Lewis Hamilton
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Mogu samo zamisliti komentare da je bila obrnuta situacija u Japanu i Kataru.
Krenula bi priča kako je Russell 'neinteligentan' i da mu je jedini cilj bit ispred Hamiltona.
A ovako je za svaki od ta 4 incidenta prva reakcija Lewisovih navijača kako su si drugi vozači sami krivi jer je Hamilton bio brži pa su ga trebali propustit
Krenula bi priča kako je Russell 'neinteligentan' i da mu je jedini cilj bit ispred Hamiltona.
A ovako je za svaki od ta 4 incidenta prva reakcija Lewisovih navijača kako su si drugi vozači sami krivi jer je Hamilton bio brži pa su ga trebali propustit

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Jasno se zna da Lewis koristi karting fore. Da je 2021 bila u 70-tim covjek bi ubio Maxa. Ali ok, to je dio DNK F1. Manje mu Max zamjera nego bilo tko od nas.Ferrari je napisao/la: 14.10.2023., 11:54 Kad se malo bolje razmisli...čudno, a? Realno lik radi ping-pong na skoro svakoj utrci.
[tweet][/tweet]
No!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ovo su čiste kazne za Pereza, Piastrija i Rusella.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Da je Max digao gas u Copse mozda bi taj dan i pobijedio trkuvlado je napisao/la: 14.10.2023., 23:04 Jasno se zna da Lewis koristi karting fore. Da je 2021 bila u 70-tim covjek bi ubio Maxa. Ali ok, to je dio DNK F1. Manje mu Max zamjera nego bilo tko od nas.

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Imao je Lewis svojih trenutaka u zadnjih nekoliko sezona (start SAD-a 2015., Silverstone 2021., Spa 2022. i gore navedeni…), ali ako se fokusiramo cisto na 2021. i duele s Maxom mislim da je tad bila hrpa upitnih situacija. Najcesce se tu spominje Silverstone (opravdano) jer je bila najveca i najopasnija nesreca godine, ali misljenja sam da je tijekom sezone bilo poprilicno puno upitnih situacija u kojima su navijaci gledali kroz prste Maxu prvenstveno iz “hejta” prema Hamiltonu.
Prvi mi tu na pamet padaju Maxova ulijetanja u Jeddahu i potpuno sam uvjeren da je tu umjesto Hamiltona bio netko neiskusniji da bi ta utrka zavrsila u jednom od duela u zavoju broj 1…Cak i onaj prelazak/divebomb koji mu je osvojio naslov je bio blagi kamikaza potez kojeg Hamilton uopce nije morao onako tolerantno ispostovati. Vecina tih i slicnih poteza u 2021. su za Maxa mogle zavrsiti jednako kao i onaj potez na Vettelu u Kini 2018. samo sam misljenja da je nekoliko tih izbjegnuto zbog Hamiltonovog iskustva i postupaka na stazi. Ne racunajuci Silverstone i Hamiltonovu putanju, prvi puta kada je Hamilton odlucio uci u okrsaj s Maxom do samiu granica zavrsili su jedan na drugom u Monzi. Brazil iste sezone je mogao takoder zavrsit s obojicom van bolida nakon Maxove obrane. Nadovezujuci se na Abu Dhabi cak i ono ulijetanje u prvom krugu je moglo presuditi borbu za naslov…Borba je za prvaka, ulozi su veliki i potpuno je jasno da su borbe agresivnije i da su sanse za kontaktima vece nego u prosjecnoj borbi, ali nevjerojatno je kako su obojica svaki puta kada se nadu na istom dijelu staze imali sve samo ne cistu borbu. Iako kaoticna sezona, vjerojatno u ocima mnogih i legendarna, bila je puna sramotnih postupaka, shotshowova, blagih namjestaljki i prljavih borbi. Meni osobno nije jedna od drazih i uvijek preferiram sezone poput 2010. u odnosu na ovo.
Prvi mi tu na pamet padaju Maxova ulijetanja u Jeddahu i potpuno sam uvjeren da je tu umjesto Hamiltona bio netko neiskusniji da bi ta utrka zavrsila u jednom od duela u zavoju broj 1…Cak i onaj prelazak/divebomb koji mu je osvojio naslov je bio blagi kamikaza potez kojeg Hamilton uopce nije morao onako tolerantno ispostovati. Vecina tih i slicnih poteza u 2021. su za Maxa mogle zavrsiti jednako kao i onaj potez na Vettelu u Kini 2018. samo sam misljenja da je nekoliko tih izbjegnuto zbog Hamiltonovog iskustva i postupaka na stazi. Ne racunajuci Silverstone i Hamiltonovu putanju, prvi puta kada je Hamilton odlucio uci u okrsaj s Maxom do samiu granica zavrsili su jedan na drugom u Monzi. Brazil iste sezone je mogao takoder zavrsit s obojicom van bolida nakon Maxove obrane. Nadovezujuci se na Abu Dhabi cak i ono ulijetanje u prvom krugu je moglo presuditi borbu za naslov…Borba je za prvaka, ulozi su veliki i potpuno je jasno da su borbe agresivnije i da su sanse za kontaktima vece nego u prosjecnoj borbi, ali nevjerojatno je kako su obojica svaki puta kada se nadu na istom dijelu staze imali sve samo ne cistu borbu. Iako kaoticna sezona, vjerojatno u ocima mnogih i legendarna, bila je puna sramotnih postupaka, shotshowova, blagih namjestaljki i prljavih borbi. Meni osobno nije jedna od drazih i uvijek preferiram sezone poput 2010. u odnosu na ovo.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Evo još malo gluposti, čak ne vezano za Las Vegas. Od sada možete igrati Fortnite s skinom Lewisa, naravno u zamjenu za euriće.
https://twitter.com/FortniteGame/status/1724804841057529980
https://twitter.com/FortniteGame/status/1724804841057529980
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Fun fact, Hamilton sa osvojenim trećim mjestom se približio Schumacheru na vječnoj listi TOP 3 .
Slijedeće godine očekujem izjednačenje.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... kvr2c1.png
Slijedeće godine očekujem izjednačenje.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... kvr2c1.png
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jedan fun fact (respektabilan) - Hamiltonov najlosiji plasman na kraju sezone je 6. mjesto iz 2022. s 240 bodova.
Citam malo najnovije izjave…sigurno je lijep osjecaj sezone u kojima zavrsavas u top 5, osvajas postolja, pokupis koju pobjedu ili se cak boris za naslov (2010.) nazivati losim sezonama.
Mocan je ovaj Mercedesov PR kada 2022. i 2023. predstavljaju kao tragicne i lose sezone - sezone u kojima su osvojili jednu dvostruku pobjedu i nebrojeno postolja te zavrsavali 3. i 2. u konstruktorskom prvenstvu. Potpuno shvacam sampionski mentalitet i visoke apetite, ali predstavljati ovako nesto losim je u najmanju ruku smijesno.
Respektabilnu statistiku od gore pripisujem cinjenici kako je Hamilton jedan od najvecih vozaca ovog sporta, ali i vrhunskim bolidima koje je imao na raspolaganju cijelu svoju karijeru.
I dalje ostajem pri misljenju da ne zna on sto znaci imati losu sezonu ili los bolid. Cirkus od izjava zadnje dvije sezone. Sjecam se dana kada je grijeh bio onu Mclaren Hondu sramotiti na team radiu, a danas je cini se uredu izvrijedati bolid koji donosi 2. mjesto u konstruktorskom i 3. mjesto u vozackom prvenstvu
Citam malo najnovije izjave…sigurno je lijep osjecaj sezone u kojima zavrsavas u top 5, osvajas postolja, pokupis koju pobjedu ili se cak boris za naslov (2010.) nazivati losim sezonama.
Mocan je ovaj Mercedesov PR kada 2022. i 2023. predstavljaju kao tragicne i lose sezone - sezone u kojima su osvojili jednu dvostruku pobjedu i nebrojeno postolja te zavrsavali 3. i 2. u konstruktorskom prvenstvu. Potpuno shvacam sampionski mentalitet i visoke apetite, ali predstavljati ovako nesto losim je u najmanju ruku smijesno.
Respektabilnu statistiku od gore pripisujem cinjenici kako je Hamilton jedan od najvecih vozaca ovog sporta, ali i vrhunskim bolidima koje je imao na raspolaganju cijelu svoju karijeru.
I dalje ostajem pri misljenju da ne zna on sto znaci imati losu sezonu ili los bolid. Cirkus od izjava zadnje dvije sezone. Sjecam se dana kada je grijeh bio onu Mclaren Hondu sramotiti na team radiu, a danas je cini se uredu izvrijedati bolid koji donosi 2. mjesto u konstruktorskom i 3. mjesto u vozackom prvenstvu

