zekohonda je napisao/la:@reso
sniffpetrol!!!!![]()

senna66 je napisao/la:....ali Kimi je Bog!!! on liže sladoled i pije vodkuFerrari1345 je napisao/la:Genijalna taktika i vožnja Valtterija Bottasa. Da bude još žalosnije, nevjerovatno zvuči da je u tom Williamsu pokazao puno više nego Kimi u boljem Ferrariju
Ferrari1345 je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto se kockaju kada vode? Zašto ne ići konzervativno i branit se. Pa dobro se vidjelo da se teško pretiče pa čak i kad je brži bolid iza (na istim gumama)...Frantic je napisao/la:Ham hladno, precizno i bez grešaka, što je najbitnije. Čestitke.
Ferrari se kockao, nije prošlo, jbga. Vettel previše griješio. Kimi u svom stilu.![]()
.
A onda kad su iza, kao u Španjolskoj onda čekaju druge poteze, umjesto da riskiraju.
Ferrari kao bolid je dobro izgledao ovaj vikend, posebice u Kvalama.. Samo ako se budući loši startovi Mercedesa i sudari ne budu iskorištavali, žali bože dobrog auta
Neki ismijavaju Williams da su završili daleko iza ali vrlo lako je za vidjet da su prije bokseva bili iza RB, a kasnije kada su se odlučili na jedan stop, završili ispred.. Genijalna taktika i vožnja Valtterija Bottasa. Da bude još žalosnije, nevjerovatno zvuči da je u tom Williamsu pokazao puno više nego Kimi u boljem Ferrariju
Hvala bogu pa je Maurizio rekao da je bila pogrešna taktika
Ma svaka ti stoji. Vettel može što se mene tiće još 10 trka pogriješiti i neću mu uzeti za zlo ako ga usporedim s Kimijem, koji zadnje 3 godine vozi kao da u njemu nema života, kao da to nije on. On što je najžalosnije ne može biti ni vodonoša Vettelu.Ferrari1345 je napisao/la:
A dobro, možda ga i ja previše napadam ali opravdano ga kritiziram.. Ali najači su mi njihovi fanovi koji onda kažu za glasine o Perezu, bottasu i Grosjeanu kako oni nisu za Ferrari, nego je jedan Kimi koji u tom auto (koji je za njih odličan) lošiji od navedenih...
Meni ga je čak u jednu ruku i žao ali realno gledajući on ugovor za ovu sezonu nije zaslužio a kamo li za sljedeću ( po sada viđenom).. Ali mi je muka kada čujem Arivabenea kada u ovako ranoj sezoni govori kako će Kimi druge godine voziti i dalje za Ferrari...
Što je najžalosnije, nemogu procjeniti dali su one greške Vettelove prave vozačke glupe greške, ili je možda zbilja pritiskao kao lud taj bolid do samih granica pa je samim time i griješio.. zbog Kimija koji nije bio na nivou
Biti će gubitak ako Kimi ode, ali samo ako se sjetimo onoga staroga Kimija a ne ovog novog...
Ali,ali on je zadnji Ferrarijev prvak (Kimijevi fanovi 2020)
Potpuno se slazem da je bolje braniti poziciju,nego na stazi cistom brzinom nekoga proci.Ferrari1345 je napisao/la:
Samo mi nije jasno zašto se kockaju kada vode? Zašto ne ići konzervativno i branit se. Pa dobro se vidjelo da se teško pretiče pa čak i kad je brži bolid iza (na istim gumama)...
A onda kad su iza, kao u Španjolskoj onda čekaju druge poteze, umjesto da riskiraju.
Koje ti je opravdanje za Kimija? Vozio je 1 sekundu sporije od Vettela na istoj strategiji. Vettel je griješio, ali ja bi rekla da je možda više mora pretiskat zbog Hamiltona, ali Kimi...Slavenowsky je napisao/la:
Ti si fakat jedan dosadan lik, kralj te jebo ako ti se ne svidja nemoj gledat ovu F1!
Jest jesam fan sam Kimija i sta sad! Sjasi vise sa tim pesimizmom, da imalo kontas da je Mercedes i dalje zbog pravilnika mocan tim, ne bi trabunjao ovdje!
Ferrari se kockao sa taktikom i nije proslo, ooet vam i 2 pozicija nije dovoljna idi navijaj za Mercedes ako si gladan pobjeda!
Kako me to neodoljivo podsjeća na jednog drugog vozača...Explorer je napisao/la:Moje viđenje Ferrarija danas. Strategija je ustvari bila dobro zamišljena, a 45 krugova na softu stvarno nije bilo za očekivati, a da pritom radi konstantnte i konkurente krugove. Točno što je kolega Jester napisao, Vettel je praktički svaki krug morao voziti na nož, a to je na ovakvoj stazi teško. Pogledajte samo gdje je Raikkonen završio, to samo pokazuje koliko je Vettel bio brz cijelog vikenda. Jbg. malo je falilo. Ali, doći će i pobjeda i nova Vettelova era, mora tako biti, on je prevrijedan vozač da ne bi osvojio još koji naslov.
