Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Lewisu! Jebiga, ove sezone mu sve ide na ruku, ne osvojiti naslov bi bilo skoro nemoguće.
Max već drugu utrku zaredom pokazuje vrhunsku klasu, bravo Max! Budimo realni, bilo koji vozač na gridu s Maxom u istoj ekipi bi teško izašao na kraj, Ricci se kad je Max u elementu fakat čini kao prosječan vozač.
Max već drugu utrku zaredom pokazuje vrhunsku klasu, bravo Max! Budimo realni, bilo koji vozač na gridu s Maxom u istoj ekipi bi teško izašao na kraj, Ricci se kad je Max u elementu fakat čini kao prosječan vozač.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 08.10.2017., 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propustaAlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ali baš je smetlar. Patetično je već sada.Perica9 je napisao/la:Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propustaAlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.
Misli da ako pomogne Mercedesima da će mu dati mjesto...lol
Zato i još nije potpisao sa McLarenom, da se nebi ponovio Rosberg...
- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Cigo bacio oko na tozla.

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Još 15 krugova na Bathurstu, ako želite prebacite se kada je F1 već gotova, upravo je ušao SC, svi su prešli na slikove i počeo je pljusak, svi su na minimalcu sa gorivom. I najvažnije, svi se sada bore za pobjedu.
Evo stream:
https://go.twitch.tv/vlobdrn
Ovaj Bathurst, ovo brdo...kao da je programirano da ne može napraviti bezveznu utrku sa dosadnim krajem.
Evo stream:
Ovaj Bathurst, ovo brdo...kao da je programirano da ne može napraviti bezveznu utrku sa dosadnim krajem.
Zadnja izmjena: Felipe, dana/u 08.10.2017., 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
Obrigado Felipe
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da.. I da Seb ne bude bolji od 5. brijem..
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Danke DavideFelipe je napisao/la:Još 15 krugova na Bathurstu, ako želite prebacite se kada je F1 već gotova, upravo je ušao SC, svi su prešli na slikove i počeo je pljusak, svi su na minimalcu sa gorivom. I najvažnije, svi se sada bore za pobjedu.
Evo stream:

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zavisi kakwv bude Vettel.
Ako bi Vettel odustao, dovoljno mu je i drugo mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa ja navijam za McLaren , meni je svaka utrka kao da mi ekipe nemaPerica9 je napisao/la: 08.10.2017., 08:44Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propustaAlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.

- mika
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Renault, Hass
Spičkao se on sam u StrollaCrashOverride je napisao/la: 08.10.2017., 07:18 Od kad ga je Kimi spicio po boku, taj Ferrari je posto kanta...
- Honda_RA014H
- Karting
- S nama već: 7 god 10 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Alene mrš u tri lepe, hebo te onaj ko te stvorio...ivali smo skoro pa izjednačenje na tablici a sada očekujemo Hamiltonovo odustajanje da bi se začinio makar iole šampionat. Suzuku Vettel voli no znajući njegovu sreću na stazama koje voli ... (Neću više ništa napisati, rođen sam petka trinaestoga, tako da sam šetajući maler)

F1Puls | FA14 | NH23 | Ella Rumpf
- mika
- Formula 4
Bravo, to je pozitivno za razliku od ovih curica.AlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:52Pa ja navijam za McLaren , meni je svaka utrka kao da mi ekipe nemaPerica9 je napisao/la: 08.10.2017., 08:44Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propustaAlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.. Ali opet se posvetim trci jer volim F1
![]()
- mika
- Formula 4
Teško za pročitati ali mi se čini da je tekst vulgaran.Honda_RA014H je napisao/la: 08.10.2017., 08:54Alene mrš u tri lepe, hebo te onaj ko te stvorio...ivali smo skoro pa izjednačenje na tablici a sada očekujemo Hamiltonovo odustajanje da bi se začinio makar iole šampionat. Suzuku Vettel voli no znajući njegovu sreću na stazama koje voli ... (Neću više ništa napisati, rođen sam petka trinaestoga, tako da sam šetajući maler)![]()
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Utrka za zaborav, okrenuti se dalje i na preostalim utrkama dati apsolutni maksimum, ako ne za prvenstvo onda za pobjede.
Staza mi je bila pravo osvježenje. Lijepo je vidjeti travu i šljunak oko staze i koliko može koštati vozače ako se preračunaju umjesto da samo produže po izletnoj zoni - treba čuvati taj Japan.
Forza Ferrari
Staza mi je bila pravo osvježenje. Lijepo je vidjeti travu i šljunak oko staze i koliko može koštati vozače ako se preračunaju umjesto da samo produže po izletnoj zoni - treba čuvati taj Japan.
Forza Ferrari
Sisu (fin.)
- mika
- Formula 4
Zar nije odlično vidjeti prave izletne zone za razliku od kilometarskih asfaltiranih.Ferrari Maniac je napisao/la: 08.10.2017., 08:59 Utrka za zaborav, okrenuti se dalje i na preostalim utrkama dati apsolutni maksimum, ako ne za prvenstvo onda za pobjede.
Forza Ferrari