Nema problema, onda znaš koliko posla treba da bi se drzao red, tako da bih cijenio ako to uzmeš u obzir prije nego napišeš iduću poruku._bataziv_0809 je napisao/la: 13.11.2021., 22:08Ne, hvala na ponudi, vec sam moderator na mnogo vecem forumu.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:56Nećemo pisati kako ti dirigiraš nego kako želimo_bataziv_0809 je napisao/la: 13.11.2021., 21:52 Dajte nam neku komparativno knjizevnu analizu izjave koja glasi, u nesto slobodnijem prevodu na jezik juznih Slavena štokavskog narjecja: ko ih *ebe.
Kome li je upucena, sta je Toto zapravo mislio reci, koja skrivena poruka u svoj dubokoumnosti upotrebljenog frazema![]()
A ako si zainteresiran za dirigiranje, javi se za mjesto moderatora. U protivnom, suzdrži se suvišnih poruka.
Interesantno je da te od toliko suvisnih poruka bas moja jedino iritira. Zasto?
VN Brazila 12.-14. studenog 2021.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Je li ovo zvanicno upozorenje i ako jeste za sta sam tacno upozoren? Hvala.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 22:13
Nema problema, onda znaš koliko posla treba da bi se drzao red, tako da bih cijenio ako to uzmeš u obzir prije nego napišeš iduću poruku.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nemam ni ja interesa, osim što ne bih htio da naslov osvoji vozač koji ga je manje zaslužio.vlado je napisao/la: 13.11.2021., 22:08Ante, ustvari ja nema konja u ovoj utrci. Varati svjesno je jedna stvar. Prolazak mjernog istrumenta je druga stvar. Ja mislim da nema sanse da je MB ovo svjesno uradio i zbog toga i dolazi takava poruka od TW.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:51 A zapravo i jesu varali - vozili su s ilegalnim bolidom, samo je pitanje je li slučajno ili namjerno. Doduše, slažem se da je to za Hamiltona vjerojatno dobra motivacija.
RB je svjestan ovoga, cini mi se. Meni je zao zbog sezone i nadam se da ce LH sutra da izvuce sve sto treba da bi iskupio gresku svoga tima.
Ako te žena nađe s drugom, možda si bio pijan ili drogiran, a možda nisi, ali sretno s time da joj objasniš da nisi varao.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nismo robovi formalnosti, držat ćemo se ad libitum prosudbi pišeš li da potpaljuješ i kontriraš ili imaš nešto za reći o temi o kojoj se priča._bataziv_0809 je napisao/la: 13.11.2021., 22:16Je li ovo zvanicno upozorenje i ako jeste za sta sam tacno upozoren? Hvala.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 22:13
Nema problema, onda znaš koliko posla treba da bi se drzao red, tako da bih cijenio ako to uzmeš u obzir prije nego napišeš iduću poruku.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Imam neke prikaze kako lewis osvaja naslov i deru se britanci o nadljudskim voznjama, naslovi po britanskim portalima, lgbt udruge ga slave ko mesiju uhhh sve su me trnci prosli.

- vlado Verified
- Formula 1
Ante, ja se slažem sa kaznom. Ali volio bih da je vozač kompenzira. Želim da Max uzme ovu bez ovog konteksta. Ali LH je zvjer koju Toto zna motivirati, to se mora priznati.
Ruku na srce, volio bih da sam se mogao objasniti u tom kontekstu sa ženskom ekipom.
Ruku na srce, volio bih da sam se mogao objasniti u tom kontekstu sa ženskom ekipom.
No!
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ne sikirajte se Netflix je platio za to "fuck them all".
Ovo juče što se desilo je show živi. Lik umjesto prstenjaka, uvali čitavu ruku u DRS! Po tehničkom pravilniku svaka manipulacij je za kaznu. Čak i kad ti se zaglavi DRS, riješi ga ili odustani - slučaj Hulkenberg.
"fuck them all" je samo za show, od kojeg će Netflix silno da profitira, a dio kolača ide Mercesu, kao i FIA koja to toleriše.
Vettel je doslovno nogom stajao na prednjim spojlerima, pa nije dobio kaznu, a Max jeste! Isto tako Vettel zbog psovke je dobio po ušima od sudaca, dok Totto nije!
F1 je postala luda kuća u kojoj pravila isto ne važe za sve.
Ovo juče što se desilo je show živi. Lik umjesto prstenjaka, uvali čitavu ruku u DRS! Po tehničkom pravilniku svaka manipulacij je za kaznu. Čak i kad ti se zaglavi DRS, riješi ga ili odustani - slučaj Hulkenberg.
"fuck them all" je samo za show, od kojeg će Netflix silno da profitira, a dio kolača ide Mercesu, kao i FIA koja to toleriše.
Vettel je doslovno nogom stajao na prednjim spojlerima, pa nije dobio kaznu, a Max jeste! Isto tako Vettel zbog psovke je dobio po ušima od sudaca, dok Totto nije!
F1 je postala luda kuća u kojoj pravila isto ne važe za sve.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- _bataziv_0809
- Formula 1
Haha, dobaravetma je napisao/la: 13.11.2021., 22:19 Nismo robovi formalnosti, držat ćemo se ad libitum prosudbi pišeš li da potpaljuješ i kontriraš ili imaš nešto za reći o temi o kojoj se priča.![]()

