikalne promjene. Za početak bi me zadovoljilo ne korišćenje "safe moda" na idućoj utrci, da se fkt vidi gdje stoje.