Pastor je napisao/la: 13.10.2022., 07:28
Dobro je ovo što se sad vidi koja slova su tipkana kada pređeš preko svakog imena. Ne znam od kad je to uvedeno.
Juče jedan imao slova PIERGASLY. Očito da je vidio negdje rješenje. Trebalo bi takve pomjeriti na dnu sa onih nemogućih 99 grešaka.
Išao sam sad probat. Lakše je prevarit sistem nego šta misliš
Sistem se vara tako da se otvori page source (desni klik, view page source), pronađe linija 351 i pročita što stoji pod varijabla "odgovor". Ne treba biti pretjerano bistar za to skužiti, samo treba biti dovoljno bistar za shvatiti da je besmisleno tako varati.
Au, kakav fail danas, tipfeler u odgovoru.
Trebala su mi četiri slova da pronađem ono pogrešno upisano... I to nakon što sam proveo nekoliko sekundi iznova stišćući ispravno slovo i pitajući se zašto ga sustav ne želi registrirati...
dmj je napisao/la: 27.10.2022., 07:14
Au, kakav fail danas, tipfeler u odgovoru.
Trebala su mi četiri slova da pronađem ono pogrešno upisano... I to nakon što sam proveo nekoliko sekundi iznova stišćući ispravno slovo i pitajući se zašto ga sustav ne želi registrirati...
Dešava se
Takođe
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ono kad ti prsti polete prije mozga pa refleksno ukucaju pogrešan samoglasnik
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nije to ništa ja jučer kad je bio MIAMI 28 grešaka sam imao a 10 minuta prije slušao glazbu iz Miami Vice serije nikako da mi padne na pamet da bi moglo biti Miami
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Ovo je vrh
Nešto najjače što se "desilo" na portalu dosad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”