Tesko pitanje, bolan.avetma je napisao/la: Što nije u redu s tim?
Vidim da si i odgovorio na to bonus pitanje. Jesi li to slučajno greškom odigrao, pa da izbrišem?
Na to sam mislio.
Namjerno, namjerno...
Tesko pitanje, bolan.avetma je napisao/la: Što nije u redu s tim?
Vidim da si i odgovorio na to bonus pitanje. Jesi li to slučajno greškom odigrao, pa da izbrišem?
Ma pitanje je superavetma je napisao/la:Zato je milijun eura u igri, a ne 250 tisuća kao dosadDa je lako, svi bi nakon par utrka kupili najjače vozače i motor.
Mislim da u kućici za lozinu nemaš dozvolu da ti se zapamti lozinka.. tj. pretraživač spremi i lozinku i mail, ali login ne stavlja zapamćenu lozinku, već samo mail. Znam da neki servisi koji traže visok stupanj sigurnosti također ne stavlja zapamćene lozinke u tu kućicu.. pa Ante probaj to omogućiti i vidjeti u čemu je kvaka oko tog formulara.avetma je napisao/la:Nažalost ne, svaki put se mora upisivati lozinka. Doduše, browser može zapamtiti login podatke pa da klikneš samo na "prijava".
Isti slučaj i apsolutno podržavamMrDoomroom je napisao/la:Nemam fb tako da bi obavijesti bile uredu da se stavljaju i na forum ili da se odredi dan u tjednu kad se nesto stavlja u game. Recimo utorak svaki trkaći vikend.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk