Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Max obavio odličan posao...maximum danas.
Bio je brži od Riccija cijeli vikend...iako šteta za Riccija...baš nesretno..
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Maxu je samo bila potrebna smirena glava i odmah stizu rezultati. Dosta se popravio u odnosu na kaos sa pocetka sezone. :thumbs:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
avetma je napisao/la: 26.08.2018., 17:19 Predviđanje mehaničkog kvara se onda odnosilo na Ricciarda, samo što nije preživio dovoljno dugo da se dogodi :zubo:
Dobra utrka za Maxa, realno - teško je mogao više ili manje od ovog.
RB u zadnjih nekoliko utrka ima cik-cak obrazac odustajanja zbog mehaničkih kvarova tako da je danas uistinu bio Riccijev dan za kvar :mrgreen:

Slažem se s drugom rečenicom. Sjajan rezultat, ali se Max nije trebao pretjerano namučiti da dođe do njega.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Očekivan rezultat.
Očekujem da će sutra i utrku odvoziti usamljen na tom 5. mjestu.

No zato će ispred Maxa biti uzbudljivo :kokice:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
DaveGilmour je napisao/la: 01.09.2018., 21:13 Očekivan rezultat.
Očekujem da će sutra i utrku odvoziti usamljen na tom 5. mjestu.

No zato će ispred Maxa biti uzbudljivo :kokice:
Bez brige, nisam zaboravio.

#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
E moj Max :facepalm:

Danas me je razočarao. Ne toliko svojom kaznom (zasluženom) koliko onim djetinjastim ponašanjem nakon toga. Predati poziciju zbog ega je nešto što može napraviti samo nezrela budala. Moram nažalost opet ustvrditi da je najveći protivnik Maxa upravo Max.

Ako zanemarimo to, jedna jako dobra Maxova utrka. Držati brži Mercedes iza sebe cijelu utrku je za svaku pohvalu. Šteta za tu grešku na kočenju zbog koje je zaradio kaznu. Da nije bilo toga utrka bi mu bila za čistu desetku.

Unatoč nezrelom ponašanju, Max je opet pokazao da je strašno brz vozač. A jednom će i sazrit ... valjda. Tada će postati strah i trepet na gridu i teško će ga netko zaustaviti.

#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari Williams
Haha
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Bome, Bottas je imao još kotač širine lijevo kad je došlo do kontakta.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Multi 21 je napisao/la: 02.09.2018., 21:53 Bome, Bottas je imao još kotač širine lijevo kad je došlo do kontakta.
Kazna je najmanji problem u ovoj priči. Njegovo djetinjasto ponašanje me više zabrinjava.

Trebao bih još jednom pogledati tu situaciju, ali mi se čini da je Max glavni krivac za kontakt. Čak i da je Bottas imao još nekoliko centimetara prostora, Max je jednostavno bio preagresivan.

Netko, mislim da Slavenowsky, je dobro napisao - Prvenstva se ovajaju pameću, a ne mudima.
Zadnja izmjena: DaveGilmour, dana/u 02.09.2018., 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Navija za: Ferrari Williams
Vrijeme je da netko primiri maloga
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 02.09.2018., 22:09
Multi 21 je napisao/la: 02.09.2018., 21:53 Bome, Bottas je imao još kotač širine lijevo kad je došlo do kontakta.
Kazna je najmanji problem u ovoj priči. Njegovo djetinjasto ponašanje me više zabrinjava.

Trebao bih još jednom pogledati tu situaciju, ali mi se čini da je Max glavni krivac za kontakt. Čak i da je Bottas imao još nekoliko centimetara prostora, Max je jednostavno bio preagresivan.

Netko, mislim da Slavenowsky, je dobro napisao - Prvenstva se ovajaju pameću, a ne mudima.
Na kraju krajeva, ne bori se za titulu pa vjerujem da nebi to radio kad bi se stvarno borio.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: #93, #33
Ja smatram da Max uopšte nije kriv, i da nije trebao dobiti kaznu. Pogledaj šta je Bottas sve radio u Mađarskoj i Belgiji (i prošlih sezona Kimiju), pa nije dobijao kazne ili je dobijao minimalne. Max od Francuske odlično vozi, uozbiljio se i dosta se popravio, redovno dere Riccia. Ako Honda napravi dobar posao definitivno će sledeće godine biti jako opasan.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 02.09.2018., 22:31 Ja smatram da Max uopšte nije kriv, i da nije trebao dobiti kaznu. Pogledaj šta je Bottas sve radio u Mađarskoj i Belgiji (i prošlih sezona Kimiju), pa nije dobijao kazne ili je dobijao minimalne. Max od Francuske odlično vozi, uozbiljio se i dosta se popravio, redovno dere Riccia. Ako Honda napravi dobar posao definitivno će sledeće godine biti jako opasan.
Slazem se sa svime.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ne mogu se složiti s vama oko kazne, ali se svakako slažem da Max od Monaca vozi sjajno.

