Gdje mi je onaj sta je rekao da nece nikada nista reci protiv repke ako prodemo Brazil. Neznas kako mi je drago sta se to ostvarilo kompa

Ja bacio dva listica na pocetku i odustof1zd je napisao/la: 10.12.2022., 08:08 Frend čekao Argentinu za 1800kn, lagano slavio već, i onda se desilo to što se desilo...![]()
![]()
![]()
Svaka čast našima, počinjem vjerovati da možemo osvojiti ovo prvenstvo.
Ovo mi je totalno nerealno, mislio sam da sve možemo dobiti, ali da jedino Brazil ne možemo, ipak je to Brazil jbt....kad ono..![]()
Evo me, tu sam:AlkY je napisao/la: 10.12.2022., 07:05 Znaci nisam plakao niti proslo prvenstvo kad smo dosli do finala. Sinoc sam plakao.
Gdje mi je onaj sta je rekao da nece nikada nista reci protiv repke ako prodemo Brazil. Neznas kako mi je drago sta se to ostvarilo kompa.
1986. Argentina - Njemačka 3:2Mislim da povijest ne pamti da na dva svijetska za redom budu iste ekipe u finalu. to bi nas dodatno upisalo u povijesne knjige nogometa.
Francuzi nas samaraju kad stignu... Ta zadnja pobjeda nije bas nesto vrijedna..zelot je napisao/la: 10.12.2022., 12:21
Engleze smo mi vec dovoljno puta skolovali. Al francuzima jos nismo naplatili sve racune. Pobjeda u Ligi Nacija nije dovoljna.
Ako francuzi ne dodju do finala, nadam se Portugalu ili Maroku. Al bolje Portugal pa da imamo vise skalpova ovih top repki![]()