Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Slavenowsky je napisao/la: 30.09.2018., 15:58
Nece ni Leclerc imati sanse u Ferrari-ju, to su cinjenice!
Zašto ne? Ovo često čujem, ali me zanima temelj takvog razmišljanja. Što će Ferrari napraviti ako Leclerc bude brži u Australiji u kvalifikacijama? Konkretno, što će napraviti i zašto?
Slavenowsky je napisao/la: 30.09.2018., 15:58
Nece ni Leclerc imati sanse u Ferrari-ju, to su cinjenice!
Zašto ne? Ovo često čujem, ali me zanima temelj takvog razmišljanja. Što će Ferrari napraviti ako Leclerc bude brži u Australiji u kvalifikacijama? Konkretno, što će napraviti i zašto?
Imati će jednaki status.
Ne vidim da će Leclerc biti kao Bottas Hamiltonu. Bit će to dobro...bude li bolid dobar možda uzmemo WCC, ali vjerujem da će opet ispaštati WDC zbog bitke između njh dvojice.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
To bi tek bilo glupo - da im daju jednaki status ako budu blizu jedan drugom. Objasniti im da momčad u prve 4 utrke traži bržeg vozača i da se izvole dokazati. To je sasvim dovoljno vremena da se jasno vidi tko je ispred, imaju različite tipove staza, 4 utrke dovoljno da se stvari procijene i uzme u obzir loša sreća ili "slučajni" rezultati. Odabrati bržeg i nakon toga onaj sporiji ima da svira drugu violinu do kraja sezone.
avetma je napisao/la: 30.09.2018., 16:15
To bi tek bilo glupo - da im daju jednaki status ako budu blizu jedan drugom. Objasniti im da momčad u prve 4 utrke traži bržeg vozača i da se izvole dokazati. To je sasvim dovoljno vremena da se jasno vidi tko je ispred, imaju različite tipove staza, 4 utrke dovoljno da se stvari procijene i uzme u obzir loša sreća ili "slučajni" rezultati. Odabrati bržeg i nakon toga onaj sporiji ima da svira drugu violinu do kraja sezone.
Znaš već i sam da to neće napraviti.
Pa sa Kimijem je bio jednak status...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ja zapravo mislim da su uzeli bilo koga drugoga bila bi veća šansa da bi bio druga violina Vettelu. S Leclercom mi je to najmanje izgledno, dapače čini mi se da će biti potpuno ravnopravno baš da se vidi u kojem bi smjeru tim mogao krenuti...