Sebastian Vettel
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nabroja ih bez greske

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Forza Seb
Kakav gigant ljudski

Kakav gigant ljudski

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/justsebstuff/status/1439630662890246148
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
...lijepo je maštati. no pitanje je dali će najodgovorniji vozač ubirati plodove toga truda, kao što nije ni Schumacher imao priliku to činit u današnjem Mercedesu.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Jos jedna grozna utrka za Vettela... Naguravali ga po stazi kao ping pong lopticu dok na kraju nije odusta...
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Tri starta:
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Zna se da je Seb doktor za start, ništa tu novog nema. Nadajmo se da će iduće godine timovi biti mnogo bliži, konkretno Alpine i AM jer Fer i Mcl očekujemo u top 4 svakako.
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Lijepo je iskontroliro startove.. Zadnji se cinio najplodonosniji...
Jos uvijek mi zvoni onaj DSQ zbog goriva.. Nekako sam se naviko na Kimija na zacelju, nije covjek ni zasluzio vise obzirom na "boli me kifla stav"ali na Seba na zacelju i rubno oko bodova nikako da se naviknem..
Jos uvijek mi zvoni onaj DSQ zbog goriva.. Nekako sam se naviko na Kimija na zacelju, nije covjek ni zasluzio vise obzirom na "boli me kifla stav"ali na Seba na zacelju i rubno oko bodova nikako da se naviknem..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma onaj Tsunoda je samo takav panj od vozača. Kakav siledzija.
A ni Kimi se nije baš pokazao u dobro svjetlu jučer.
Šteta za Seba jer taj bolid nije bio ni blizu za Top 10, ali je držao osmu poziciju. Odlično vozi drugi dio sezone, ali čovjek jednostavno nema sreće i u gotovo svakoj situaciji izvisi. Bilo to da njega netko udari, da izađe VSC/SC kada je krug prije ušao u boks, pa bolid ima problema itd.
Da ne povjeruješ da čovjeku sve ode naopako kada može ostvariti dobre bodove u tako limitiranoj mašini. Nadam se boljoj 2022. za Aston Martin jer Vettel očito dobro vozi i u puno je boljem mentalnom stanju neko u zadnje dvije godine. Samo nedostaje bolid.
Trebao je imati barem još duplo bodova od ovoga što ima ne ljestvici.
A ni Kimi se nije baš pokazao u dobro svjetlu jučer.
Šteta za Seba jer taj bolid nije bio ni blizu za Top 10, ali je držao osmu poziciju. Odlično vozi drugi dio sezone, ali čovjek jednostavno nema sreće i u gotovo svakoj situaciji izvisi. Bilo to da njega netko udari, da izađe VSC/SC kada je krug prije ušao u boks, pa bolid ima problema itd.
Da ne povjeruješ da čovjeku sve ode naopako kada može ostvariti dobre bodove u tako limitiranoj mašini. Nadam se boljoj 2022. za Aston Martin jer Vettel očito dobro vozi i u puno je boljem mentalnom stanju neko u zadnje dvije godine. Samo nedostaje bolid.
Trebao je imati barem još duplo bodova od ovoga što ima ne ljestvici.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari