Isle of Man TT
WEC, WRC, Indy...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Startni brojevi:
https://www.iomtt.com/news/2018/05/08/s ... vlRzrm2_xv
https://www.iomtt.com/news/2018/05/08/s ... vlRzrm2_xv
Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Dakle niti jedan od njih nije promijenio svoj broj. Koji sentimentalci/praznovjernici 
Jedino mi se cini da je Connor znao imati br 10 pa zadnjih par godina broj 1.

Jedino mi se cini da je Connor znao imati br 10 pa zadnjih par godina broj 1.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Zato jer svijet u povijesti nio bio osjetljiviji na.....sve. Što se mene tiče i bolje da ne prenose uživo, odnosno vrlo ograničeno. Što manje ljudi zna za TT to bolje, jer to znači da znaju samo ljudi koji ga stvarno vole i koje to zanima i naravno znaju kakav je to sport i eventualne posljedice.
Još mi samo treba da ulete onakve cicije kakve je marketing povukao u F1 i onda svojim cendranjem upropaste još jedan plemeniti sport kojekakvim haloima i samu smisao istoga...
Kao što reko - što manje, to bolje, nije mi bed ako ljudi nemaju pojma o tome - zna se koga zanima, a nije ni TT-u, ne vrti se tamo nikakva lova to se zna. Jedna od rijetkih racerskih kategorija koja je ostala neokrznuta od kapitalizma, globalnog marketinga i ljudi koji dolaze da bi opalili selfie ili još gore dobivaju karte koje vrijede tisuće i tisuće (iako si sami mogu priuštiti tu kartu bez da trepnu) da bi se naslikavali u nečijem boksu dok ljudi koji religiozno prate sport ne mogu skupiti lovu da na prstima prek ograde vide idole.....
Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
Ima smisla to sto si rekao. I slazem se. Zapravo je TT vec sada dovoljno popularan i neprestano raste iz godinu u godinu. U Njemackoj i jos par zemalja u Europi ga prenose, snimke jel. Svake godine ima sve vise zainteresiranih. Cak je sve veci interes i kod amera...sto me malo plaši
Msm... gleda ga vise milijuna ljudi svake god, definitvno se zna za njega i cudo da iz tog sporta nikad nije napravljen cirkus na kojem se vrti lova.
Ali opet kazem, NW ima live prijenos i nije im naskodilo. Ostalo je sve vise manje isto kolko ja znam. Druga stvar bi bila da sad TT ulaže u zestoka reklamiranja i da imaju namjeru prosiriti prijenos po Europi ili cak i dalje....to bi sigurno privuklo budale poput Bernija ili slicnih koji bi pretvorili TT u sranje i na njemu vrtili pare.
Dovoljan bi bio jedan jedini prijenos uzivo na njihovoj televiziji....i kojeg bi mogao iskopati na internetu da gledam haha
Ne vjerujem da bi takvo sto naskodilo.
No dobro, mozda tu ima jos drugih stvari zbog kojeg ne zele imati live prijenos...
Msm... gleda ga vise milijuna ljudi svake god, definitvno se zna za njega i cudo da iz tog sporta nikad nije napravljen cirkus na kojem se vrti lova.
Ali opet kazem, NW ima live prijenos i nije im naskodilo. Ostalo je sve vise manje isto kolko ja znam. Druga stvar bi bila da sad TT ulaže u zestoka reklamiranja i da imaju namjeru prosiriti prijenos po Europi ili cak i dalje....to bi sigurno privuklo budale poput Bernija ili slicnih koji bi pretvorili TT u sranje i na njemu vrtili pare.
Dovoljan bi bio jedan jedini prijenos uzivo na njihovoj televiziji....i kojeg bi mogao iskopati na internetu da gledam haha

Ne vjerujem da bi takvo sto naskodilo.
No dobro, mozda tu ima jos drugih stvari zbog kojeg ne zele imati live prijenos...

