McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ali bikovi su snažni i tvrdoglavi. Konji znaju biti i plahi. :jupije:
slika

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
hattrick je napisao/la:Ma kak bude, bude.. ne sumnjam ja u to crno krdo..
Znas li ti kad je Ferari zadnji put napravio najbolji auto? Cito sam o tome u jednom tekstu, analiticar je ocenio da je to bilo 2006.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina. Godina u kojoj je Ferrari kostantno imao najbolji auto je bila 2004., poslije toga sve miješano. 2007 i 2008. je Ferrari bio tu negdje s McLarenom, malo bolja jedna, malo druga ekipa.
Dok je McLaren najbolji auto kroz cijelu sezonu zadnji put imao 1998. godine.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Kažu da je za utrku bitno imati pravog konja, tako i za borbu pravog bika.. nema svaki uvijek istu selekciju.. a genetika radi čuda.
Kako je za sve potrebno vremena, tako i u tom poslu.. stoga, poučen iz prošlog 'stočarskog' iskustva, uspjeh je zajamčen, samo treba vrijedno raditi na njemu. :D

Recimo da meni ta selekcija nikad nije bila teška.. a geni su za sada postojani u obliku lika Seba, kako u konja, tako i u bikova. :mrgreen:

Dečki..'ajmo sad malo o temi. :gandalf:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la:Kažu da je za utrku bitno imati pravog konja, tako i za borbu pravog bika.. nema svaki uvijek istu selekciju.. a genetika radi čuda.
Kako je za sve potrebno vremena, tako i u tom poslu.. stoga, poučen iz prošlog 'stočarskog' iskustva, uspjeh je zajamčen, samo treba vrijedno raditi na njemu. :D

Recimo da meni ta selekcija nikad nije bila teška.. a geni su za sada postojani u obliku lika Seba, kako u konja, tako i u bikova. :mrgreen:

Dečki..'ajmo sad malo o temi. :gandalf:
Pazi ti sa tom genetikom. Opasna je stvar igrati se time. Evo primjera:
[ link do slike ]
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dani što si nervozan?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

dmw
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina.
Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4. To sto Sumi nije bolje odvozio je njegova krivica. Posle je Ferari u prvoj polovici pobedio na 2 trke a u drugoj polovici je bio jaci nego Renault u prvoj jer u drugoj polovici Ferari nije bio dobar samo u Suzuki kada mu je vrisnuo motor. I na kraju Ferari je skupio 9 pobeda a Renault 8.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:Dani što si nervozan?
Hehe po čemu zaključuješ da sam nervozan? Samo diskutiram sa hattom. Ne moraš se uključiti ako ne želiš, nitko te ne sili. :gandalf:
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
dmw je napisao/la: Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4. To sto Sumi nije bolje odvozio je njegova krivica. Posle je Ferari u prvoj polovici pobedio na 2 trke a u drugoj polovici je bio jaci nego Renault u prvoj jer u drugoj polovici Ferari nije bio dobar samo u Suzuki kada mu je vrisnuo motor. I na kraju Ferari je skupio 9 pobeda a Renault 8.
Rosberg i Hamilton su na VN Španjolske 2013. zauzeli prvi startni red.Jel to značilo da je Mercedes najbolji bolid na gridu?

dmw
Baniran
Baniran
Ne secam se te trke. Ja samo kazem da je po tom analiticaru Ferari poslednji put imao najbolji bolid 2006. A i imao je vise pobeda od Renaulta te godine pa ne mozes reci da nije bio najbolji bolid. A to sto Sumi nije iskoristio neke prilike je drugi par rukava.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ko ti je kriv što se ne sjećaš. Prati detaljnije onda.
Usporedba s pobjedama također nema prevelike veze, jer je McLaren 2005. postigao 10 pobjeda, ali nije bio pouzdan. Također treba pogledati tko je vozio drugi bolid, ima tu mnogo faktora.

dmw
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:Ko ti je kriv što se ne sjećaš. Prati detaljnije onda.
Usporedba s pobjedama također nema prevelike veze, jer je McLaren 2005. postigao 10 pobjeda, ali nije bio pouzdan. Također treba pogledati tko je vozio drugi bolid, ima tu mnogo faktora.
I Renault i Ferari su imali po 4 odustajanja te sezone tako da ni jedan nije bio pouzdaniji ;) Tako pise i u onom tekstu sto sam postavio u temi "Ferari" ;)

A ko je vozio druge bolide pa Fizikela i Masa a Masa je zavrsio ispred Fizikele i statisticki je Masa bolji ;)

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
dmw je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Da, ali drugu polovicu sezone, tako da to opet nije cijela godina.
Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4.
Q1
Alonso - 1:32.433 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:33.310

Q2
Alonso - 1:31.215 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:32.025

Q3 - vozi se s gorivom za prvi stint
Alonso u bolidu ima goriva za tri kruga više nego Schumacher
Alonso - 1:32.433
Schumacher - 1:31.431

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ma čovjek gleda F1 kroz jedne naočale - Alonsovske.
Kad ne koristi te, onda uzme druge - AntiFerrarijevske.
Površan i bez trunke objektivnosti.
A voli i provocirati. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

dmw
Baniran
Baniran
Clark je napisao/la:
dmw je napisao/la:
Kako drugu polovicu kad je na prvoj trci u Bahreinu Ferari zauzeo prvi startni red dok je Alonso u Renaultu bio tek 4.
Q1
Alonso - 1:32.433 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:33.310

Q2
Alonso - 1:31.215 (ukupno najbrži)
Schumacher - 1:32.025

Q3 - vozi se s gorivom za prvi stint
Alonso u bolidu ima goriva za tri kruga više nego Schumacher
Alonso - 1:32.433
Schumacher - 1:31.431
Ej bilo je tesno jel si gledao trku? Malo je falilo Sumi je mogao brze odvoziti no ocigledno je Alonso bio taj koji je pokazao brzinu ;) I ako se dobro secam Sumi se nesto za*ebo sa krugom u kvalama i ne bi Alonso imao 3 kruga vise goriva nego 2 i Sumi bi izasao ispred.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Pobogu kakve veze ima 2006. i tvoje veličanje Alonsa u McLaren topicu?
slika slika

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... a_testing/
ne znam da li je vec pisano ali i da se vratimo malo Mclarenu
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

dmw
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:Pobogu kakve veze ima 2006. i tvoje veličanje Alonsa u McLaren topicu?
Pa slucajno smo se u ovoj temi dotakli teme kad je Ferari zadnji put napravio najbolji bolid. Ali raspravu sam prebacio u temu "Ferari".

Ferrari
Formula 1
Formula 1
dmw je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:Pobogu kakve veze ima 2006. i tvoje veličanje Alonsa u McLaren topicu?
Pa slucajno smo se u ovoj temi dotakli teme kad je Ferari zadnji put napravio najbolji bolid. Ali raspravu sam prebacio u temu "Ferari".
Ti si se jedini dotakao...
U offtopicu si stalno...
slika slika

dmw
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:
dmw je napisao/la:
Ti si se jedini dotakao...
U offtopicu si stalno...
Za raspravu je potrebno dvoje a ja nisam sam sa sobom pricao. Tako da oladi malo.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