F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
I ja se slažem.
Mislim da bi navijačima svejedno bilo čak i kad bi bolidi bili 5 sec sporiji. Niko ne bi primjetio razliku.
A to bi za utrkivanje puno značilo.
A to za krila ... Stara priča, samo niko neće da ih se odrekne.
Ja ne bih samo smanjio krila, nego i cijeli bolid.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
kad smo kod utrkivanja...i checo smatra da je sa novim aero pravilima praćenje (i preticanje) nešto lakše.
https://www.motorsport.com/f1/news/incr ... z/4345373/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Odabir guma za Australiju

slika

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
Sarma je napisao/la:Odabir guma za Australiju

slika
Interesantna mi je ova odluka Ferrarija da Leclerc koristi jedan set više C2 guma.. znači li to i razlicitu strategiju na samoj utrci i hoće li time žrtvovati Leclercovu vožnju o odnosu na Vettela? slika

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj

slika
Interesantna mi je ova odluka Ferrarija da Leclerc koristi jedan set više C2 guma.. znači li to i razlicitu strategiju na samoj utrci i hoće li time žrtvovati Leclercovu vožnju o odnosu na Vettela?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
to uglavnom znači da će lec isprobati c2 na treninzima.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 4 mj
Po meni ne, on će isprobati Hard gumu koju vettel nema i koja je backup za utrku. Vettel će koristiti vjerojatno 2 medium na treningu da istraži bolje ponašanje , kao što će Lecrec radit s Hard.

Meni je zapravo čudno da Merc, RB i Haas uopće ne žele isprobati Hard gumu na treningu. Jasno je da će taktika vjerojatno biti S,M ili S,S,M, ali postoji laka mogućnost za S,H u slučaju ranog SC-a, a to na ovoj stazi prolazi jer je pretjecanje teško.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
kimmi_iceman je napisao/la: 05.03.2019., 11:51

slika
Interesantna mi je ova odluka Ferrarija da Leclerc koristi jedan set više C2 guma.. znači li to i razlicitu strategiju na samoj utrci i hoće li time žrtvovati Leclercovu vožnju o odnosu na Vettela? slika

Ne.

Vidim da smo već počeli sa teorijama zavjere...nije ni prvi trening počeo.
Extra set gume služi da je probaju na treningu...ništa drugo. Možda koriste Hard u utrci, a možda neće.
Vettel će testirati Medium, a Leclerc Hard.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 05.03.2019., 13:57
Har Kl je napisao/la: 04.03.2019., 14:04 Nova ograničenja
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... ne-chance/
na engleskom:
https://thejudge13.com/f1/party-mode-go ... ng-cheats/
Hvala zeko,
Tvoj je bolji :prcnjau:
AMuS-ov je bio jako loše preveden na google-translate. Tako loše da ga nisam ni pročitao do kraja.
"Tvoj" link je druga priča :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
seb o praćenju bolida i preticanju, citat sa racefansa:

Vettel was less impressed when asked about it during last week’s test:
Yes I have followed other cars last week and yesterday, not really this morning. It’s difficult to say in testing, it’s always difficult to judge because you’re on different tyres, not just different age of tyres but also different compounds and different programs.
So far it was still tricky to follow and to overtake.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ovaj komentar pokazuje da će se ove sozone Ferrari prozivat ma šta god napravio!
Kada Ferrari ne žrtvuje vozača proziva ga se da su trebali kao Mercedes...
Kada se odluče na to, opet nevalja...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
zekohonda je napisao/la: 06.03.2019., 09:27 seb o praćenju bolida i preticanju, citat sa racefansa:

Vettel was less impressed when asked about it during last week’s test:
Yes I have followed other cars last week and yesterday, not really this morning. It’s difficult to say in testing, it’s always difficult to judge because you’re on different tyres, not just different age of tyres but also different compounds and different programs.
So far it was still tricky to follow and to overtake.
Dosta drugačija retorika od ostatka grida, možda je bolid dizajniran kao Mercedes prošlih godina da briljira dok je prvi.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
pero iz bukurešta je napisao/la: 06.03.2019., 11:01
Ovaj komentar pokazuje da će se ove sozone Ferrari prozivat ma šta god napravio!
Kada Ferrari ne žrtvuje vozača proziva ga se da su trebali kao Mercedes...
Kada se odluče na to, opet nevalja...
Znači, libo ih taki, neka rade po svom. :mrgreen:
Ako treba žrtvovat, neka žrtvuju.
Mislim (nadam se) da Binotto neće imati "takvih i sličnih" nedoumica. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
I to 2 puta isti post.. Da se naglasi :prcnjau:
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Five-time world champion Lewis Hamilton says it does not make sense for Formula 1 fans to be blocked or deterred from watching races by the reduction of free-to-air television coverage.

https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... kQBSJlps2M
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Općenito mi je fascinantno da se Ferrari proziva za mogućeg drugog vozača dok Wolff ispali da imaju Wingmana i nikome aposlutno ništa. Sada ti isti ljudi prozivaju da Ferrari taktizira. Pa neka, neka napokon taktizira. Bez taktike ionako nema naslova prvaka u ovakvoj konkurenciji i taktika im je zadnjih par sezona dobra u smislu sportskog duha, loša po pitanju pobjeda s vidljivim rezultatima u broju naslova.
"What a little star." May 26, 2012.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pa očito je da su mediji (svjetski, a većina tih su britanski) na strani Mercedesa/Hamiltona. Pa sjetite se 2016. i teorija zavjere. I onda se neko sprda s tim, ali istina je..

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 06.03.2019., 13:03 Općenito mi je fascinantno da se Ferrari proziva za mogućeg drugog vozača dok Wolff ispali da imaju Wingmana i nikome aposlutno ništa. Sada ti isti ljudi prozivaju da Ferrari taktizira. Pa neka, neka napokon taktizira. Bez taktike ionako nema naslova prvaka u ovakvoj konkurenciji i taktika im je zadnjih par sezona dobra u smislu sportskog duha, loša po pitanju pobjeda s vidljivim rezultatima u broju naslova.
Upravo tako. Nisu valjda idioti da opet dozvoljavaju politiku "moji vozači nisu batleri". U tom slučaju bi ista ekipa koja proziva Ferrari hvalila svoj Merc kako ima jasnu politiku 1-2 vozača. :zubo:
Smiješno da je politika 1--2 vozača još uvijek nekima čudan/kontroverzan pojam, zanimljivo samo kad je u pitanju Ferrari, naravno.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