- senna66 Verified
- Formula 1
North West 200 rezultati otvorenog treninga:
Veliko iznenađenje Honde, najbrži na hiljadarkama, jako dobri na 600cc. Za sad se čini da su riješili svoje prošlogodišnje probleme.
Supersport practice
1. Michael Dunlop Honda 112.757mph
2. William Dunlop Yamaha 112.722
3. James Hillier Kawasaki 112.466
4. Lee Johnston Honda 112.357
5. Martin Jessopp Triumph 112.088
6. Adam McLean Kawasaki 111.984
Superbike practice
1. Lee Johnston Honda 116.701mph
2. Michael Dunlop BMW 115.577
3. James Cowton Kawasaki 113.662
4. Glenn Irwin Ducati 113.452
5. James Hillier Kawasaki 112.927
6. Conor Cummins Honda 112.762
Supertwins practice
1. Derek McGee Kawasaki 107.303mph
2. Martin Jessop Kawasaki 106.376
3. Adam McLean Kawasaki 106.149
4. Joey Thompson Paton 105.262
5. James Cowton Kawasaki 104.971
6. Christian Elkin Kawasaki 103.976
Superstock practice
1. Alastair Seeley BMW 111.947mph
2. Michael Rutter BMW 110.894
3. Dan Kneen BMW 110.455
4. Michael Dunlop BMW 110.279
5. Dean Harrison Kawasaki 109.925
6. David Johnston BMW 108.514
Veliko iznenađenje Honde, najbrži na hiljadarkama, jako dobri na 600cc. Za sad se čini da su riješili svoje prošlogodišnje probleme.
Supersport practice
1. Michael Dunlop Honda 112.757mph
2. William Dunlop Yamaha 112.722
3. James Hillier Kawasaki 112.466
4. Lee Johnston Honda 112.357
5. Martin Jessopp Triumph 112.088
6. Adam McLean Kawasaki 111.984
Superbike practice
1. Lee Johnston Honda 116.701mph
2. Michael Dunlop BMW 115.577
3. James Cowton Kawasaki 113.662
4. Glenn Irwin Ducati 113.452
5. James Hillier Kawasaki 112.927
6. Conor Cummins Honda 112.762
Supertwins practice
1. Derek McGee Kawasaki 107.303mph
2. Martin Jessop Kawasaki 106.376
3. Adam McLean Kawasaki 106.149
4. Joey Thompson Paton 105.262
5. James Cowton Kawasaki 104.971
6. Christian Elkin Kawasaki 103.976
Superstock practice
1. Alastair Seeley BMW 111.947mph
2. Michael Rutter BMW 110.894
3. Dan Kneen BMW 110.455
4. Michael Dunlop BMW 110.279
5. Dean Harrison Kawasaki 109.925
6. David Johnston BMW 108.514

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Istina, dobar napor njihove tvorničke podrške, očito je da su riješili neke temeljne probleme što se odražava ovdje ali i u MotoGP-u.
Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
Hickman pobjednik superstocka!!! Oteo pobjedu Seeleyu vrlo ambicioznim potezom u zadnjim zavojima.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ywZCLJGaBd8[/youtube]
The wee wizard from Carrickfergus Alastair Seeley increased his record haul of North West wins to 22 as he came in well ahead of James Hillier and Lee Johnston in Supersport Race 1. (Honda izgleda odlično)
Seeley, who has now earned a North West win for 11 straight years, looked certain to earn another success in Superstock Race 1 only for Peter Hickman to break his duck thanks to a sensational late overtaking manoeuvre at Juniper.
The night ended ended with Martin Jessopp's Supertwins win as he produced a final-lap surge to finish ahead of 54-year-old Jeremy McWilliams and long-time leader Joey Thompson.
U subotu 5 utrka

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ywZCLJGaBd8[/youtube]
The wee wizard from Carrickfergus Alastair Seeley increased his record haul of North West wins to 22 as he came in well ahead of James Hillier and Lee Johnston in Supersport Race 1. (Honda izgleda odlično)
Seeley, who has now earned a North West win for 11 straight years, looked certain to earn another success in Superstock Race 1 only for Peter Hickman to break his duck thanks to a sensational late overtaking manoeuvre at Juniper.
The night ended ended with Martin Jessopp's Supertwins win as he produced a final-lap surge to finish ahead of 54-year-old Jeremy McWilliams and long-time leader Joey Thompson.
U subotu 5 utrka

