Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znaci nisam plakao niti proslo prvenstvo kad smo dosli do finala. Sinoc sam plakao.

Gdje mi je onaj sta je rekao da nece nikada nista reci protiv repke ako prodemo Brazil. Neznas kako mi je drago sta se to ostvarilo kompa :D.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Drago mi sto ispade Nizozemska, uvijek su bili prepotentni...Nije mi drago sto je prosla Argentina... Oni su uvijek bili prljavi i bezobrazni na terenu...
Sinoc zasluzeno protiv tulipana... Sinoc par cirkusa na terenu..
Bit ce to jos jedna epska borba nasih... Nadam se da ce se svi uspjesno regenerirat do utorka..

@Pastor
Ne znam kako si broja prilike Brazila ali vjerojatno ce ti velika vecina rec da grijesis..
Kad je samo golman izmedju tebe i gola, to je mrtva sansa, bilo to iz karambola ili smislene akcije a toga je sinoc bilo.
Livakovic je bio ivrac utakmice..
Ono sto se mogu slozit sa tobom je da unatoc tim velikim sansama Brazil nije razbio Hrvatsku koja se uvijek drzala u egalu, odlicno su stajali i igrali, malo manje dobro u drugom dijelu kada je pocelo curit, sto zbog manjka snage sto zbog pritiska Brazila..
Nek se oni blajhaju, bacaju i plesu...
Ne osvaja se tako, neka se ugledaju vise na Argentince kako se bori...
Fino Alla Fine

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Frend čekao Argentinu za 1800kn, lagano slavio već, i onda se desilo to što se desilo... :rofl: :rofl: :rofl:
Svaka čast našima, počinjem vjerovati da možemo osvojiti ovo prvenstvo.
Ovo mi je totalno nerealno, mislio sam da sve možemo dobiti, ali da jedino Brazil ne možemo, ipak je to Brazil jbt....kad ono.. :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 10.12.2022., 08:08 Frend čekao Argentinu za 1800kn, lagano slavio već, i onda se desilo to što se desilo... :rofl: :rofl: :rofl:
Svaka čast našima, počinjem vjerovati da možemo osvojiti ovo prvenstvo.
Ovo mi je totalno nerealno, mislio sam da sve možemo dobiti, ali da jedino Brazil ne možemo, ipak je to Brazil jbt....kad ono.. :klanjam:
Ja bacio dva listica na pocetku i odusto :zubo: Ubro sam ca soma eura u zadnjem kolu prije svjetskog i reko aj ti stani dok nisi to prosuo jer ce bit svega...

Ja to mislim za Francusku...
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Kakav glumac, Jackie Chan je nula za ovog kaskadera.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Suci imaju jako tezak posa zbog ovakvih...
Tako smo i primili gol u proslom finalu..Iz NeFaula...
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
AlkY je napisao/la: 10.12.2022., 07:05 Znaci nisam plakao niti proslo prvenstvo kad smo dosli do finala. Sinoc sam plakao.

Gdje mi je onaj sta je rekao da nece nikada nista reci protiv repke ako prodemo Brazil. Neznas kako mi je drago sta se to ostvarilo kompa :D.
Evo me, tu sam:

slika

Miran sam, do daljnega........ :rofl: :rofl: ..... i bit' ću dobar. :rofl: :rofl:

Hrvatska!!!!!

:vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Nevjerovatno ,stadiona nemamo postenog,opet u polufinalu,drugi put u 4 godine,cudo cudo!!! Ajmooooooo!
Engine mode 11!
Position 5!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
ako sam vidio pouzdan podatak, Brazil ima 7 milijuna nogometaša.....
Mislim da se tu više nema više što dodati :zubo:
slika

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Iznad svih 🇭🇷

A za drugu tekmu ne znam ko je bio prgaviji. Argentinci provociraju, Nizozemci su pokušavali svašta kad je raspucavanje krenulo... Cirkus
Imaju s Van Gaalom poseban obračun

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
sad treba argentinu dobiti. Bit ce jako tesko. Nabrijani su sigurno na nas jer smo ih 2018 nakantali 3:0. Imat ce ogromnu zelju osvetiti taj poraz. Nasi ne smiju sada poletjeti previsoko. Respekt su dobili ovom pobjedom i trebaju ponizno odigrati sljedecu tekmu, kao da smo pobjedili neki uzbekistan jucer a ne brazil.

