Ne znam, Ferrari kao da ima amatere u box-u. U proslim utrkama su zaribali sa strategijom, pogotovo sa ostavljanjem jednim extra krugom na stazi i NIJE SE DOBRO POKAZALO!!!! Ovaj put jako rano pozivaju Vettela u box, pa onda grijese u boxu, stvarno kad im se nudi pobjeda oni je nece!
Dani je napisao/la:Jao kakvo plakanje na tr. Kao da mu to treba. Max fakat odlicno vozi
Jado jadni, zato što bi bila treća utrka za redom da ga je netko od Redbulla udario. Još je sam rekao kako da nije otišao malo u stranu da bi ga pokupio Ricciardo.
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
Dani je napisao/la:Jao kakvo plakanje na tr. Kao da mu to treba. Max fakat odlicno vozi
Jado jadni, zato što bi bila treća utrka za redom da ga je netko od Redbulla udario. Još je sam rekao kako da nije otišao malo u stranu da bi ga pokupio Ricciardo.
Josipe, mislim da ti ovo nije dovoljno konstruktivan komentar
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Šteta za Riccija
I čestitke malom na prvoj pobjedi.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 15.05.2016., 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.