VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
http://www.formula1.com/content/fom-web ... sjean.html

;) Uz to je i po drugi put proglašen vozačem dana/vikenda
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari1345 je napisao/la:http://www.formula1.com/content/fom-web ... sjean.html

;) Uz to je i po drugi put proglašen vozačem dana/vikenda
Glaso sam za Pascala jer je uneredio puuuuno jace momcadi (bar bi trebale bit) od svoje. Ali znao sam da ce grozni dobit, apsolutno zasluzeno! Jos da i Guti pocne skupljat neke bodove, knedla u grlu bi se Red Bullu stvorila :D

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Iako je Vettel odustao imali smo dobru cak odličnu utrku. Kimi lošim startom propustio priliku da možda ugrozi Rosberga. Mercedesov paket je za SAD najbolji Ferrari još ima mušica iako ce se svaku utrku moći boriti za pobjedu pitanje dali ce PU to izdržati. Red Bull bolje od ovoga nije mogao, Romain već osigurao popriličnu svotu Hassu za iduću sezonu odlica vožnja (dotd), oba vozača STR bi bila ispred Williamsa da Perez nije uništio utrku Carlosu. Williams je izgledao užasno a u stopu ih prati SFI. McLaren bod ni to nije lose ajd barem za trud su zaslužili to i rad preko zime. Malo čudna izjava od Erica B. poslije utrke za Buttona tvrdi da bi završio na 7 mjestu LoL WTF no dobro nije zabranjeno sanjati. Sauber je očajan, Manor se konačno počeo utrkivati.
Opet dva tjedna pauze do novog Sexy lapa i uzbudljivije nedjelje :D

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika

:D

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ankete vezane za, u i oko VN Bahreina
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... much_more/
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
pa dobro mogu kazniti ili pokazati tu zastavu, ali za djelić sa prednjeg krila koji možeš malim prstom slomit nije neka opasnost, ok može se guma probit, ali i kada se probije, onda je "slow puncture", to se pokazuje kada je neki veći dio, recimo pola prednjeg krila, zadnje krilo kao kod Maldoada 2015 itd. ne zove se to baš radi djelića od par centimetara...
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kontakt:
Dijelić od par centimetara je na tim brzinama projektil.

Zapravo zanimljivo je pitanje koliko pri svakom kontaktu ostane tih djelića koji naizgled izgledaju fixni, a mogu odletjeti.
"What a little star." May 26, 2012.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
HeatBlast44 je napisao/la:pa dobro mogu kazniti ili pokazati tu zastavu, ali za djelić sa prednjeg krila koji možeš malim prstom slomit nije neka opasnost, ok može se guma probit, ali i kada se probije, onda je "slow puncture", to se pokazuje kada je neki veći dio, recimo pola prednjeg krila, zadnje krilo kao kod Maldoada 2015 itd. ne zove se to baš radi djelića od par centimetara...
Od jednog takog komadića Button je na Spa ostao bez retrovizora ako se dobro sjećam 2011. Odsjekao ga ko papir. Tako da o bezazlenim komadićima tvoja teorija ne drži vodu.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Mogao je taj komadić odletiti malo više i završiti u airboxu, a nije mu neko opravdanje niti da bi "samo probušio gumu".
Sisu (fin.)

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kontakt:
Pa to bušenje gume je zapravo gore nego kad otpadne cijelo prednje krilo ili nastane šteta kao Lewisova. Prvi zavoj je zeznuto mjesto za biti ako si u sredini poretka. Recimo Perez je Sainzu uništio cijelu utrku. Kaznu nije dobio. Bottas i Hamilton su imali trkači incident. Bottas kasno kočio, Lewis potpuno zatvorio i Bottas kaženjen, a kompromitirao je Lewisovu utrku (uvjetno rečeno) daleko manje nego Perez Sainzovu. Tako da, teško je tu smisliti neki pošten način ili ne kažnjavati ništa što se može gledati kao trkači incident, odnosno dok god samo jedan od vozača ne napravi glupost. Ja nebih kaznio ni jednu situaciju da se razumijemo, ali da moram prije bih takve situacije gdje vozač npr. Sainz zbog Pereza (i ni jednog drugog razloga) praktički gubi svaku šansu za ikakav plasman u bodove.
"What a little star." May 26, 2012.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Bottas je napadao a bio je predaleko, na kocenju nije bio ni blizu Lewisu, a da kojim slucajem tu Lewis nije bio, otisao bi siroko i imao bi nikakav izlaz prema pravcu, vako je unistio trku sebi i Lewisu, dok je Hamilton gospodski rekao da se takve stvari desavaju u utrkivanju i da se Bottas nema sta izvinjavati :)

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
prvo koci prekasno...
[ link do slike ]
predaleko idalje...
[ link do slike ]
onda napada naslijepo, pa sta bude...
[ link do slike ]
gubi kontrolu na kocenju tj. downshiftu
[ link do slike ]
FLJASS!!!!
[ link do slike ]
pametnom dosta.

slikaslika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
HeatBlast44 je napisao/la:Bottas je napadao a bio je predaleko, na kocenju nije bio ni blizu Lewisu, a da kojim slucajem tu Lewis nije bio, otisao bi siroko i imao bi nikakav izlaz prema pravcu, vako je unistio trku sebi i Lewisu, dok je Hamilton gospodski rekao da se takve stvari desavaju u utrkivanju i da se Bottas nema sta izvinjavati :)

Kad se ne napada, onda su šupci, kukavice, izgubili su agresivnost i želju. Kad se napada, onda svaki ćumez to analizira i kaže da je predaleko, kasno kočio, loše ušao, nije pazio na 22 stvari u milisekundi, onda svi osuđuju jer je netko nekome uništio utrku! Kad se odluči što se želi, onda će i komentiranje imati puno većeg smisla!