No to za Maxa nije ništa novo. Vozio je i 2017. sjajno, ali su neki to odlučili zaboraviti.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Zasluzena kazna. Ooet je prodavao fore sa mijenjanjem putanja dok koci. Kad su poceli kocit on je isao u bottasa i udario ga.

Neki pisu da je bottas imao mjesta jos. Molim vas ljudi. Bott imao 10 cm a max 560cm desno i sad kao bottas se sta? Trebao micati. Najbolje da samo sa pol kotaca vozi na stazi a ono pola u travi. Moze to. Ostao bi na stazi..

Max je u zoni kocenja postavio bolid i isao u lijevo iako ke zavoj u desno. Ako je vec htio otvorit zavoj onda je morao manje.

Bott ide ravno i ovaj ide prema njemu. I da je metar imao zasto bi se micao. Covjek vozi ravno a ovaj distancu od 2m svede na dodir..

Ima srece da bott nije izgubio poziciju ili odustao jer bi mu kazna bila jos veca. Ovako je taman.

Vozio je max odlicnu utrku. Nema sta. Drzao bottasa stalno ali na kraju je pogrjesio jer onako se ne vozi..

Jedva cekam da ga vidim u borbi za naslov. Iskreno nisam siguran da ce on dopustati da ga se pretice nego da ce uvijek biti pre tvrd i ono.. Nes proc pa makar isli obojica van.

Jedva cekam. Tek tada cemo vidjet jel mali je ili nije.. Brzina je neupitna ali za naslove osvajat treba vise od brzibe a to cemo vidjet kada bude u situaciji kao sada ham i seb. Ili 2012 alonso i seb i web i tako... Kada je glava usijanija a srce luoa duplo jace jer u pitanju je naslov...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Slažem se da kazne nije trebalo biti, jer je ostavio prostora. Ono je bilo samo izmicanje u stranu da bolje uđe u krivinu. Isto kao što je Seb uradio Hamu, kada ga je prestigao u Austriji. Samo što se Bottas nije htio pomaknuti do kraja staze... A i kontakt je bio minimalan.

A ono kasnije, nakon kazne. Ne znam šta je tu problem. Hoće da se bori na stazi. A i da je pustio Bottasa, mislim da nebi zadržao prednost od 5 sekundi nad Sebom, koji je imao poprilično svježe SS gume.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
"I know I am losing time to Vettel but I really don't care"

Meni je problem u ovakvom načinu razmišljanja.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Pa svejedno bi ga gubio. Da je prošao Bottas ispred, odmakao bi Verstapenu. Vjerovatno bi stigao i Kimija, koji je imao jako loše gume. Ni ovako nije završio puno iza njega. Tako da je Maxovo branjenje i Kimiju bilo od koristi. :D
A Max je imao najstarije gume poslije Kimija. Dok su kod Vettela bile najmlađe, i to SS. Svejedno bi nastavio gubiti prednost nad Vettelom. Ovako mu je Vettel skinuo na 2 sekunde. A da se nije borio sa Bottasom, možda bi ostao koju sekundu više ispred, ali mislim da bi mu opet skinuo ispod 5 sekundi.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 03.09.2018., 00:06 "I know I am losing time to Vettel but I really don't care"

Meni je problem u ovakvom načinu razmišljanja.
Sazreće ;)
Valjda..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Iskljucivi krivac za kontakt je Max i kazna je bila neizbjezna, cak i mala.. Ne znam kakav se prostor spominje kod Bottasa jer je covjek sa obe lijeve gume bio na bijeloj liniji prilikom kontakta, smijesno.. Druga stvar je sto se Mercedes ne kaznjava za incidente a to nije tema ovog duela.. Za ponasanje nakon incidenta komentara nemam..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