Vala, upravu je.
VN Bahreina (Bahrain Int. Circuit), 6.-8. travnja 2018.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Zadnja izmjena: luke flywalker Verified, dana/u 08.04.2018., 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
- GrofDracula
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: MSC
Svaka cast zasluzeno... a mercedes previse forsa hama a bottas ko pussy... vjerujem da bi Nico ili bilo koji drugi presao vettela ili bar imao vise napada... al bas mi je drago da mecka struggling... navija sam za njih zbog Michaela i Nice al sad ovo sta gledamo forsanje hamdije a bottas ko sveta voda
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Tražim posvuda onboard sa Kimijevog bolida da vidim da li je možda prerano krenuo, ali ništa još. Ferrari je imao u par navrata problema sa ovim automatiziranim svjetlom u boxu, ali mislim da ga sad ručno pale.Har Kl je napisao/la: 08.04.2018., 18:55 Zna li iko ko je pogriješio? Kimmi ili čovjek sa lizalicom?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- GrofDracula
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: MSC
Ovo su bezalkoholni sampanjci zato je kimi to rijesio na brzinu

-
luke flywalker Verified
- GP3
Maloprije je bio onboard na sky f1, kimi je krenuo na zeleno svijetlo. Znaci automatika ili onaj ko pritisce go dugme. Do kimija nije.monkeyseat je napisao/la: 08.04.2018., 18:57Tražim posvuda onboard sa Kimijevog bolida da vidim da li je možda prerano krenuo, ali ništa još. Ferrari je imao u par navrata problema sa ovim automatiziranim svjetlom u boxu, ali mislim da ga sad ručno pale.Har Kl je napisao/la: 08.04.2018., 18:55 Zna li iko ko je pogriješio? Kimmi ili čovjek sa lizalicom?
- lajam nison
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Nema uopće mehaničara s lolipopom, samo automatizam
-
luke flywalker Verified
- GP3
Mehanicar je ok, pri svijesti je.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nije mi jasno zasto Bottas nije niti pokusao u 1. zavoju zadnjeg kruga. Nije da se žalim
A Ferrari triba malo skulirati te pit stopove. Zašto je uopće potrebno da čovjek stoji ispred stražnje gume?

A Ferrari triba malo skulirati te pit stopove. Zašto je uopće potrebno da čovjek stoji ispred stražnje gume?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kapa dole Vettelu, Gaslyu i Ericssonu (pregrizo sam jezik
).
Hamdo odlično preticanje trojice.
Merc se malo "nećkao" da li za Hama ili Bottasa i tu su se ujebali.
K-Mag i Hulk na očekivanom nivou. Srećom nije bilo kontakta.
FI tanka.
Williams očajan.
Alonso treći u poretku, ispred je Kimija, Riccija, Maxa.....
A Mclaren prestigao Red Bull
Šalu na stranu, realno, prvih šest su trebali završiti Ferkani, Benzovi i Bikovi, a vidjeli smo da su trojica odustala.
Max - Ham, ne znam morao bih opet pogledati, da vidim da li je Max išao na silu, ili je Lewis prejako/prenaglo/preoštro zatvorio.
Dva "junca" koja se ne libe kontakta. Max je izvukao deblji kraj.
S obzirom da je druga strana bio Lewis, bilo je logično za očekivati "No further action".
Kimijev incident - jbga, šteta.
Nebitno sad ko je zayebao, mehaničar, ili ovaj sa svjetlom, ili Kimi.
Noga je ružno slomljena (gore je neko postavio snimak), ali biće to sve OK, akBgda.
Mislim da bi on na softu imao šta da kaže do kraja trke.

Hamdo odlično preticanje trojice.
Merc se malo "nećkao" da li za Hama ili Bottasa i tu su se ujebali.
K-Mag i Hulk na očekivanom nivou. Srećom nije bilo kontakta.
FI tanka.
Williams očajan.

Alonso treći u poretku, ispred je Kimija, Riccija, Maxa.....

A Mclaren prestigao Red Bull

Šalu na stranu, realno, prvih šest su trebali završiti Ferkani, Benzovi i Bikovi, a vidjeli smo da su trojica odustala.
Max - Ham, ne znam morao bih opet pogledati, da vidim da li je Max išao na silu, ili je Lewis prejako/prenaglo/preoštro zatvorio.
Dva "junca" koja se ne libe kontakta. Max je izvukao deblji kraj.
S obzirom da je druga strana bio Lewis, bilo je logično za očekivati "No further action".
Kimijev incident - jbga, šteta.

Nebitno sad ko je zayebao, mehaničar, ili ovaj sa svjetlom, ili Kimi.
Noga je ružno slomljena (gore je neko postavio snimak), ali biće to sve OK, akBgda.
Mislim da bi on na softu imao šta da kaže do kraja trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
Zato što su i njegove gume bile pred kraj, lockovo je tri-cetiri puta zadnja 3 kruga. Nisu mediumi toliko izdržljiviji id softa. Mižda na početku ima puno razlike u tvrdoći i gripu ali potrošena guma je potrošena, vez obzira o kojoj gumi se radi.Multi 21 je napisao/la: 08.04.2018., 19:31 Nije mi jasno zasto Bottas nije niti pokusao u 1. zavoju zadnjeg kruga. Nije da se žalim![]()
A za čovjeka ispred zadnjegume, jebiga, vjerovatno mu nije tu mjesto pi defaultu, ali u onakvom haosu prave se greške.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Seb saza ozbiljan kandidat za prvakam kapa dolje. Utrke odradjenje savrseno. Merc nema nikakvu prednost za sada. To je sve u desetinkama. Sezona vrh. Prvih 10 krugova svega, onda prije prvih ulazaka u box malo zatisla da sepregledaju snimke i onda lov do kraja utrke. Evo vec dvije utrke imamo prvog kojeg drugi krugovima lovi a ni iza nije drugacije. Napeto i odlicno. Samo neka se ovako nastavi!!
Bojim se i pomisliti kakve ce bit sezone do 2021 znaci jos 2 godine kada ce avi biti jos blizi!! Ovo nam treba vec godinama.
Bojim se i pomisliti kakve ce bit sezone do 2021 znaci jos 2 godine kada ce avi biti jos blizi!! Ovo nam treba vec godinama.