Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Slazem se. Ne vjerujem da ce se ikad vise vratiti kao F1 vozac. Vise ga vidim u nekoj drugoj ulozi unutar xy momcadi.
Ako se ne varam njega zanima fizika/matematika i mozda se varam, al' on je i namjeravao upisati neki tehnicki fakultet nakon F1 karijere. Tko zna...
Takodjer mislim da ce se vratiti utrkivanju ali kroz neke druge serije tipa utra LeMans itd.
Mislim da ni jedan vozac nije imao ovakav oprostaj kao SV, a to ocigledno dovoljno govori. Skidam kapu :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ma neće se vratiti. Siguran sam sada.
Obitelj mu je sigurno prioritet, eventualno neka druga serija utkrivanja, ali F1 definitivno ne.

Vjerojatno svaki vozač može reći da mu je Vettel bio prijatelj ili da je barem nešto lijepo doživio od njega, neki znak respekta.
Ono sa Ricciardom što sam čitao nedavno je stvarno :klanjam:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
hvala seb za sve. bilo je godina kads me ljutio i zivcirao ali unatoc tome, velikan sporta i odlican lik, odlicna osoba.

falit ce mi njegov osmjeh, nekako djetinjasto iskren i vedar, topal.

svaka mu cast na svemu. dosljedan sebi od prvog do zadnjeg dana.

neka uziva u zivotu i hobijima.

ima novce, ima reputaciju i ugled, sto bi reko edo, rado vidjen... uz to sve, ima i zdravu obitelj i nek se posveti klincima i odgoji nam svog nasljednika oa da jednog dana mick na zalasku karijere bude mentor malom sebu

sad moze sto hoce. kao rosberg. raditi stvari iskljucivo za svoj gust, tempom koji mu pase i uzivati u zivotu i plodovima svoga rada.

zivio seb, i navrati nekad na utrku malo da te vidimo.

al ako hoces i skroz nestati iz f1 svijeta i povuci se u svoj kraj, postujem i to.

grga Verified
Karting
Karting
Navija za: dobro utrkivanje
Rijetko dobar lik u ovom svijetu iskrivljenih vrijednosti. Taj segment će mi faliti više od ičega. Nije najvažnije biti dobar vozač (lekar/pekar/apotekar…), važnije je biti dobar čovjek. Hvala ti Seb na svemu. :thumbs:
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Zao mi je što ovaj gospodin, u svakom smislu riječi, nije postao prvak sa Ferrarijem. Nikad mu to nisam zamjerio i uvijek je od mene, a vjerovatno i vecine navijaca Ferrarija imao respect! On je imao sve da postane prvak, ali druga strane nije, a evo i danas to isto traje!

Grande Seb!!!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
nelinjo je napisao/la: 21.11.2022., 09:27 Zao mi je što ovaj gospodin, u svakom smislu riječi, nije postao prvak sa Ferrarijem. Nikad mu to nisam zamjerio i uvijek je od mene, a vjerovatno i vecine navijaca Ferrarija imao respect! On je imao sve da postane prvak, ali druga strane nije, a evo i danas to isto traje!

Grande Seb!!!
Svaka čast svima na lijepim riječima o Vettelu. Ne znam što bi dodao.
Kao Alonsovac, žao mi je i što Alonso nije uspio sa Ferrarijem. Isto, evo vrijedi i kod Vettela.

Sretno Seb, i hvala. :vozi: :vozi: :vozi: :vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

OffLiberyMedia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Da Massi dobije otkaz
Smješno mi je za vidjeti da je tek nakon njegove najave penzije dobio neki malo jači fokus javnosti i da tek od tada ljudi vide koliko taj čovjek (bez ikakvog motiva, kako drugi kažu) radi a Aston Martin. AD je jedna u nizu trka sa loše izabranom strategijom. Realno je Aston prosuo 20-30 poena i Vettelu i sebi i često su bili van top 10 zbog jako jadne strategije. Kako god... Želim sreću Alonsu u ovoj kanti a njima da makar malo smanje aerodinamički otpor.

Vettela bih volio da vidim još koju sezonu u F1. Mislim da je otišao prvenstveno zbog nekonkurentnosti Astona. Nekako ga ipak vidim u istoj ulozi za Audi kao što je Schumi imao u Mercu.

