Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Nije fora izbacivati svakakve vijesti.
Fora je izbacivati zanimljive. Kojima su svima zanimljive.
I na tim zanimljivim tekstovima-vijestima se dize sto sajt sto forum.
Ovako kada izbacis 5,6 nezanimljivih tekstova, smorenih, jedi te istih, ljudi ce odmah dici ruke od sajta. Jer ti tekstivi nemaju vrijednost.
Fora je izbacivati zanimljive. Kojima su svima zanimljive.
I na tim zanimljivim tekstovima-vijestima se dize sto sajt sto forum.
Ovako kada izbacis 5,6 nezanimljivih tekstova, smorenih, jedi te istih, ljudi ce odmah dici ruke od sajta. Jer ti tekstivi nemaju vrijednost.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Hvalakikijv97 je napisao/la:f1puls je odlican, krcat sadrzajima, pogotovo za vrijeme pauze. Treba to cijeniti. Treba cijeniti ljude koji to pisu.. pisu za nas. Meni upoce ne smetaju Copy/paste teksovi , dapace neka ih bude sto vise, neka se prevedu tekstovi sa recimo Autosporta plus, jer mi smrtnici koji nemamo pretplate nama je lijepo i to procitati. Problem je kod mlađarije tipa majki koji od valjda od dosade nezna kud bi pa po 820 puta na dan klikne link i cudi se sto nema neceg novoga.
Zao mi je jedino sto ili jako mali broj clanova gleda f1 na areni i slusa Antu kako se trudi i komentira sa Zvonimirom treninge.
Sad ce svatko reci da to moze svatko i da nevalja ovo ili ono ali eto neka se stavi u polozaj pa neka 3 sata prica pa da vidimo na sto ce to liciti
Samo tako nastavite dalje. Sve ste bolji i bolji.![]()
imam prijedlog za emisiju ali to jednom drugom prilikom...

Treninge prati dosta solidan broj po onom što su mi rekli, gledanost F1 na Areni je vrlo vrlo dobra otkad je stavljeno u osnovni paket. Samo što ja u prijenosu ne spominjem tj. ne reklamiram F1puls, tako da publika na portalu nije ista kao u prijenosu.
Prijedlozi i ideje su najmanji problem, imam ih i ja trideset, ali realizacija je neka sasvim druga, tisuću puta kompliciranija priča.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo je off topic, ali kad već spominjete Arenu tu da odmah pitam vezano nešto za nju. Jel se može ona uhvatiti preko Kodija (program), vidio sam jednom da imaju neke Arene, ali ja ne znam na kojoj je uopće prijenos, a u međuvremenu sam formatirao laptop, pa više nemam sve one kanale što sam prije imao na Kodiju. Inače cijeli F1 vikend pratim na SK1, ali bi volio pogledati koji trening na Areni ako se može uhvatiti na Kodiju i ako prijenos ne pucao 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne znam konkretno, ali čak i da nađeš nekakav ilegalan način - to se vrlo brzo pokrpa i onda više ne radi. Što se Arene tiče, uvijek imaš opciju MAXtv To Go, koja uopće nije skupa, i za nekih 25 kuna mjesečno čini mi se dobiješ lijepo legalno link da gledaš sve iz osnovnog paketa, uključujući Arena 1 i Arena 2.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovo je off topic, ali kad već spominjete Arenu tu da odmah pitam vezano nešto za nju. Jel se može ona uhvatiti preko Kodija (program), vidio sam jednom da imaju neke Arene, ali ja ne znam na kojoj je uopće prijenos, a u međuvremenu sam formatirao laptop, pa više nemam sve one kanale što sam prije imao na Kodiju. Inače cijeli F1 vikend pratim na SK1, ali bi volio pogledati koji trening na Areni ako se može uhvatiti na Kodiju i ako prijenos ne pucao
Tako bi to bilo u idealnom svijetu.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ma ja sam iz BiH, imam Telemach internet i digitalnu TV, tako da pratim F1 uglavnom na SK1 HD, jedino nekad znaju prebaciti treninge na SK6 (koji nema u mom paketu) zbog poklapanja sa nekim važnijim teniskim mečom pa moram tražiti neke streamove po netu. Ali za Arenu sam pitao čisto da pogledam koji trening dok ti komentiraš Vetma ako se može uhvatiti na Kodiju, jer sam zimus slučajno naletio na neku Arenu tamo i to je bila hrvatska mislimavetma je napisao/la:Ne znam konkretno, ali čak i da nađeš nekakav ilegalan način - to se vrlo brzo pokrpa i onda više ne radi. Što se Arene tiče, uvijek imaš opciju MAXtv To Go, koja uopće nije skupa, i za nekih 25 kuna mjesečno čini mi se dobiješ lijepo legalno link da gledaš sve iz osnovnog paketa, uključujući Arena 1 i Arena 2.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovo je off topic, ali kad već spominjete Arenu tu da odmah pitam vezano nešto za nju. Jel se može ona uhvatiti preko Kodija (program), vidio sam jednom da imaju neke Arene, ali ja ne znam na kojoj je uopće prijenos, a u međuvremenu sam formatirao laptop, pa više nemam sve one kanale što sam prije imao na Kodiju. Inače cijeli F1 vikend pratim na SK1, ali bi volio pogledati koji trening na Areni ako se može uhvatiti na Kodiju i ako prijenos ne pucao
Tako bi to bilo u idealnom svijetu.U realnosti se nažalost jako puno ljudi žali da im MAXtv To Go šteka - a to je očito problem nesposobnosti tehničkara u T-comu da naprave kvalitetan stream.

