VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Pogotvo 2012. u Belgiji. 

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
Verovao ili ne Pastor tu nije ništa zajebao, osim preuranjenog starta. Roman i Hamsta su sve zakuvali a posto je Roman tada bio još rookie sve je spalo na njegova ramena.Black Queen je napisao/la:Pogotvo 2012. u Belgiji.
Problem jadnog Maldonada koji je ipak GP winner je onaj sindrom loše dece u školi sa reputacijom da prave sranja. Dosta toga je on napravio ali dosta mu se i pripisuje nepravedno.
Odoh ja u off topic samo tako.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Pa stavio sam misteriozno pod navodnike + smajlija koji pije kafu.senja je napisao/la: 30.04.2017., 04:31Ne vidim šta je tu bilo misteriozno. FIA je otkrila neke sporedne načine zagrijavanja guma, koje je zabranila. Pirelli je određivao nešto drugačiji pritisak od onog na koji su navikli. I to je uhvatilo Mercedes nespremne. Dok se nisu snašli, kako da ponovo zagriju gume...Frantic je napisao/la: 29.04.2017., 21:00S naznakom da su sva trojica pobjede uzimala u nekim prilično haotičnim trkama ili kad su oba Benza odustala / imala probleme / sudare, te zbog "misterioznog" Benzovog gubitka brzine u Singapuru 2015.Viper je napisao/la: 29.04.2017., 20:14 Od 2014. Mercedes je u 62 utrke imao 59 pol pozicija, stvarno najdominantniji bolid svih vremena. S tim ovaj Ferrarijev uspjeh ima još veću težinu.![]()
Također samo tri vozača su uspjela pobjediti Mercedese, dva iz Red Bulla i Seb.![]()
Ona prva Sebova pobjeda u Ferrariju, u Maleziji 2015 je bila čisto na brzinu. Jes imao drugačiju taktiku, ali je sa tom taktikom letio po stazi. Prestizao Mercedese direktno na stazi.
Onda prošle godine u Monacu je Ricciardo mogao lagano na brzinu odnijeti pobjedu da Red Bull nije zajebao boks. Ali dobro, to nije pobjeda. Ali je utrka u kojoj Mercedes nije bio najbolji. Nisam siguran, čini mi se da je u 2014 bila koja utrka gdje je možda Williams mogao do pobjede, da nisu nešto zajebali?
Ove godine obje pobjede Seba su čisto na brzinu. Sa taktikom je došao na prvo mjesto, ali je čistom brzinom ostao tu. Isto kao u Maleziji 2015.

Ti si imao dodatni razlog zbog čega ti je taj period užasan.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
A onda ja očito imam niske kriterije pa su meni bile zanimljive

-
MisterJon
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Ipak je tu Ledeni u pitanju, može on da iskulira mećke, tim više što se u utrkama pokazalo da mećke nemaju baš nešto posebno bolji pace od Ferkana.senna66 je napisao/la: 30.04.2017., 11:44 danas očekujem puno od Kimija, mora odraditi savršen posao da ostane ispred mečki od starta do kraja, ajmo Kimi![]()
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Dali će Mercedses probat undercut ukoliko Ferrari ostane napred? A možda neće biti undercut nego će ostat bez guma

- Frantic
- Formula 1
Hmmm, undercut pomaže ako imaš bolji race pace, a ovaj ispred tebe u kvalama i na startu trke.pero iz bukurešta je napisao/la: 30.04.2017., 11:48 Dali će Mercedses probat undercut ukoliko Ferrari ostane napred? A možda neće biti undercut nego će ostat bez guma![]()
![]()
Ako Ferkani ostanu ispred, uz pretpostavku istog race pacea kao i na prethodnim trkama, slabo da će benzu išta pomoći.
Naravno, ako ne bude problema, Safeta, itd.....
A i to što kažeš za žderanje guma.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da bi probao undercut moraš biti max 2-3 sekunde iza..Više od toga i teško će to uspjeti. Tako da ako se Ferrari odlijepi na početku (a znamo da Mercedes nije najbolji u prljavom zraku) teško da će Mercedes moći išta.
Njihova najveća šansa je na startu.
Njihova najveća šansa je na startu.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Jeste vidjeli sada ovu usporedbu Ham VS Vet na Skyu?
Koju prednost Mercedes ima u prvom sektoru, ali šta onda Ferrari napravi u zadnjem!
[ link do slike ]
Koju prednost Mercedes ima u prvom sektoru, ali šta onda Ferrari napravi u zadnjem!
[ link do slike ]
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Upravo sam se uključio dok se Ted odjavljivao iz Maxove garaže, što se dogodilo?
Obrigado Felipe
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ja mislim da im negdje curi voda...Felipe je napisao/la: 30.04.2017., 12:41 Upravo sam se uključio dok se Ted odjavljivao iz Maxove garaže, što se dogodilo?
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ace stream kod netko? 

"What a little star." May 26, 2012.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ovaj mi niakda ne šteka...
969dbafa76bbd0ca37d73629f392c83fcf9cc295
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Moja isprika. Nasao sam i hvala 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
Voda komšijapero iz bukurešta je napisao/la: 30.04.2017., 12:53Ja mislim da im negdje curi voda...Felipe je napisao/la: 30.04.2017., 12:41 Upravo sam se uključio dok se Ted odjavljivao iz Maxove garaže, što se dogodilo?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zakrpana rupa.