Sta ti sad nasla ovaj moj komentar da komentarises, jer sam ovo iz kurtoazije rekao da sam fan Kimija! A vrlo dobro znas ciji sam.fan najvise.Lady je napisao/la:Koje ti je opravdanje za Kimija? Vozio je 1 sekundu sporije od Vettela na istoj strategiji. Vettel je griješio, ali ja bi rekla da je možda više mora pretiskat zbog Hamiltona, ali Kimi...Slavenowsky je napisao/la:
Ti si fakat jedan dosadan lik, kralj te jebo ako ti se ne svidja nemoj gledat ovu F1!
Jest jesam fan sam Kimija i sta sad! Sjasi vise sa tim pesimizmom, da imalo kontas da je Mercedes i dalje zbog pravilnika mocan tim, ne bi trabunjao ovdje!
Ferrari se kockao sa taktikom i nije proslo, ooet vam i 2 pozicija nije dovoljna idi navijaj za Mercedes ako si gladan pobjeda!![]()
![]()
.............
Sve čestttke Hamiltonu na super vožnji i pobjedi, te Vettelu koji je uz hamiltona bio svijet za sebe. Ostali totalno druga liga. Ne znam od kud se stvorio Bottas. Max je odvozio jako dobro, ali mislim da su opet pogriješili u strategiji kod Red Bulla. Max je ipak odvozio super i zadržao Rosberga iza sebe....
Ostali nisu vrijedni komentara......
Kimi je totalna koma....
Ne kaki Slavene.... Kimi je truba totalna. Jedino još Vettel spašava Ferrari za sad. Ako gledamo Ferkana u Vettelovim rukama, onda taj bolid izgleda jako konkurentan, ali u Kimijevim rukama....užas!Slavenowsky je napisao/la:Sta ti sad nasla ovaj moj komentar da komentarises, jer sam ovo iz kurtoazije rekao da sam fan Kimija!Lady je napisao/la:Koje ti je opravdanje za Kimija? Vozio je 1 sekundu sporije od Vettela na istoj strategiji. Vettel je griješio, ali ja bi rekla da je možda više mora pretiskat zbog Hamiltona, ali Kimi...Slavenowsky je napisao/la:
Ferrari se kockao sa taktikom i nije proslo, ooet vam i 2 pozicija nije dovoljna idi navijaj za Mercedes ako si gladan pobjeda!![]()
![]()
.............
Sve čestttke Hamiltonu na super vožnji i pobjedi, te Vettelu koji je uz hamiltona bio svijet za sebe. Ostali totalno druga liga. Ne znam od kud se stvorio Bottas. Max je odvozio jako dobro, ali mislim da su opet pogriješili u strategiji kod Red Bulla. Max je ipak odvozio super i zadržao Rosberga iza sebe....
Ostali nisu vrijedni komentara......
Kimi je totalna koma....
Jebo vas Kimi, uhvatili ste se njega kritikovat, eto Vettel ti je drugi i zasto imas potrebu njega da spominjes? Ja bi rado volio da je ostao Alonso,.pa da gledam vas fanove kako se prepirete ko je bolji..
Ovo si dobro rekla, da nema Vettela mi Ferrarijevci bi si već presudili, skakali bi s mosta samo tako. Mislili bi da zaostajemo sekundu za Mercom.Lady je napisao/la:Kimi je truba totalna. Jedino još Vettel spašava Ferrari za sad. Ako gledamo Ferkana u Vettelovim rukama, onda taj bolid izgleda jako konkurentan, ali u Kimijevim rukama....užas!
Ako misliš na Alonsa... Kako siješ, tako i žanješMr.Spaceguy je napisao/la:Kako me to neodoljivo podsjeća na jednog drugog vozača...Explorer je napisao/la:Moje viđenje Ferrarija danas. Strategija je ustvari bila dobro zamišljena, a 45 krugova na softu stvarno nije bilo za očekivati, a da pritom radi konstantnte i konkurente krugove. Točno što je kolega Jester napisao, Vettel je praktički svaki krug morao voziti na nož, a to je na ovakvoj stazi teško. Pogledajte samo gdje je Raikkonen završio, to samo pokazuje koliko je Vettel bio brz cijelog vikenda. Jbg. malo je falilo. Ali, doći će i pobjeda i nova Vettelova era, mora tako biti, on je prevrijedan vozač da ne bi osvojio još koji naslov.
Kolega Ex nije li onda ovaj tvoj odgovor malo proturjecan sam sebi!?Explorer je napisao/la:Ako misliš na Alonsa... Kako siješ, tako i žanješMr.Spaceguy je napisao/la:Kako me to neodoljivo podsjeća na jednog drugog vozača...Explorer je napisao/la:Moje viđenje Ferrarija danas. Strategija je ustvari bila dobro zamišljena, a 45 krugova na softu stvarno nije bilo za očekivati, a da pritom radi konstantnte i konkurente krugove. Točno što je kolega Jester napisao, Vettel je praktički svaki krug morao voziti na nož, a to je na ovakvoj stazi teško. Pogledajte samo gdje je Raikkonen završio, to samo pokazuje koliko je Vettel bio brz cijelog vikenda. Jbg. malo je falilo. Ali, doći će i pobjeda i nova Vettelova era, mora tako biti, on je prevrijedan vozač da ne bi osvojio još koji naslov.
Ako sam dobro shvatio tvoj prijasnji post je zelja i nadanje jednog navijaca. Tebe kao navijaca Vettela.Explorer je napisao/la:Ne, zašto?