Ja bih, stoga, radije da znam koje pravilo foruma krsim tako sto se ironicno osvrcem na tvoj post kojim se kao zgrazavas nad psovkama izrecenim u eter i u njima trazis dublji smisao.

Namjera je kljucna, a flejmanje mi to nije, just for the record.
Ako si i ti bio ironican, primi moje iskrene isprike. Nemam problem da priznam ako sam lose procijenio.
On the other hand, ja tvoju ispriku i dalje cekam. A prodje nekoliko mjeseci

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A na tvom velikom forumu bih ja tebi diktirao što i kako da radiš? Mislim da ne_bataziv_0809 je napisao/la: 13.11.2021., 22:40Haha, dobaravetma je napisao/la: 13.11.2021., 22:19 Nismo robovi formalnosti, držat ćemo se ad libitum prosudbi pišeš li da potpaljuješ i kontriraš ili imaš nešto za reći o temi o kojoj se priča.![]()
drzat cemo se ad libitum procjene ali jedan od nas dvojice drzi batinu u ruci, a to nisam ja. Nice one
![]()

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma nije nikako korektno kažnjen. Start sa zadnjeg mjesta u sprint kvalama, ali šta je sa krilom? Ako je promijenjeno, onda bi trebao iz boksa. Ako nije, onda je imao prednost u ovim prestizanjima (možda je svakako imao, vidjećemo kako će proći ovaj zadnji dio flexi sage). Ono što je ranije objavljeno je da su mu stavili krilo iste specifikacije za FP2, jer mu je ovo sa kvalifikacija bilo zaplijenjeno zbog istrage. A pošto je ovo bilo nelegalno, ne može se samo promijeniti istom specifikacijom, bez kazne. Zapravo može, kada se kazne modifikuju za određene timove/vozače...
Tako da ništa ne očekujem da će biti i od ove nove priče sa fleksi krilima preko 260km/h, iako bude istinita. Nekima sve može da prođe...
Tako da ništa ne očekujem da će biti i od ove nove priče sa fleksi krilima preko 260km/h, iako bude istinita. Nekima sve može da prođe...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Zanimljivo kako je Sainz ostao na drugom mjestu na softu, dok je Leclerc potonuo na mediumu. Čak se i Norrisu odvojio, a svi smo vjerovatno očekivali da će napasti i njega nakon što je prešao Leclerca. I Bottas je dobro izdržao na softu, kao i Ocon.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ok, let's cut the bullshit, dakle smatras da ja isprazno palamudim i provociram? Budi direktan. Da ili ne?avetma je napisao/la: 13.11.2021., 22:53
A na tvom velikom forumu bih ja tebi diktirao što i kako da radiš? Mislim da neTako onda očekuj da bude i tu. Nije baš batina dobra metafora, možda bolje paše domaćin i gost. Nemam problema razgovarati ni sa kime tko želi razgovarati, makar ne mislili ništa isto. Ali kad se krene u isprazno palamuđenje i provociranje, onda je to bezveze, gubitak vremena i prostora. Odluči sam kako dalje.
Ako to zaista smatras, ja od ovog trenutka nikad vise ni rijeci necu napisati na forumu ni na portalu. Necu uopste ni ulaziti na portal, casna rijec.
Mislim da je ovo fer ponuda.