- votka
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: force india
O cemu se radi u tim tekstovima pa da su tako vrijedni?avetma je napisao/la:Hvalakikijv97 je napisao/la:f1puls je odlican, krcat sadrzajima, pogotovo za vrijeme pauze. Treba to cijeniti. Treba cijeniti ljude koji to pisu.. pisu za nas. Meni upoce ne smetaju Copy/paste teksovi , dapace neka ih bude sto vise, neka se prevedu tekstovi sa recimo Autosporta plus, jer mi smrtnici koji nemamo pretplate nama je lijepo i to procitati. Problem je kod mlađarije tipa majki koji od valjda od dosade nezna kud bi pa po 820 puta na dan klikne link i cudi se sto nema neceg novoga.
Zao mi je jedino sto ili jako mali broj clanova gleda f1 na areni i slusa Antu kako se trudi i komentira sa Zvonimirom treninge.
Sad ce svatko reci da to moze svatko i da nevalja ovo ili ono ali eto neka se stavi u polozaj pa neka 3 sata prica pa da vidimo na sto ce to liciti
Samo tako nastavite dalje. Sve ste bolji i bolji.![]()
imam prijedlog za emisiju ali to jednom drugom prilikom...Što se tiče Autosporta plus, ja imam račun kod njih, ali ne smijemo prepisivati/prevoditi autorski sadržaj.
Treninge prati dosta solidan broj po onom što su mi rekli, gledanost F1 na Areni je vrlo vrlo dobra otkad je stavljeno u osnovni paket. Samo što ja u prijenosu ne spominjem tj. ne reklamiram F1puls, tako da publika na portalu nije ista kao u prijenosu.
Prijedlozi i ideje su najmanji problem, imam ih i ja trideset, ali realizacija je neka sasvim druga, tisuću puta kompliciranija priča.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovo je off topic, ali kad već spominjete Arenu tu da odmah pitam vezano nešto za nju. Jel se može ona uhvatiti preko Kodija (program), vidio sam jednom da imaju neke Arene, ali ja ne znam na kojoj je uopće prijenos, a u međuvremenu sam formatirao laptop, pa više nemam sve one kanale što sam prije imao na Kodiju. Inače cijeli F1 vikend pratim na SK1, ali bi volio pogledati koji trening na Areni ako se može uhvatiti na Kodiju i ako prijenos ne pucao
Mislim da Arene imaš samo u paketu Bosanskog Telekoma (ako oni to uopce imaju , pratim samo u RH.. Streamova nema )

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Čak i ako ima to, onda neće biti Formule 1, obzirom da T-com ima prava samo za teritorij RH, pa će samo ovdje Arena to prenositi.Perica9 je napisao/la:Mislim da Arene imaš samo u paketu Bosanskog Telekoma (ako oni to uopce imaju , pratim samo u RH.. Streamova nema )
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
BH Tel ima Arene, ali tamo nema F1 (to su srbijanske Arene, a ne hrvatske, u stvari od hrvatskih Arena imaju samo "1", ne znam da li šta bude na "1"), Za područje BiH F1 "radi" SK (preko Total TV i/ili Telemacha).
Imaš i RTL, ali nekad to znaju zamračit, a imaš i bruku reklama.
Imaš i RTL, ali nekad to znaju zamračit, a imaš i bruku reklama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
avetma je napisao/la:Čak i ako ima to, onda neće biti Formule 1, obzirom da T-com ima prava samo za teritorij RH, pa će samo ovdje Arena to prenositi.Perica9 je napisao/la:Mislim da Arene imaš samo u paketu Bosanskog Telekoma (ako oni to uopce imaju , pratim samo u RH.. Streamova nema )