Onda, ako pobjedimo, nadam se francuzima u finalu.

Mislim da povijest ne pamti da na dva svijetska za redom budu iste ekipe u finalu. to bi nas dodatno upisalo u povijesne knjige nogometa.

Drugo, prilika za osvetiti se francuzima za 2018 koja se ne propusta.

To bi tek bio podvig. Izgubis jedno finale protiv mozda i najbolje repke svijeta al vec na sljedec SP lovis ih skroz do finala i tamo pobjedis..

Pa vecu i ljepsu pricu od ovoga se ne moze ni izmisliti. Nema ni u SF-ovima toga.

Tako da sto se mene tice, navijam za francuze danas.

Engleze smo mi vec dovoljno puta skolovali. Al francuzima jos nismo naplatili sve racune. Pobjeda u Ligi Nacija nije dovoljna.

Ako francuzi ne dodju do finala, nadam se Portugalu ili Maroku. Al bolje Portugal pa da imamo vise skalpova ovih top repki :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mislim da povijest ne pamti da na dva svijetska za redom budu iste ekipe u finalu. to bi nas dodatno upisalo u povijesne knjige nogometa.
1986. Argentina - Njemačka 3:2
1990. Njemačka - Argentina 1:0
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 10.12.2022., 12:21

Engleze smo mi vec dovoljno puta skolovali. Al francuzima jos nismo naplatili sve racune. Pobjeda u Ligi Nacija nije dovoljna.

Ako francuzi ne dodju do finala, nadam se Portugalu ili Maroku. Al bolje Portugal pa da imamo vise skalpova ovih top repki :)
Francuzi nas samaraju kad stignu... Ta zadnja pobjeda nije bas nesto vrijedna..

Sa Portugalom nemamo pobjede ako se ne varam, dapace ne pamtnim i neki remi... Tu repku ne zelim :zubo: Odlicna ekipa, odlicni igraci... Sreca imaju Kikija da im kvari atmosferu i igru :zubo:

Koliko smo mi skolovali Engleze toliko su i oni nas.. Mislim da imaju bolji omjer...

Argentina je uvijek nabrijana, uvijek idu na noz.. Agresivno, udarci ispod pojasa, provokacije....
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Zadnja tekma na prvenstvu protiv Portugala je bio remi , u 90 min. A sta se desilo u produzecima necemo spominjat :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav majmun Cheddira :bonk: :bonk:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bravo Maroko :klanjam:
Srećom pa ih ne kazniše za crveni karton.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ej znači rijetko me neki manje poznat igrač natjera da ga zapamtim po lošim nastupima, al ovaj marokanac Chedira je nešto posebno. Pratim ga zadnjih par utakmica, koliko loše čovjek reagira sa loptom u nogama, koliko promašenih prilika, kolika mala nogometna inteligencija... Ne mogu vjerovat da nemaju boljih opcija od njega. Svako misto u mom kraju ima boljeg igrača od njega. Ovaj crveni je šlag na tortu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Cheddira je bas flop...
Maroko :fakjea:
A oba rezervma golmana Portugala su jaca od ovog koji brani...
Maroko je jedan gol primilo...I to ga sami metnuli...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Maroko je bio prva afrička reprezentacija koja nije izgubila meč na nekom svjetskom prvenstvu (1970.), prvi su prošli u knock-out fazu (1986.), red je bio da budu i prvi koji će ući u polufinale, iako su neki bili vrlo blizu tome ranije (Gana, 2010., Suarez, ruka, penal....).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ma za Maroko samo :klanjam:
Momcad....
Fino Alla Fine
Odgovori