- Slavenowsky
- Formula 1
Bata ja ne znam šta ti očekuješ od Ante? Da te milki po glavi ili šta već? Napišeš čovječe svoje mišljenje i stoji iza toga, ne traži da ti neko aplaudira na isto, niti tjeraj neku pravdu.
Meni lično je "fuck them all" preseravanje teško, kao da je Mercedes godinama se patio i u momentima kada su zasijali FIA im tura pod nos neke kazne, koje nema veze s vezom.
Cilj je meni i tebi da gledamo kvalitetno utrkivanje, a ne da gledamo preseravanja teška. Iako je sezona zanimljiva još uvijek nismo vidjeli neku ludilo utrku gdje su se pretendenti po 5-6 x zaobilazili na stazi kao Arenoux i Villnueve u ono vrijeme. Sve što gledamo jeste da se izbacuju na stazi i van nje.
I pazi sad, dominiras 7 godina, uhvaćen si da voziš ilegalan bolid na jednoj od staza i sad hajmo ispasti naivne žrtve koje svi žele da sabotiraju?
Totto voli da je u centru pažnje, sjeti se u Britaniji sta je Hamiltonu rekao nakon utrke, kao "imamo ih", a njegov vozač izbio glavnog konkurenta za titulu?
Apsurd teski kao i ovo "fuck them all".
Ako gledaš malo objetkivno situaciju onda se moze voditi dijalog, ako ne, onda nema smisla, da je bijelo ti ćeš reći da je crno i takvih rasprava je mali milion na forumu i zato isti postaje toksican.
Meni lično je "fuck them all" preseravanje teško, kao da je Mercedes godinama se patio i u momentima kada su zasijali FIA im tura pod nos neke kazne, koje nema veze s vezom.
Cilj je meni i tebi da gledamo kvalitetno utrkivanje, a ne da gledamo preseravanja teška. Iako je sezona zanimljiva još uvijek nismo vidjeli neku ludilo utrku gdje su se pretendenti po 5-6 x zaobilazili na stazi kao Arenoux i Villnueve u ono vrijeme. Sve što gledamo jeste da se izbacuju na stazi i van nje.
I pazi sad, dominiras 7 godina, uhvaćen si da voziš ilegalan bolid na jednoj od staza i sad hajmo ispasti naivne žrtve koje svi žele da sabotiraju?
Totto voli da je u centru pažnje, sjeti se u Britaniji sta je Hamiltonu rekao nakon utrke, kao "imamo ih", a njegov vozač izbio glavnog konkurenta za titulu?
Apsurd teski kao i ovo "fuck them all".
Ako gledaš malo objetkivno situaciju onda se moze voditi dijalog, ako ne, onda nema smisla, da je bijelo ti ćeš reći da je crno i takvih rasprava je mali milion na forumu i zato isti postaje toksican.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Surealno je čitati tu dramu koju si stvorio sad, ali nisam zainteresiran za sudjelovanje. Ova izad citorana poruka je čista nepotrebna glupost usred rasprave vlade i mene. Mogao si se složiti ili proturječiti, ali ovo citiramo ni jedno ni drugo, nepotrebno trolanje._bataziv_0809 je napisao/la: 13.11.2021., 21:52 Dajte nam neku komparativno knjizevnu analizu izjave koja glasi, u nesto slobodnijem prevodu na jezik juznih Slavena štokavskog narjecja: ko ih *ebe.
Kome li je upucena, sta je Toto zapravo mislio reci, koja skrivena poruka u svoj dubokoumnosti upotrebljenog frazema![]()
Ovo je zadnja poruka u ovoj temi o tome, a grandiozne najave, dramatične dogovore, oklade, procjene i sve slično nikog ne zanima, mene najmanje, niti im je mjesto tu. Radi što god misliš da je ispravno

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
“The same design has been tested many times during the season and uniformly passed,” read the statement. “Further, the FIA has examined the design of the area of the car in question and are satisfied that the design meets the intent of the regulation.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:51 A zapravo i jesu varali - vozili su s ilegalnim bolidom, samo je pitanje je li slučajno ili namjerno. Doduše, slažem se da je to za Hamiltona vjerojatno dobra motivacija.
“There is therefore no question in the minds of the Stewards that the test failure indicates any intent to exceed the maximum dimension either by action or design.
“The Competitor noted that this is not a systemic breach, and is indeed unique. It was, rather, something gone wrong.”
Kao malo dijete si. Pokušavaš nam prodati foru. A mi imamo zdrave oči.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Kako nismo.. Neki smo ga dan napadali da je tukac jer svima govori da su idioti...blown diffuser je napisao/la: 13.11.2021., 21:25Nije li Max za vrijeme trke na radio rekao "Fucking gear sync"AMG je napisao/la: 13.11.2021., 21:18Ne branim Tota, ali ne mogu ne primijetiti da se niste ovako raspisali na Maxove psovke, a prvi ste koji sucima prigovarate ne konzistentnost.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:05 Fuck them all? A djeca koja gledaju? Bože dragi...![]()
Inače, ovdje će Mercedes sve pomesti, sutra 1-2. Ovako kako je danas Hamilton vozio ja vozim kad u igri stavim AI na 30%.
#vjerodostojno![]()
A fucking gear sync i fuck them all nisu ni za kakvu usporedbu
Fino Alla Fine