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ma ja, Arene su na BH Telecomu, a SK na Totalu i Telemachu, ali nisam znao da samo jedna hrvatska Arena ima tamo. Mislim ja pratim već dugi niz godina na SK1 tako da sam navikao na ekipu i sve, ali pitao sam slučajno da nema neki stream Arene. A na koji RTL misliš Frantic, njemački ili hrvatski. Pošto sam ja jednom na hrvatskom RTL-u pogledao snimku utrke u Monaku i utrka je bila poprilično izrezana i ako se ne varam utrka je snimana iz totalno drugačiji pozicija već na SK1 tj. korištene su totalno druge kamere i zvuk je bio dosta nekvalitetniji. Je li to tako sa svakom utrkom na RTL-u ili samo u Monaku?
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
ja sam jucer uzeo max tv to go a s obzirom da imam 2.najjacu mobilnu tarifu ne moram placat nista ... cak sam uzeo sport plus paket koji inace dodje 75kn mjesecno, pogledao sam jednu utakmicu i nije nista stekalo tako da se nadam da nece ni ubuduce.avetma je napisao/la:Ne znam konkretno, ali čak i da nađeš nekakav ilegalan način - to se vrlo brzo pokrpa i onda više ne radi. Što se Arene tiče, uvijek imaš opciju MAXtv To Go, koja uopće nije skupa, i za nekih 25 kuna mjesečno čini mi se dobiješ lijepo legalno link da gledaš sve iz osnovnog paketa, uključujući Arena 1 i Arena 2.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ovo je off topic, ali kad već spominjete Arenu tu da odmah pitam vezano nešto za nju. Jel se može ona uhvatiti preko Kodija (program), vidio sam jednom da imaju neke Arene, ali ja ne znam na kojoj je uopće prijenos, a u međuvremenu sam formatirao laptop, pa više nemam sve one kanale što sam prije imao na Kodiju. Inače cijeli F1 vikend pratim na SK1, ali bi volio pogledati koji trening na Areni ako se može uhvatiti na Kodiju i ako prijenos ne pucao
Tako bi to bilo u idealnom svijetu.U realnosti se nažalost jako puno ljudi žali da im MAXtv To Go šteka - a to je očito problem nesposobnosti tehničkara u T-comu da naprave kvalitetan stream.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Gdje je dobar i stabilan signal neće štekati, u protivnom potpuno poludi program. A taj nestabilan signal je u 95% zemlje, nažalost.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kako misliš da je ovo spam 
T-com nam je konkurencija, mi bi isto htjeli prenositi F1, samo nemamo para

T-com nam je konkurencija, mi bi isto htjeli prenositi F1, samo nemamo para

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Na švapski, naravno.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ma ja, Arene su na BH Telecomu, a SK na Totalu i Telemachu, ali nisam znao da samo jedna hrvatska Arena ima tamo. Mislim ja pratim već dugi niz godina na SK1 tako da sam navikao na ekipu i sve, ali pitao sam slučajno da nema neki stream Arene. A na koji RTL misliš Frantic, njemački ili hrvatski. Pošto sam ja jednom na hrvatskom RTL-u pogledao snimku utrke u Monaku i utrka je bila poprilično izrezana i ako se ne varam utrka je snimana iz totalno drugačiji pozicija već na SK1 tj. korištene su totalno druge kamere i zvuk je bio dosta nekvalitetniji. Je li to tako sa svakom utrkom na RTL-u ili samo u Monaku?

Na hrvatskom RTLu bude snimak, izrezan do bola. Nekad je znao biti nedjeljom naveče, a u zadnje vrijeme u ponedjeljak ujutro oko 09:00. To ja preporučim svom ocu (penzioner) da pogleda, ako je fulao/nije mogao gledati u nedjelju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Nisam siguran ima li uopće ove sezone ta snimka.Frantic je napisao/la:Na švapski, naravno.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ma ja, Arene su na BH Telecomu, a SK na Totalu i Telemachu, ali nisam znao da samo jedna hrvatska Arena ima tamo. Mislim ja pratim već dugi niz godina na SK1 tako da sam navikao na ekipu i sve, ali pitao sam slučajno da nema neki stream Arene. A na koji RTL misliš Frantic, njemački ili hrvatski. Pošto sam ja jednom na hrvatskom RTL-u pogledao snimku utrke u Monaku i utrka je bila poprilično izrezana i ako se ne varam utrka je snimana iz totalno drugačiji pozicija već na SK1 tj. korištene su totalno druge kamere i zvuk je bio dosta nekvalitetniji. Je li to tako sa svakom utrkom na RTL-u ili samo u Monaku?![]()
Na hrvatskom RTLu bude snimak, izrezan do bola. Nekad je znao biti nedjeljom naveče, a u zadnje vrijeme u ponedjeljak ujutro oko 09:00. To ja preporučim svom ocu (penzioner) da pogleda, ako je fulao/nije mogao gledati u nedjelju.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kvalitetne analize, insajderske informacije i to treba platit.votka je napisao/la: O cemu se radi u tim tekstovima pa da su tako vrijedni?