Kuštelaar
Baniran
Baniran
HeatBlast44 je napisao/la:prvo koci prekasno...
[ link do slike ]
predaleko idalje...
[ link do slike ]
onda napada naslijepo, pa sta bude...
[ link do slike ]
gubi kontrolu na kocenju tj. downshiftu
[ link do slike ]
FLJASS!!!!
[ link do slike ]
pametnom dosta.

1) Koci prekasno????? Gle kolko je iza njih, zasto nebio kocio kasnije????????????
2) Nije i dalje predaleko, nego im se približio!!!!
3) Nasljepo???? Rupčaga je tolika da kamion stane! Normalno da je krenuo, pogle kolko mjesta ima!!! Ovo je sve samo ne naslijepo!
4) Naravno da ga je izgubio na kočenju jer ga je Lewis presjeko! Da ga je Lewis vidio, sigurno bi otišo malo šire i obojica bi prošla zavoj! Ali nije, i PLJAAAASSSS i jebiga i šta sad? Dogodi se, i šta sad? Nitko tu nije kriv, nesreća se desila!

Što obožavam ove koji se kočopere čim se Lewisu nešto desi!!! Uništena mu utrka! Ajde nemojte me jebat s takvim pizdarijama!

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 6 mj
Ako je virovati Di Resti on je na analizi reka da je Bottas ima svako pravo napadati apeks zavoja jer je Hamilton ostavija slobodan prostor, tu meni priča završava. Što se tiče kasnog kočenja, što kasnije kočenje i jest cilj, problem bi bija da ga je zbog kasnog kočenja produžija ili otiša preširoko i zabija se u Hamiltona. Jedina stvar koja se tu Bottasu može zamiriti što se ipak radi o prvom zavoju koji zahtjevi ipak malo više pažnje nego inače. Ali s druge strane što je s Hamiltonovom promjenom putanje i ne ostavljanjem prostora jer na početku kočenja on možda je bija daleko ali u trenutku kontakta Hamilton je bija s daleko manje od pola bolida naprid, a Bottas je uspija uvatiti apeks.

Da je Hamilton zadrža svoju prvotnu putanju i ostavija Bottasu mista tad bi Bottas ako je zbilja prekasno kočija nakon apeksa otiša preširoko, i vjerojatno bi se zabija u Hamiltona i tad bi Bottas dobija kaznu zasluženo, a ovako zbog greške Hamiltona ne možemo uopće znati da li je prekasno kočija pa ga se po meni zbog tog ne može ni kazniti.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
dosad sam inace od Ferrarijevaca cuo da nije za kazne i da je trkaci incident dok su drugi inace govorili da je preambiciozno isao i da je kazna ko vrata, kuca, zgrada... interesantno :)
kuštelaar nisi uopste neke stvari uocio, tako da ti je objasnjenje ravno 0. Trke se ne dobijaju u prvoj krivini.

btw. da li je neko uspio naci onboard start od Buttona ? msm da je u prvom krugu pretekao 3 bolida na kriticnom kocenju u 9 i 10, bas bih volio vidjeti tu majstoriju :)
također msm da bi uspio doci do 6 mjesta, jer msm da bi Button imao bolji tempo, preiskusan je da bi ga ovaj dobio, kvale ne treba uzimati u obzir, jer ih Button po obicaju ne odveze kako treba.

mzf1 jeste Lewis naglo skrenuo, ali ne toliko koliko je ovaj kasno kocio i agresivno isao. Lewis nije ni mogao prije da skrene, jer bi tako Rosbergu probusio gumu. Ne znam zasto opravdavate i branite Bottasa kad je zasluzio kaznu, ni sam se nije bunio za kaznu, znaci da zna da je mogao to na drugi nacin uraditi, a ne odmah i sebi i drugome hendikepirati trku.
Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 06.04.2016., 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
HeatBlast44 je napisao/la:dosad sam inace od Ferrarijevaca cuo da nije za kazne i da je trkaci incident dok su drugi inace govorili da je preambiciozno isao i da je kazna ko vrata, kuca, zgrada... interesantno :)
kuštelaar nisi uopste neke stvari uocio, tako da ti je objasnjenje ravno 0. Trke se ne dobijaju u prvoj krivini.

btw. da li je neko uspio naci onboard start od Buttona ? msm da je u prvom krugu pretekao 3 bolida na kriticnom kocenju u 9 i 10, bas bih volio vidjeti tu majstoriju :)
također msm da bi uspio doci do 6 mjesta, jer msm da bi Button imao bolji tempo, preiskusan je da bi ga ovaj dobio, kvale ne treba uzimati u obzir, jer ih Button po obicaju ne odveze kako treba.

Ja sam samo komentiro ono sto si napisao iznad slika! To sto neke slike mozda bas ne prate tvoje napise, to nije moj problem.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Trkaći incident... sljedeći put će paziti da na startu ne uzima putanju koja njemu paše nego koja svima drugima na stazi odgovara kako se ne bi sudarili. Ali dobro ako je njemu OK beskompromisno držati svoju liniju znajući da će drugi dobiti kaznu kad ga udari jer nema gdje drugdje, ja ga podržavam da isto napravi i u Kini. :thumbs:
Sisu (fin.)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
pa koga je udario ne cudi me da podrzavas.

slikaslika

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Alonso
VN Kine utrka na Areni 2

ja evo sada pogledao program Arene

http://prntscr.com/aouyhd

http://www.tvarenasport.com/channel/hrvatska/2016-04-17
Zadnja izmjena: deny, dana/u 06.04.2016., 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