PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
avetma je napisao/la: Što nije u redu s tim?

Vidim da si i odgovorio na to bonus pitanje. Jesi li to slučajno greškom odigrao, pa da izbrišem?
Tesko pitanje, bolan.
Na to sam mislio.

Namjerno, namjerno...
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Zato je milijun eura u igri, a ne 250 tisuća kao dosad ;) Da je lako, svi bi nakon par utrka kupili najjače vozače i motor.

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
ante, imam jednu molbu... e sad..ako mislis da je to u redu.
Mislim da bi morao imati jedan dio na naslvnoj stranici sitea gdje bi upisivao svaku "bonus igru" koju ubacis. da se vidi.. vjerujem da ce biti ljudi kojima ce i ovo promaknut jer nisu vidjeli ovdje.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Prijedlog je na mjestu, ali ne želim još dodatno miješati portal i igru. Ogromna većina posjetitelja uopće ne igra i to treba uzet u obzir. A s druge strane, i poanta bonus igre jest da je možete propustiti ako ne otvarate igricu duže vremena. :) Osnovna pravila igre su jednaka za sve, a ovo je baš to - bonus - za one koji budu u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Ponekad ću napisati na forum ili na Facebook stranicu, a nekad ne. Na vama pojedinačno je da otvorite igricu i vidite ima li što nova. Isto vrijedi i za cijene. Nekad će se mijenjati bez da napišem tu na forum.

Ubuduće bi se mogla otvoriti posebna Facebook stranica za PulsManager, gdje bi bile samo informacije o igri, obavijesti o bonusima, rezultati, ideje i slično, ali o tom potom, zasad ne vidim potrebu iako je već registrirano 400 igrača. :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo konkretno, ovu bonus igru je zasad igralo nekih ~50 igrača. Od 400! A na forumu sam napisao odmah obavijest da je otvorena. Tako da, tko to nije uhvatio - ni ne zaslužuje lovu :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:Zato je milijun eura u igri, a ne 250 tisuća kao dosad ;) Da je lako, svi bi nakon par utrka kupili najjače vozače i motor.
Ma pitanje je super :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

IceMan282
Karting
Karting
S nama već: 8 god 5 mj
ja imam jedno pitanje vezano za igricu..svaki put kada otvorim igricu moramo nanovo upisivat mail i lozinku..postoji di tipka da zapamti moju prijavu a da je ja nisam vidio ili je svima tako?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nažalost ne, svaki put se mora upisivati lozinka. Doduše, browser može zapamtiti login podatke pa da klikneš samo na "prijava".

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ante, frend koji inače ne prati f1 se prijavio na igru (nakon što sam ga ja zainteresirao za istu), te je zamolio mene da mu složim ekipu. Ali ne mogu se ulogirati na njegov profil. Je li stavljena neka zabrana na to ili?? Nije nikakvo varanje s duplom ekipom, provjeri ip adresu i mail. Tim mu se zove wolf992.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema zabrane, ako ti ne ide login znači da griješiš email ili lozinku.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
avetma je napisao/la:Nažalost ne, svaki put se mora upisivati lozinka. Doduše, browser može zapamtiti login podatke pa da klikneš samo na "prijava".
Mislim da u kućici za lozinu nemaš dozvolu da ti se zapamti lozinka.. tj. pretraživač spremi i lozinku i mail, ali login ne stavlja zapamćenu lozinku, već samo mail. Znam da neki servisi koji traže visok stupanj sigurnosti također ne stavlja zapamćene lozinke u tu kućicu.. pa Ante probaj to omogućiti i vidjeti u čemu je kvaka oko tog formulara.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Je li rok za PP prognozu prije kvalifikacija ili ranije? Nisam upratio točno... :?

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Sa zelenim svijetlom u Q1 završavaju i prognoze, barem sam tako ja shvatio. :)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nemam fb tako da bi obavijesti bile uredu da se stavljaju i na forum ili da se odredi dan u tjednu kad se nesto stavlja u game. Recimo utorak svaki trkaći vikend.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Registracije završene

slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Prognoze pole positiona mogu se mijenjati neograničen broj puta (besplatno) sve do početka kvalifikacija. U gornjem desnom uglu je brojač sa zastavom Australije.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
MrDoomroom je napisao/la:Nemam fb tako da bi obavijesti bile uredu da se stavljaju i na forum ili da se odredi dan u tjednu kad se nesto stavlja u game. Recimo utorak svaki trkaći vikend.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Isti slučaj i apsolutno podržavam :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Bonus igra je završena, prvi je na stazu izišao Romain Grosjean. Devet igrača je to pogodilo i dobilo 1.000.000€ svaki :thumbs:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Dizite te pare :D
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
9 igrača pogodilo Grosjeana. :shock: Od 50-ak koliko je igralo ovu bonus igru. Ne vjerujem.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