ma jesam, na kraju sam ispao trejder, trejdao Grahama za Damona, jbg morao sam hahaluke flywalker je napisao/la: 31.12.2017., 18:09 @Senna66 čestitam ti, drago mi je da si ti pobjedio, koji nisi trejder.
F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sve to ide u radni staž.senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 18:16ma jesam, na kraju sam ispao trejder, trejdao Grahama za Damona, jbg morao sam hahaluke flywalker je napisao/la: 31.12.2017., 18:09 @Senna66 čestitam ti, drago mi je da si ti pobjedio, koji nisi trejder.
Svi, ili barem velika većina, smo trejdali.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ma jedan ko nijedan, ugl vodio si cujelo vrijeme, uzivaj na utrci.senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 18:16ma jesam, na kraju sam ispao trejder, trejdao Grahama za Damona, jbg morao sam hahaluke flywalker je napisao/la: 31.12.2017., 18:09 @Senna66 čestitam ti, drago mi je da si ti pobjedio, koji nisi trejder.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
hvala tebi i hvala ostalimaluke flywalker je napisao/la:Ma jedan ko nijedan, ugl vodio si cujelo vrijeme, uzivaj na utrci.senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 18:16ma jesam, na kraju sam ispao trejder, trejdao Grahama za Damona, jbg morao sam hahaluke flywalker je napisao/la: 31.12.2017., 18:09 @Senna66 čestitam ti, drago mi je da si ti pobjedio, koji nisi trejder.

- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Čestitke senna66!
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ja nisam, osjećam se izdanim. :pFrantic je napisao/la: 31.12.2017., 18:41 Sve to ide u radni staž.
Svi, ili barem velika većina, smo trejdali.
- Frantic
- Formula 1
Za kraj - ne znam sad koji je koji vozač za sve kodove, ali ovo je onako kako sam ih ja "punio"
@Vetma je već rekao "koji" je " koji" i kojim redom su išli....
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Za ovaj moram stavit dvije slike, jer ne mogu ufatit screenshot na normalnojstranici

11. Ovaj je sa prenosa

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. I ovdje moram stavit dvije sličice

22.

23.

24.

25. Farina (jadan, okreće se u grobu)

26.

27.

28. Dobro, ovdje vidimo 2 koda (jedan već upisan ranije), a Carmen Jorda je upravo postala Emerson Fittipaldi - expert

29.

30.

31.

32.

33.

@Vetma je već rekao "koji" je " koji" i kojim redom su išli....
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Za ovaj moram stavit dvije slike, jer ne mogu ufatit screenshot na normalnojstranici

11. Ovaj je sa prenosa

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. I ovdje moram stavit dvije sličice

22.

23.

24.

25. Farina (jadan, okreće se u grobu)

26.

27.

28. Dobro, ovdje vidimo 2 koda (jedan već upisan ranije), a Carmen Jorda je upravo postala Emerson Fittipaldi - expert

29.

30.

31.

32.

33.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Najs baš mi je drago kaj ga je senna66 upiknul, osoba koja je došla tu među prvima - uživaj! 

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Meni je definitivno i najozbiljnije u planu, a ne znam bolju osobu od tebe s kojom bih išao tako da - OBAVEZNO!senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 19:47Hvala. Bumo mi na TT-a jednog dana kaj velis? hahaFerrari Maniac je napisao/la:Najs baš mi je drago kaj ga je senna66 upiknul, osoba koja je došla tu među prvima - uživaj!![]()

Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Dogovoreno!!!Ferrari Maniac je napisao/la:Meni je definitivno i najozbiljnije u planu, a ne znam bolju osobu od tebe s kojom bih išao tako da - OBAVEZNO!senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 19:47Hvala. Bumo mi na TT-a jednog dana kaj velis? hahaFerrari Maniac je napisao/la:Najs baš mi je drago kaj ga je senna66 upiknul, osoba koja je došla tu među prvima - uživaj!![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čestitke na pobjedi @senna66, s obzirom na sav trud uložen u kopanje po portalu koji sam iščitao iz postova u ovoj temi, definitivno si zaslužio pobjedu, svaka čast i lijepo se provedi na utrci koju odabereš 

-
Dome_Senna
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sve ih volim jednako
Čestitke Senna66!! Ali i svima ostalima stvarno možda još i više, pogotovo vama koji ste pronašli svih 33, ali malo kasnije. Svi ste zaslužili otići na utrku po izboru. Zašto to kažem? Ja sam upravo zbog straha da me netko ne prestigne za nekoliko sati na kraju odlučio odustati kad sam vidio da ne mogu pronaći zadnje tri dok ih je 19 bilo objavljeno, a ja sam pronašao 16. Zahtjevalo je enormni trud i izdvajanje vremena, a i živaca na kraju krajeva haha. Ja sam doslovno, ali doslovno sanjao kako nalazim kod Alberta Ascarija koliko mi je trebalo da ga pronađem, a na kraju se ispostavilo da je bio najmanji problem kada su došli sljedeći. Eto, to je bio moj strah (nekoliko sati), a prava noćna mora je bila još i gora, znači samo minuta razlike između prvog i drugog mjesta! Ali da je bilo laganije, ne bi valjalo. Tako da se nas malo neodlučnije eliminiralo iz utrke.
Stoga samo velike velike pohvale Anti za sva ta domišljata mjesta sakrivanja. Meni je najveći gušt bio pronaći Buttona u onom poklončiću i nekom blesavom srećom Fangia kad sam se od muke odjavio s portala hahaha! I još veliko hvala cijeloj ekipi F1 Puls portala za ovu velikodušnu ideju zbog koje sam i ja odlučio postati donator portala i čekam prvu lovicu da to i realiziram.
I svima nama čitateljima želim uspješniju i bolju i zdraviju 2018. godinu i naravno pregršt zanimljivosti u novoj sezoni!

I svima nama čitateljima želim uspješniju i bolju i zdraviju 2018. godinu i naravno pregršt zanimljivosti u novoj sezoni!

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
nisam bio doma u vrijeme kad je igra završavala, nisam otvarao ovaj forum jer sam davno odustao od bilo kakve ozbiljne igre, pa tek sad čitam komentare od 30.12. do danas. očekivao sam nekakvu vijest na portalu i svečano proglašenje pobjednika, ali dobro.
čestitke senni!!!
svaka čast! drago mi je da je nagradu osvojio netko od starijih i aktivnijih članova portala.
još jednom pohvale vetmi na ideji i realizaciji.
kad vidim sad gdje su ostali kodovi bili sakriveni drago mi je da sam odustao na jednoznamenkastom broju.,
čestitke senni!!!

još jednom pohvale vetmi na ideji i realizaciji.
kad vidim sad gdje su ostali kodovi bili sakriveni drago mi je da sam odustao na jednoznamenkastom broju.,

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
pridruzujem se cestitkama a i avetmi na ideju. mora da je brojklikova abnormalno skocio sto mi je svakako drago. super fora. super reklama. super poklon i nacin zahvale posjetiteljima. sve super. ne bih se cudio da to sad ova nasa bagra trac stranica pokrade 
senna66 ce to sigurno dobro i mudro iskoristiti i pamtiti cijeli zivot
jos jednom, pohvale decki
EDIT: ne pridruzujem se avetmi na ideji. ona je samo njegova
pridruzujem njega cestitkama senni66
tako nekako 

senna66 ce to sigurno dobro i mudro iskoristiti i pamtiti cijeli zivot

jos jednom, pohvale decki

EDIT: ne pridruzujem se avetmi na ideji. ona je samo njegova

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Hvala obojici
Posjete su stvarno narasle tijekom igre, a to je dovelo i do malog rasta zarade od reklama (valjda su neki mislili da je kod u reklami, pa su klikali na njih?
)... Bit će nešto troškova sad uskoro, ali tko zna, možda bude i koja nova nagradna igra u bližoj budućnosti. Ne nužno u istom formatu.
Važnije od broja posjeta, smanjio se "bounce rate" tj broj posjetitelja koji dođu pročitati jedan članak i odmah odu s portala. Produljilo se prosjecno vrijeme boravka na portalu, a povećala se navika otvaranja portala preko browsera umjesto preko Facebooka, što nam je najvažniji cilj za narednu sezonu.

Važnije od broja posjeta, smanjio se "bounce rate" tj broj posjetitelja koji dođu pročitati jedan članak i odmah odu s portala. Produljilo se prosjecno vrijeme boravka na portalu, a povećala se navika otvaranja portala preko browsera umjesto preko Facebooka, što nam je najvažniji cilj za narednu sezonu.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
cekaj malo, klik na reklamu donosi zaradu portalu? pa evo ja predlazem da se svi dogovorimo i jednostavno klikamo po reklamama. ionako smo cesto na portalu pa zasto ne bi zajednickim snagama ulozili par klikova misem (ja cak nemam mis nego po onom padu trkeljam stalno) svaki dan i tako dodatno doprinjeli. kad vec mozemo po jutjubu stalno klikat da se pogase ili na nekom portalima di ti otvori preko cijelog zaslona reklamu pa moras na x ici i tako.. a to sto ce mi kasnije izbacivat reklame za nesto sto me ne zanima... ionako mi izbacuje gluposti. vec su mi dopizdile..
mislim ne znam, ne kuzim se toliko ali ako nas sa foruma mozda 30-50 ljudi koji stalno idemo na portal kliknemo dnevno na 5-10 reklama valjda bi to imalo nekog utjecaja. ne treba valjda bas 100k klikova za kunu dvije...
mislim ne znam, ne kuzim se toliko ali ako nas sa foruma mozda 30-50 ljudi koji stalno idemo na portal kliknemo dnevno na 5-10 reklama valjda bi to imalo nekog utjecaja. ne treba valjda bas 100k klikova za kunu dvije...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ni slučajno, Google sve to prati i izbacit će nas odmah ako netko ide namjerno klikati samo da pomogne portalu!