Frantic je napisao/la:Bio sam skeptičan oko ovoga da če ekipe same "odlučivati" o vraćanju pozicija, ali zasad fercera dobro.
I meni se svidja to da momcadi same nek odluce ali rano je. Vidjet cemo kako ce to izgkedat kad se bude odlucivalo prvenstvo.
U svakom slucaju, nek sudije rade svoje. Lakse mi je popit kaznu kad samo izadje ibavjest nego nakon 20 minuta diskusije i mlacenja prazne i pune slame.
Mislim da Leclerc iz Ferrarija izvlaci puni potencijal, jer znamo kakav je Max, grize, a u ovome slučaju baš je inferioran naspram Leclerca. Ovome momku je baš bila potrebna ovakva masina
monkeyseat je napisao/la: 27.03.2022., 20:01
Poslat ćete m e u q, ali sad sam došao doma pa mi nije jasno: ministar obrane na 4. mjestu? Loš start? Hamster visoko s obzirom na startnu poziciju?
Checa sjebao Safet, krug prije Safeta mijenjao gume.
Hamdo startao na hardu i nije mijenjao gume, čeka ga promjena.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 27.03.2022., 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 27.03.2022., 20:02
Checa sjebao Safet, krug prije Safeta mijenjao gume.
Hamdo startao na hardu i nije mijenjao gume, čeka ga promjena.
Hvala :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Slavenowsky je napisao/la: 27.03.2022., 20:02
Mislim da Leclerc iz Ferrarija izvlaci puni potencijal, jer znamo kakav je Max, grize, a u ovome slučaju baš je inferioran naspram Leclerca. Ovome momku je baš bila potrebna ovakva masina
Sjećam se da je Binotto nakon prvih testiranja rekoa za Sky Italia, ono - "evo mu auto, neka pokaže šta može"
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.