Kako i gdje gledati utrku
-
goran0904
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso
I ako nas polako navikavaju i iz arene i iz sportkluba da sve više prijenosa radi isti komentator za 4 države ( BIH, HRV , MNE i SRB )
Neku večer NBA , trenutno tenis na sportklub 1 a domaće lige već duže vrijeme idu sa komentatorima iz države čiju ligu prenose.
Neku večer NBA , trenutno tenis na sportklub 1 a domaće lige već duže vrijeme idu sa komentatorima iz države čiju ligu prenose.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Točno. S operaterima već duže vrijeme stvari nisu dobre za nas sportaše.
Operaterima je i dalje PRVI i OSNOVNI cilj uzeti lovu, ali ono baš lovu za što ( relativno ) manje ulaganja.
Po meni u ovoj "priči sa operaterima" i njihovim vlasnicima i upravama, iznimka su Zvonimir, Ante i ostatak ekipe, jer su u ovih par godina stvarno imali pravu stvar. Ne idealnu i savršenu, ali za nas sasma OK. Ako se to može usporediti sa f****** operaterima.
Ja, osobno, najvjerojatnije idem na stream.
Operaterima je i dalje PRVI i OSNOVNI cilj uzeti lovu, ali ono baš lovu za što ( relativno ) manje ulaganja.
Po meni u ovoj "priči sa operaterima" i njihovim vlasnicima i upravama, iznimka su Zvonimir, Ante i ostatak ekipe, jer su u ovih par godina stvarno imali pravu stvar. Ne idealnu i savršenu, ali za nas sasma OK. Ako se to može usporediti sa f****** operaterima.
Ja, osobno, najvjerojatnije idem na stream.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakva je kvaliteta F1 TV-a? Pratio sam F1 preko njemackog RTL-a i sada manje od 2 tjedna pred sezonu padne mi na pamet da vise ne prenose. Dobio bih zivcani slom da sam u subotu za dva tjedna popodne upalio TV i shvatio kako nema prijenosa 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Alonso king
Ako ozbiljno planiras pratit sezonu F1TV je top...
Nekad ne mozes pratit utrku zbog obaveza, snimka vrlo brzo bude dostupna... Sta god propustis, mozes si naknadno vracat do mile volje..
Jos sad sa 50fpsa

Ako ozbiljno planiras pratit sezonu F1TV je top...
Nekad ne mozes pratit utrku zbog obaveza, snimka vrlo brzo bude dostupna... Sta god propustis, mozes si naknadno vracat do mile volje..
Jos sad sa 50fpsa
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Opcenito je stvar sa formulom kod nas potonula prije dok sam bio klinac starom je bilo pod obavezno poslije rucka formula pa onda zaspi i 20 krugova prije kraja se probudi i pogleda kra,j a od babe do strine svi su znali ko je schumacher, senna, lauda.. dns. kad reces u drustvu ili curi za hamiltona ili vettela te blijedo gledaju.. 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
I ja ću uzeti F1Tv. Čini se super.
Ali je žalosno da smo nekada, potpuno besplatno i bez muke pratili F1. Danas moraš plaćati po dvije stvari da bi mogao pratiti. Internet, F1TV, dodatni paketi itd....i to pazi, samo za jedan sport.
Ali je žalosno da smo nekada, potpuno besplatno i bez muke pratili F1. Danas moraš plaćati po dvije stvari da bi mogao pratiti. Internet, F1TV, dodatni paketi itd....i to pazi, samo za jedan sport.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
moja sestra i dan danas zna za Christiana da Mattu i Toyotu u Formuli 1,da...F12000 je napisao/la: 15.03.2021., 18:10 Da, prije su i ženski članovi kućanstva koje sport ne zanima znali glavne aktere Formule. Sada većina Formulu pamti kao sport koji je bio aktualan u ranim 2000ima dok je još bio na TV-u.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Taman su objavili raskid kada je nestao popust na F1tvVordas je napisao/la: 15.03.2021., 22:23 A1 objavio da je raskinuo sa SK tako da za sada jedino F1TV. Taman sam 27.3 . mogao prijevremeno produžiti sa A1 i planirao uzeti sport paket. Sva sreća da nisam ranije.

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Uzeo sam F1 tv prije nekoliko dana i evo kako mi se poremetilo vrijeme za spavanje. Upravo zavrsio s gledanjem VN Europe 2007. i ne mogu opisat rijecima kako mi je drago zbog arhive koju nudi paket. Za sada se cini super, ali pricekat cu pocetak sezone da vidim uzivo prijenos utrke i kvalitetu toga prijenosa. Trenutno bih preporucio onima koji se jos uvijek dvoume ili ne znaju gdje pratiti nadolazecu sezonu 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Antonio i Marijan!?goran0904 je napisao/la: 19.03.2021., 11:30 Komentatori će biti Antonio i Marijan ( nisam dobro razumio prezimena jer je loš audio )
Zvuči,...... hm.... "neuvjerljivo"?
Hm..... neću ništa reći..... ali nemam dobar feeling.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....