- vlado Verified
- Formula 1
Mislim da postoji velika iluzija sto se tice Lewisa i tko je on. Na stranu vozac, to je odlican. Medjutim, to nije dovoljno.
Nadam se da cu biti sposoban postovati sliku, pa neka svako zakljuci sto moze.
Ovo sto je on presao u Ferrari je samo dokaz uticaja a ne sposobnosti.
LH
Koji je on.... Btw druga slika kada kleci pred... Ovo je jako ozbiljno.
Nadam se da cu biti sposoban postovati sliku, pa neka svako zakljuci sto moze.
Ovo sto je on presao u Ferrari je samo dokaz uticaja a ne sposobnosti.
LH
Koji je on.... Btw druga slika kada kleci pred... Ovo je jako ozbiljno.
No!
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Meni isto to glupo. Svako ima svoj ugovor.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Motorsport.it je totalo nepouzdan medij po pitanju odavanja insajderskih informacija iz Mercedesa. Ne sjećam se da su ikada pogodilo.wapi je napisao/la: 09.02.2024., 21:16 Ma. To samo znači da Lewis ne smije nagovarati, ali ne znači da ljudi sami ne mogu otići....
Ne kažem da ne postoji takva klauzula, ali bih baš volio da vidim kako ona izgleda. Ono ne možeš raditi to to to i ako budeš to radio kazna je to to to.
Ne kažem da je nemoguće, samo nisam nikad to vidio da postoji.
Što se tiče odlazaka, priča se o odlasku Bona i Shovlina. Za Bona mi je svejedno, on je više pomagao vozačima. Puno bih više žalio za Shovlinom.