McLaren
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina. Godina u kojoj je Ferrari kostantno imao najbolji auto je bila 2004., poslije toga sve miješano. 2007 i 2008. je Ferrari bio tu negdje s McLarenom, malo bolja jedna, malo druga ekipa.
Dok je McLaren najbolji auto kroz cijelu sezonu zadnji put imao 1998. godine.
Dok je McLaren najbolji auto kroz cijelu sezonu zadnji put imao 1998. godine.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kažu da je za utrku bitno imati pravog konja, tako i za borbu pravog bika.. nema svaki uvijek istu selekciju.. a genetika radi čuda.
Kako je za sve potrebno vremena, tako i u tom poslu.. stoga, poučen iz prošlog 'stočarskog' iskustva, uspjeh je zajamčen, samo treba vrijedno raditi na njemu.
Recimo da meni ta selekcija nikad nije bila teška.. a geni su za sada postojani u obliku lika Seba, kako u konja, tako i u bikova.
Dečki..'ajmo sad malo o temi.
Kako je za sve potrebno vremena, tako i u tom poslu.. stoga, poučen iz prošlog 'stočarskog' iskustva, uspjeh je zajamčen, samo treba vrijedno raditi na njemu.

Recimo da meni ta selekcija nikad nije bila teška.. a geni su za sada postojani u obliku lika Seba, kako u konja, tako i u bikova.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pazi ti sa tom genetikom. Opasna je stvar igrati se time. Evo primjera:hattrick je napisao/la:Kažu da je za utrku bitno imati pravog konja, tako i za borbu pravog bika.. nema svaki uvijek istu selekciju.. a genetika radi čuda.
Recimo da meni ta selekcija nikad nije bila teška.. a geni su za sada postojani u obliku lika Seba, kako u konja, tako i u bikova.![]()
[ link do slike ]

- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4. To sto Sumi nije bolje odvozio je njegova krivica. Posle je Ferari u prvoj polovici pobedio na 2 trke a u drugoj polovici je bio jaci nego Renault u prvoj jer u drugoj polovici Ferari nije bio dobar samo u Suzuki kada mu je vrisnuo motor. I na kraju Ferari je skupio 9 pobeda a Renault 8.Explorer je napisao/la:Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Rosberg i Hamilton su na VN Španjolske 2013. zauzeli prvi startni red.Jel to značilo da je Mercedes najbolji bolid na gridu?dmw je napisao/la: Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4. To sto Sumi nije bolje odvozio je njegova krivica. Posle je Ferari u prvoj polovici pobedio na 2 trke a u drugoj polovici je bio jaci nego Renault u prvoj jer u drugoj polovici Ferari nije bio dobar samo u Suzuki kada mu je vrisnuo motor. I na kraju Ferari je skupio 9 pobeda a Renault 8.
- dmw
- Baniran
Ne secam se te trke. Ja samo kazem da je po tom analiticaru Ferari poslednji put imao najbolji bolid 2006. A i imao je vise pobeda od Renaulta te godine pa ne mozes reci da nije bio najbolji bolid. A to sto Sumi nije iskoristio neke prilike je drugi par rukava.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ko ti je kriv što se ne sjećaš. Prati detaljnije onda.
Usporedba s pobjedama također nema prevelike veze, jer je McLaren 2005. postigao 10 pobjeda, ali nije bio pouzdan. Također treba pogledati tko je vozio drugi bolid, ima tu mnogo faktora.
Usporedba s pobjedama također nema prevelike veze, jer je McLaren 2005. postigao 10 pobjeda, ali nije bio pouzdan. Također treba pogledati tko je vozio drugi bolid, ima tu mnogo faktora.
- dmw
- Baniran
I Renault i Ferari su imali po 4 odustajanja te sezone tako da ni jedan nije bio pouzdanijiExplorer je napisao/la:Ko ti je kriv što se ne sjećaš. Prati detaljnije onda.

A ko je vozio druge bolide pa Fizikela i Masa a Masa je zavrsio ispred Fizikele i statisticki je Masa bolji

- Clark
- F1puls suradnik
Q1dmw je napisao/la:Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4.Explorer je napisao/la:Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina.
Alonso - 1:32.433 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:33.310
Q2
Alonso - 1:31.215 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:32.025
Q3 - vozi se s gorivom za prvi stint
Alonso u bolidu ima goriva za tri kruga više nego Schumacher
Alonso - 1:32.433
Schumacher - 1:31.431
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma čovjek gleda F1 kroz jedne naočale - Alonsovske.
Kad ne koristi te, onda uzme druge - AntiFerrarijevske.
Površan i bez trunke objektivnosti.
A voli i provocirati.
Kad ne koristi te, onda uzme druge - AntiFerrarijevske.
Površan i bez trunke objektivnosti.
A voli i provocirati.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- dmw
- Baniran
Ej bilo je tesno jel si gledao trku? Malo je falilo Sumi je mogao brze odvoziti no ocigledno je Alonso bio taj koji je pokazao brzinuClark je napisao/la:Q1dmw je napisao/la:Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4.Explorer je napisao/la:Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina.
Alonso - 1:32.433 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:33.310
Q2
Alonso - 1:31.215 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:32.025
Q3 - vozi se s gorivom za prvi stint
Alonso u bolidu ima goriva za tri kruga više nego Schumacher
Alonso - 1:32.433
Schumacher - 1:31.431

- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: mclaren
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... a_testing/
ne znam da li je vec pisano ali i da se vratimo malo Mclarenu
ne znam da li je vec pisano ali i da se vratimo malo Mclarenu
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ti si se jedini dotakao...dmw je napisao/la:Pa slucajno smo se u ovoj temi dotakli teme kad je Ferari zadnji put napravio najbolji bolid. Ali raspravu sam prebacio u temu "Ferari".Ferrari je napisao/la:Pobogu kakve veze ima 2006. i tvoje veličanje Alonsa u McLaren topicu?
U offtopicu si stalno...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- dmw
- Baniran
Za raspravu je potrebno dvoje a ja nisam sam sa sobom pricao. Tako da oladi malo.Ferrari je napisao/la:Ti si se jedini dotakao...dmw je napisao/la:Pa slucajno smo se u ovoj temi dotakli teme kad je Ferari zadnji put napravio najbolji bolid. Ali raspravu sam prebacio u temu "Ferari".Ferrari je napisao/la:Pobogu kakve veze ima 2006. i tvoje veličanje Alonsa u McLaren topicu?
U offtopicu si stalno...