Haas F1 Team
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Baš sad pratim ovaj Netflixov hrkljus i vidim kroz kakvu agoniju je ovaj Haas prolazio. Nikitu su drzali bukvalno zbog love koja im je bila neophodna, jer su i radili neke sitne reklame samo da ekipa ima novac.
Opet ću reći, zbog ove novonastale situacije ne podržavam izbacivanje Nikite iz F1, ali kao F1 vozača, on je davno trebao da leti iz ekipe. Ne znam jel Mag idealno rješenje, ali sigurno bolje od Nikte....
Opet ću reći, zbog ove novonastale situacije ne podržavam izbacivanje Nikite iz F1, ali kao F1 vozača, on je davno trebao da leti iz ekipe. Ne znam jel Mag idealno rješenje, ali sigurno bolje od Nikte....
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
I ja sam sad pogledao tu epizodu kako prijeti tatica da ce povuc pare ili kako mazepin govori tati nesto je sumljivo kako mick moze voziti tako dobro stvarno su odvratni.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Sudeći po prvoj utrci, Haas ima najveći napredak u novoj sezoni. Nadam se da će privući nekog sponzora. Odličan posao.
"What a little star." May 26, 2012.
- Slavenowsky
- Formula 1
Pored svega šta ih je zadesila, ovo je fantastično za njih. Lijepa priča, plus napokon lijep paket bodova koji donosi i novac, tako da im želim još više bodova ove sezone 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://joesaward.wordpress.com/2022/06 ... -normandy/Haas might be interested in Oscar but the truth is that Ferrari has a say in the second Haas driver and as Mick Schumacher is not delivering the good, the word is that Haas will probably end up with Ferrari’s reserve driver Antonio Giovinazzi in 2023
Nadam se da će se Schumi jr. dobiti do kraja sezone...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
A baš će se usrećiti ako ga zamijene s Giovinazzijem... Doduše, čini mi se da taj Saward samo lupa gluposti, ne pratim pomno njegov rad, ali ovo što ulovim, uvijek budu nekakve neobične kombinacije koje se nikad ne ostvare. Možda se ostvare sad kad sam ga ja prokomentirao.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Zanimljiva odluka Haasa. Giovinazzi se ne računa kao rookie vozač tako da se ne radi o ona dva treninga mladih vozača koja svaka momčad mora ispuniti.
Očito se radi o Ferrarijevom utjecaju. Meni se čak osobno čini da je Antonio među glavnim kandidatima za mjesto u Hassovom bolidu iduće sezone, dakako, u slučaju da Schumacher napusti momčad. Ferrarijev vozač, Talijan, već je ranije bio testni vozač Haasa (mislim da je i odradio nekoliko slobodnih treninga prije nego je vozio za Alfu)....
Očito se radi o Ferrarijevom utjecaju. Meni se čak osobno čini da je Antonio među glavnim kandidatima za mjesto u Hassovom bolidu iduće sezone, dakako, u slučaju da Schumacher napusti momčad. Ferrarijev vozač, Talijan, već je ranije bio testni vozač Haasa (mislim da je i odradio nekoliko slobodnih treninga prije nego je vozio za Alfu)....
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"