- senna66 Verified
- Formula 1
Live link za NW200. Superbike race 1
https://www.bbc.com/sport/live/northern ... d/43801720
https://www.bbc.com/sport/live/northern ... d/43801720

- senna66 Verified
- Formula 1
Glenn Irwine na Ducatiju pobjednik Superbike Race 1.
Odličnom vožnjom već u prvom krugu napravio je 4-5 sekundi prednosti što se još nikada nije vidjelo na NW200.
Prednost je je narasla do preko 6 sekundi, a zatim je oko 4-5 kruga počela opadati drastično. Irwine je imao problema s motorom i prednost je iznosila samo 0.8 sekundi, no u zadnja 2 kruga opet je povećao prednost.
Dean Harrison završio je drugi, 46-godišnji Michael Rutter treći.
Lee Johnson na Hondi 4. iako je u jednom trenutku bio treći. Honda se čini vrlo brza u zavojima, solidna na ravnici i oznojila je sve BMW-ove.
Legenda NW-a s 23 pobjede, Alistar Seeley je dobio kaznu od 5 sekundi zbog preranog starta. Da nije bilo kazne završio bi 3. ili 4.
M. Dunlop je imao problema sa svojim BMW-om i morao je odustati.
Odličnom vožnjom već u prvom krugu napravio je 4-5 sekundi prednosti što se još nikada nije vidjelo na NW200.
Prednost je je narasla do preko 6 sekundi, a zatim je oko 4-5 kruga počela opadati drastično. Irwine je imao problema s motorom i prednost je iznosila samo 0.8 sekundi, no u zadnja 2 kruga opet je povećao prednost.
Dean Harrison završio je drugi, 46-godišnji Michael Rutter treći.
Lee Johnson na Hondi 4. iako je u jednom trenutku bio treći. Honda se čini vrlo brza u zavojima, solidna na ravnici i oznojila je sve BMW-ove.
Legenda NW-a s 23 pobjede, Alistar Seeley je dobio kaznu od 5 sekundi zbog preranog starta. Da nije bilo kazne završio bi 3. ili 4.
M. Dunlop je imao problema sa svojim BMW-om i morao je odustati.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Nisam ništa od toga uspio pogledati, cijeli vikend sam na air showu tako da ću morati naći reprizu i ovoga i MotoGP-a (dobro za MotoGP znam gdje naći. ovo nemam pojma hahhaha)
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7voQGmCVwWg[/youtube]
Zamisliti ovu stvarčicu u borbi na IOMTT-u s Panigaleom V4-kom, RSV4RR-kom i MV Agustom F4RR me svrstava u kategoriju teških srčanih bolesnika.....

Zamisliti ovu stvarčicu u borbi na IOMTT-u s Panigaleom V4-kom, RSV4RR-kom i MV Agustom F4RR me svrstava u kategoriju teških srčanih bolesnika.....

Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
hahaha. Ne znam jel mi ljepši zvuk ili izgled.
btw, treninzi na IOM TT-u jučer počeli.
Lightweight - Dunlop i Litin se čine kao najozbiljniji.
Supersport - Harrison je prošle godine uzeo classic senior TT, vidim formu nastavlja i u supersportu.

btw, treninzi na IOM TT-u jučer počeli.
Lightweight - Dunlop i Litin se čine kao najozbiljniji.
Supersport - Harrison je prošle godine uzeo classic senior TT, vidim formu nastavlja i u supersportu.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Lintinu bbi ovo mogla biti breakout godina, čini mi se da ima dosta kandidata ove sezone za sami vrh.... Držim fige na rukama i nogama....
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Harrison nastavlja snažno:
https://www.autosport.com/tt/news/13636 ... e-practice
https://www.autosport.com/tt/news/13636 ... e-practice
Sisu (fin.)
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Sad je na itv4 emisija o TT-u, top 20 vozača.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
To je top 20, ali po glasovima navijača, treba to ipak uzeti sa rezervom .
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
william dunlop odustao od nastupa.
https://www.iomtt.com/news/2018/05/29/w ... om-2018-tt
https://www.iomtt.com/news/2018/05/29/w ... om-2018-tt
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.