To je jedino promasen transfer, ali kao sto se kaze poklonjenom konju se ne gleda u zube.
Nogometni chat
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kad/ako Pogba pređe u Real (npr.) za 80-100 miliončića, to će biti dobar transfer.
Za United, naravno.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Solidan igrac, nista drugo ali niti jedan transfer ne moze biti promasaj ako je za 0 ojra.. Kakvu sredinu ima PSG mozda ce i starter bit..
Fino Alla Fine
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Tom igracu bi cak dao 20-30 miliona samo da ne dolazi i da sigurno ce on bit starter u veznom redu PSGa,toliko je on kvalitetan, mislim da pola miliona djece sirom svijeta izgube volju za nogomet kad vide tog majstora na djelu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne moras pretjerivat, jasno je svima da pojacanje za PSG nije.. Obzirom tko su mu kolege, nece uopce bit iznenadjenje ako bude startao u prvih 11.. Veznjaka jednostavno nema dovoljno a ako ne prodaju Neymara imaju problema i sa FFP.. Kakvi sve igraju, nije ni los.. Kvaliteta u rangu kluba Evertona i takvih a u PSG je doso jer je besplatan a nije bas dudek..alonso5 je napisao/la: 05.07.2019., 14:09 Tom igracu bi cak dao 20-30 miliona samo da ne dolazi i da sigurno ce on bit starter u veznom redu PSGa,toliko je on kvalitetan, mislim da pola miliona djece sirom svijeta izgube volju za nogomet kad vide tog majstora na djelu.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha.. Davno su ga se trebali rjesit al tko ce preuzet tu placu koju igrama bas i ne prati..Frantic je napisao/la: 05.07.2019., 13:00 Što se mene tiče, ja sam govorio iz perspektive Uniteda....![]()
Ali pretpostavljam da ne replicirate meni.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisam sad 100% ali mislim da nije odigro ni minutePerica9 je napisao/la: 05.07.2019., 14:41 Lik je bar ove godine osjetio kako je igrati u četvrt-finalu LP![]()

Fino Alla Fine
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Igrao je 90 min i to baš protiv PSG-aCrashOverride je napisao/la: 05.07.2019., 14:46Nisam sad 100% ali mislim da nije odigro ni minutePerica9 je napisao/la: 05.07.2019., 14:41 Lik je bar ove godine osjetio kako je igrati u četvrt-finalu LP![]()
![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
E jbg sad.. To je 1/8 finalaPerica9 je napisao/la: 05.07.2019., 15:54Igrao je 90 min i to baš protiv PSG-aCrashOverride je napisao/la: 05.07.2019., 14:46Nisam sad 100% ali mislim da nije odigro ni minutePerica9 je napisao/la: 05.07.2019., 14:41 Lik je bar ove godine osjetio kako je igrati u četvrt-finalu LP![]()
![]()
![]()

A i to je ziher igro onu koju si izgubili?
Fino Alla Fine
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ja samo kazem realno a jedina istina je da je on nula od igraca.CrashOverride je napisao/la: 05.07.2019., 14:37Ne moras pretjerivat, jasno je svima da pojacanje za PSG nije.. Obzirom tko su mu kolege, nece uopce bit iznenadjenje ako bude startao u prvih 11.. Veznjaka jednostavno nema dovoljno a ako ne prodaju Neymara imaju problema i sa FFP.. Kakvi sve igraju, nije ni los.. Kvaliteta u rangu kluba Evertona i takvih a u PSG je doso jer je besplatan a nije bas dudek..alonso5 je napisao/la: 05.07.2019., 14:09 Tom igracu bi cak dao 20-30 miliona samo da ne dolazi i da sigurno ce on bit starter u veznom redu PSGa,toliko je on kvalitetan, mislim da pola miliona djece sirom svijeta izgube volju za nogomet kad vide tog majstora na djelu.
Nego Robben nam se oprostio meni jedan od najdraži igrača i da nije bilo tih prokletih ozljeda siguran sam da bi jednom uzeo zlatnu loptu strasan igrač, pukne ubrzanje na desnoj strani izbaci se na lijevu i skida paučinu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Benin izbacio Maroko.
Neka digne ruku tko je cuo za Benin ?
EDIT:
Ja priznajem nisam cuo , ali im sad gledam malo rezultate. Sasvim solidna momcad. Dobivali su Alzir , Gvineju ... Nerijeseno s Kamerunom .
Bome im svaka cast
Neka digne ruku tko je cuo za Benin ?

EDIT:
Ja priznajem nisam cuo , ali im sad gledam malo rezultate. Sasvim solidna momcad. Dobivali su Alzir , Gvineju ... Nerijeseno s Kamerunom .
Bome im svaka cast

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Koji šou s Messijem i Medelom
Zaslužena isključenja, napokon je sudac pokazao mrvicu autoriteta, premda su i nakon toga duga trajala guranja i masovni prigovori...Čekao sam da krenu i šake letit, ali za to ću ipak morati pričekati UFC
Što se tiče same utakmice, Čileanci su dvaput na istu foru ispali, svaka čast Argenticima

Što se tiče same utakmice, Čileanci su dvaput na istu foru ispali, svaka čast Argenticima

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Čovječe, ovi južni Ameri se ubiše.
Jedna od prljavijih Copa, a inače su prljave.
Kakvog je podmuklog udaranja bilo u polufinalu Brazil - Argentina....
Pa i na nekim drugim tekmama.
Jedna od prljavijih Copa, a inače su prljave.
Kakvog je podmuklog udaranja bilo u polufinalu Brazil - Argentina....
Pa i na nekim drugim tekmama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mislim da je ima jos jedan, isto s Argentinom.. Sa Barcom mislim da mu je bilanca 0
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Imao je crveni na debiju s Argentinom. Znaci , moglo bi se desili da je dobio crveni na prvoj i zadnjoj tekmi sa repkomCrashOverride je napisao/la: 07.07.2019., 06:06Mislim da je ima jos jedan, isto s Argentinom.. Sa Barcom mislim da mu je bilanca 0