Još jednom od mene danke Seb.
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
OffLiberyMedia je napisao/la: 21.11.2022., 12:40 Smješno mi je za vidjeti da je tek nakon njegove najave penzije dobio neki malo jači fokus javnosti i da tek od tada ljudi vide koliko taj čovjek (bez ikakvog motiva, kako drugi kažu) radi a Aston Martin. AD je jedna u nizu trka sa loše izabranom strategijom. Realno je Aston prosuo 20-30 poena i Vettelu i sebi i često su bili van top 10 zbog jako jadne strategije. Kako god... Želim sreću Alonsu u ovoj kanti a njima da makar malo smanje aerodinamički otpor.

Vettela bih volio da vidim još koju sezonu u F1. Mislim da je otišao prvenstveno zbog nekonkurentnosti Astona. Nekako ga ipak vidim u istoj ulozi za Audi kao što je Schumi imao u Mercu.

Još jednom od mene danke Seb.
Slažem se. Za Alonsa neko reče da su mu prosuli preko 60 bodova. Složio bih se i s time. Ali i ovih 20-30 bodova što su prosuli Vettelu su u istom rangu, jer je ipak Alpine mogao redovno do većih bodova nego Aston, tako da je njihovo prosipanje bodova bilo veće.

GP2Engine
Karting
Karting
S nama već: 4 god
Sebovi navijači, za koga ćete biti sada kada je naš Weltmeister otišao u penziju. Nekako naginjem prema tome da dam support mladom Čarliju, ali znajući tko upravlja tim timom i na kakav način i što se već godinama događa u Crvenom taboru, još se nećkam, treba li mi to u životu. Uvijek sam više bio za vozača nego za ekipu...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ode mi i Mick. Tako da ću najviše navijati za Hulka. Od top timova i vozača, za Sainza.
A vjerovali ili ne, nebi mi bilo mrsko da vidim i Alonsa da mu krene na bolje. Onako, od Mcl-Honda dana mi je postao manje mrzak, tako da kažem. A drago mi je bilo što se vratio. Sad mi se čini skroz ok. Iako i dalje mislim da zaslužuje karmu, jer i dalje će iskoristiti svaku situaciju, pa i na prljav način, da stekne prednost, kao na primjer ono što je uradio u Miamiju, kad je vozio ispred Micka. Ali mislim da je ove godine dosta toga naplatio, i da je vrijeme da se i njemu posreći.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nemora nitko navijati za nekoga "na silu". Osobno sam navijao za Miku , i od tada me niti jedan vozac nije "uzeo" da bih zestoko navijao za njega. Ako me nekad netko uzme ok , ako ne ne. Zato je tu McLaren da popuni tu rupu.
Ima ih par kojima zelim dobre rezultate i tako to. Ali daleko je to od navijanja :D.

Tako da pretpostavljam da i mnogi navijaci Seba nece "pod mus" trazit za koga ce navijati :zubo:
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
U pravu si, neće to sad biti navijanje kao za Seba. Ali i dok je on tu bio, i prije Michael, bilo je i drugih za koje bi mi bilo drago kad odvoze dobru utrku. Nije to ništa na silu. Ali imam i sada nekih koji su mi draži. Hulk mi je uvijek bio drag vozač, pa tako ako je već neko morao zamijeniti Micka, drago mi je da je to on. Tako i neki drugi vozači. Idealno bi bilo da se Seb vrati za koju godinu. Neka vozi dokle može. Za ostale funkcije i zanimanja u životu ima vremena.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nešto za naše Vettelovce:

Will Seb be Marko’s successor at Red Bull?

Sve je moguće, zašto ne i ovo?

https://thejudge13.com/2023/04/17/vettel-return-to-f1/

:vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
[tweet][/tweet]

[tweet][/tweet]

[tweet][/tweet]

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Ja sam se iskreno nadao da ce on zameniti Strola, jer je par puta reako, da kada bi mogao da bira stazu gde bi eventualno odvezao jos neku trku to bila definitivno Suzuka.
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Seb mi je uvijek bio "problematican" Medjutim, kada ga slusam ovdje (dole), ne mogu da ga najmanje, ako nista drugo da ne postujem.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=T0vCfduCTM0[/youtube]

PS MB na ruci ima RM.
No!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/FIAWEC/status/1771129733620617435

LH44
Formula 1
Formula 1