@zelot
Realno, mi smo korak finala a to nije daleko..
Daleko smo bili prije prvog kola protiv Maroka..
Da se tako razmisljaju svi ovi nasi sportasi koji osvajaju sta osvajaju na svjetskoj sceni bi imali sportskih uspjeha ko Vatikan...
Kakva golčina
Ali ne kontam kako nije sviran faul nad Sakhom prije akcije iz koje su Francuzi dali gol
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Za ono nad Sakhom, meni je izgledalo kao faul, na prvu
Naravno, možda griješim, nije bilo snimka tog detalja.
Hehe, evo još jedan sumnjiv kontakt nad Sakhom, ispred šesnaesterca Francuske.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
I meni se čini da je bio faul nad Sakom prije gola Francuza ali ne znam jel VAR to može gledati. Što se tiče potencijalnog penala, kontakt je bio van 16m i automatski više VAR ne može poništiti odluku. Ali čini mi se da Englezi idu lagano doma, uvijek imaju choke job protiv jačih repki, baš imaju kompleks manje vrijednosti.
Yilla je napisao/la: 10.12.2022., 21:04
Ali čini mi se da Englezi idu lagano doma, uvijek imaju choke job protiv jačih repki, baš imaju kompleks manje vrijednosti.
Ne mogu oni prelomit u bitnoj tekmi, nikako
Baš luzeri i chokeri
I dalje stoji - samo ne Francuska, ali sve su bliže i bliže.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”