IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
HP Elite X3- odličan dizajn, ali sami sebi su pucali u nogu kad su odabrali windows 10 za os.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Upravo tako, to, i 5,9" ekran. Sori, ali osobno to bi mi bilo preveliko.
Obrigado Felipe

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Nico Rosberg
Što se tiče G5, nije neko preveliko oduševljenje, možda ispod mojih očekivanja.. osobno posjedujem G4 i prezadovoljan sam njime, dakle od baterije do kamere, ekrana.. nemam apsolutno niti jedan prigovor za taj mobitel. Nikad štekanje, nikad problem, nikad ništa s njim, a Marshmallow (Android 6.x) je već gore, vrlo vjerovatno će biti i sljedeći! Kao korisnik LG-a (probao sam i Samsunge sve, ali jednostavno mi ne pašu kao LG) mogu samo reći da se update sa G4 na G5 po mom mišljenju i ne isplati. Prije G4 sam imao G3, također vrhunski mobitel sa mrvicu drugačijim ekranom i slabijom kamerom.. kad se sjetim koliko sam utrka streamao na njemu :trep:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Po meni je veca razlika izmedju G4 i G5 nego G3 vs G4. G5 je potpuno redizajniran mob. Uz za sada par predstavljenih modula, a njihov broj ce samo rasti. LG uradio najhrabriji potez u posljednje vrjeme. Mob mi se izuzetno svidja iako imam fetis ka kozi mislim da u LG mogu biti ponosni i da je dostojan nasljednik G serije.

Kao logicno bi bilo mjenjati mob svake druge godine jer su mnogi ugovori na dvije godine. Ali ko moze cesce i zeli, podrska za to.
No!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Po meni ne bas tako krasan telefon ako se uzme u obzir cije na/preformanse.
Evo koliko citam svi hvale Xiaomi Mi5 pro o dizajna do preformansi.
Samsung je konacno odlucio izbaciti model koji nije od plastike sto me ugodno iznenadilo ali ostali su dosljedni svojom cijenom koja je nerealna od skoro 700$ a za tu cijenu mozes uzet dva Mi5.
Ono sto vidim u nadolazecem periodu jest da ce kinezi ili zavladati trzistem telefona ili ce ovi razvikani spustit cijene i praviti kvalitetniju robu od sadasnje.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Pa Kinezi su digli cijene, pogledaj samo cijenu Meizua Pro 5.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Ne kazem da neces platit dobar telefon dosta novaca al ono sto su radili monopolisti odnosno brendirani je sramotno, btw. Onaj flagship Samsung do prosle serije je bio plastican toliko o njima, ne kazem da nema i medu kukolju dobrih ali onda to jos dodatno platis ili si zakinut za nesto ili dizajn izrada ili preformanse. Opet mislim i tvrdim omjer cijene i onog sto se dobije dolazi iz Kine. Mozda se nekome ne svida to al je tako.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ljudi help pls :)

istekao mi ugovor u t comu pa ga valja produzit i uzet novi mob. trenutni samsung s3 mini je koma i ne svidja mi se taj samsung bas. iphone je brutalno skup u kojoj god opciji ga nasao.

imam neku ponudu za Lg g3 pa me zanima kakav je to mob. ne pratim taj dio tehnologije pa se ne kuzim.

ima li netko iskustva s tim mobom? je li brz dosta i dal sve radi kako treba a ne da mi ko na sams... steka sve zivo. zuji kad me netko zove itd...

takodjer u toj negdje cijeni ako predjem u tele2 mogu i samsung s5 dobit. za malo manje para A5 samsung.. jek je to icemu i sta je bolji odabir?

sa ratom za mob i tarifom ne zelim nikako preko 200 kn mjesecno ici s tim da mi ne bude ni onaj dio kaj se odmah placa (jednokratno) preko 400-500 kuna..

ima li kakva preporuka? ili jos bolje netko tko radi u t comu pa da mi sredi popust jer sam 17 godina na istom broju. lani sam dobio popust al sad ne daju lopovi

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Tarife su preskupe za bilo koji telefon da uzimas, jer u vecini slicajeva jos ces papreno platit uredaj i opet si vezan ugovorom a support za telefon ce ti vec iduce godine prestat. Samsung nikako! Ni LG g3 nije bajan izasao g5!
Moja preporuka je da uzmes kineza.

zelot
Formula 1
Formula 1
vidin da ljudi dosta pricaju o kinezima u zadnje vrijeme. jek moze koja preporuka? kojeg jineza uzet?

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la:vidin da ljudi dosta pricaju o kinezima u zadnje vrijeme. jek moze koja preporuka? kojeg jineza uzet?
Ovaj nije los

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_260030.html

A nije ni tako skup

zelot
Formula 1
Formula 1
hvala... bas cu pogledat doma :)

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Fora izgleda, iako ti prekićeni nisu moj stil, više volim minimalistiku, pa sam tako prije mjesec dana kupio Logitech MX1100. Vrh udobnosti!
Nisam znao da G skill proizvodi i miševe.
[ link do slike ]

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Osvjetljenje mu se može potpuno ugasit i sa njim dolaze počni dodatci sa kojima izgleda kao običan glodavac...

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Krenuo sam po G402 i nakraju uzeo ovaj...
Držim miš u claw poziciji i ova mogućnost dizanja guzice mi je jako dobro došo...

slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Marko ako ti Vivo Xplay5 Elite padne u ruke i odradiš recenziju nekada, obavezno mi pošalji link, silno me zanima kakva je mašina. :mrgreen:
Obrigado Felipe

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Noviteti iz Apple-a:

iPad pro od 9.7 inca

[ link do slike ]
Unutra kao veci brat. S tim da manja verzija ima kameru od iPhone 6s. Sto je vjerovatno najbolja kamera na nekom tabletu.

iPhone SE

slika
Unaprjedjena verzija 5S. Ili manja verzija 6S serije. Nema force touch. Cijena 399$ za pocetnih 16GB

[ link do slike ]

iPad pro 9.7-inch video

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-ryWvRJjm2s[/youtube]
No!

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Sta velite vrijedi li za ove pare :)

Apple Mac mini (600 KM)
http://www.olx.ba/r/21181763/110305
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
@Slaven - Nemam pojma iskreno. Nikad nisam bio pobornik njihovih računala, pa ti ne bi znao.

dobar mi je ovaj novi mali iPhone, cijena je naravno paprena, ali je i mobitel odličan, nema kompromisa u odnosu na veliki. Jedino što vidim da je slabije je prednja kamera.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kao što je rekao Explorer. Po meni to je bacanje novaca.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