Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam je li do mog wifija ili do nečega drugog, ali dva dana zaredom mi ne registrira rezultat, samo vrti u prazno. Onda drugi puta uđem i odigram bez greške, ali laloški polako, da me ne upiše kao cheatera...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
ubio sam se za ovu današnju medijsku ličnost!
jedno slovo u prezimenu fali i nikako....vrtim sve u glavi i ništa....
i tako sam najsporiji u ovoj igri, danas je to podignuto na još višu razinu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Dobrrrrra
@zeko, možda si najsporiji, ali si ipak na vrhu jer nemaš grešku
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zekohonda je napisao/la: 07.02.2024., 09:27
i ja to zajebo. vidim nisam jedini.
Svi smo zajebali, osim jednog.
Doduše, taj je imao kamaru drugih pogrešnih slova.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”