VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

khar
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Michael Schumacher
MSC je napisao/la: 15.07.2017., 22:19 Iznimno bahato i neprimjereno. Iznenadio me, inače nije takav. Po tome se može s pravom izjaviti da je momčad Mercedesa izgradio Ross Brawn, a Wolff pobrao zasluge.
Po meni bespotrebno arogantno, pogotovo što nema veze s vezom GRO prošlost i incidenti sa situacijom gdje se raspravlja da li ga je HAM blokirao u kvalifikacijskom krugu. Mislim da to radi nervoza :chill:

Kako je ono Crofty rekao (parafraziram): Treba sudac imati muda da kazni HAM u VB.
Rekoh kako divan sustav pravde kroz priznanje "javnih zastrašivanja." :bonk:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Sve potpisujem. Dno dna od tota.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
i toto bi trebao biti srretan sto se nasao u danasnjem Mercedesu, tj naslijeđu Rossa Browna i MS-a, koji su sigurno sto puta zasalužniji za dosadašnje uspjehe od njega i Hamiltona. baš je ispo papak, čudi me od njega.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Haha khar napisao si referat, a nisi ništa rekao. Osobne interpretacije su na svu sreću irelevantne jer bi inače imali tisuću stručnjaka. Pogotovo fascinira tvoje obašnjenje da Lewis diktira tempo jer je prvi. Ti uspoređuješ procedure iza sc-a sa kvalifikacijama. Drugo, stavio si za komparaciju video iz utrke kako bi dokazao situaciju iz kvalifikacija. Nikakve veze. Da si barem stavio sličnu situaciju iz prijašnjih kvala na Silverstoneu , tada bi barem donekle to bio nekakav argument. Ovako samo pokušavaš biti veći katolik od Pape.

An FIA statement read: "The stewards concluded that while Grosjean may potentially have been affected by the presence of Hamilton at T16, he was not impeded."
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
@Dani ja tebe ne kužim
Kad FIA napravi nešto 'protiv' Hamiltona(kao Baku) po njima sereš, a kad naprave nešto 'za' njega citiraš njihove izjave...Daj se odluči

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
khar je napisao/la: 15.07.2017., 22:53
Frantic je napisao/la: 15.07.2017., 22:27 BTW, ispod članka je mali kviz o VN V.Britanije.
Kviz nije težak, a svako ko odradi 10/10 postane "Champion". :facepalm:
[ link do slike ]
:rofl:
Što si napravio??? Odvozio PP sa 4 točka van staze i blokirao GRO :rofl:
Greška kolega.
Dao sam 10 tačnih sexy odgovora na 10 relativno laganih sexy pitanja o sexy prošlosti sexy VN Ujedinjenog Kraljevstva.
I postigao sexy 10/10.
Baš sexy. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Kako je jadno ovo spominjanje Grosjeanovih grešaka. Čovjek je griješio, niko ne kaže da nije. Ali je bio i kažnjavan za svoje greške. S druge strane imamo Hamiltona koji čak nije bio kažnjen ni za ono zabijanje u Raikkonena na izlasku iz boksa. To dovoljno govori...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IbSL8edgC3Y[/youtube]

Još danas mene ona trolčina nađe spominjati za ovo. Ja sam odmah rekao da od kažnjavanja neće biti ništa. A obrnuto bi bilo 100%, i zaboravilo bi se da se to desilo u roku od sat vremena. Onda bi se slične trolčine opet javljale kako se ovo vrlo rijetko kažnjava...
A blokiranje je bilo očigledno koliko može biti. I imam pravo to reći, bez obzira što neće biti govora o kazni, s obzirom ko je počinio prekršaj. Pa nek se pjene Hamiltonovci koliko god hoće.

Sad će biti onih uobičajenih plakanja o ugroženosti, ferrari1puls, i sl...

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
senja je napisao/la: 16.07.2017., 00:21 Kako je jadno ovo spominjanje Grosjeanovih grešaka. Čovjek je griješio, niko ne kaže da nije. Ali je bio i kažnjavan za svoje greške. S druge strane imamo Hamiltona koji čak nije bio kažnjen ni za ono zabijanje u Raikkonena na izlasku iz boksa. To dovoljno govori...
Bio je kažnjen sa 10 mjesta unazad na sljedećoj utrci (Francuska 2008)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
An FIA statement read: "The stewards concluded that while Grosjean may potentially have been affected by the presence of Hamilton at T16, he was not impeded.
Nije govno već se pas posrao...

Kako su ove izjave ili objašnjenja FIA-e idiotske...
Znači dozvoljeno je blokirati unutar određene margine? Isto kao i jump startanje?

Pa daj se odlučite gospodo...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Ne vidim smisla u tolikim raspravama o kazni kad nitko od nas nema sve podatke, tj. glavni podatak nemamo a to je telemetrija koja bi otkrila je li i u kolikoj mjeri Grosjean zaista bio oštećen. Prema tome, kod ovakvih stvari pisati o tome da nešto sigurno je ili nije trebala biti kazna, je čisto naklapanje. Jedino što imamo su tv snimke koje su za ovo većinom bezvrijedne.

To da je Haas defacto Ferrarijeva rezervna momčad i da se Grosjean već dugo grebe za Kimijevo mjesto jesu činjenice, ali sad konstrukcije raditi da Grosjean s tim ciljem namjerno radi probleme su po meni teorije zavjere jednake ovima da se nekoga protežira i slično.

U konačnici, ovo što je napisano ( "The stewards concluded that while Grosjean may potentially have been affected by the presence of Hamilton at T16, he was not impeded.") je kristalno jasno, i ako je to zaključak nakon pregleda situacije, mislim da stvarno više nema smisla o tome raspravljati, osim ako ne želimo ulaziti u teorije urote.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Pa sta je relevantno, video snimak ili nesto drugo? Ako tebi video snimak nije relevantan onda se zapitaj.

Sta ce ti telemetrija i da ona bude neka referenca, Romain se dosta brzo priblizio Hamiltonu, sad jedino razlog je Romain u kvalifikacionom krugu, a Hamilton u instalacijskom.

Jos jedna stvar, staza nije nicije (od vozaca) privatno vlasnistvo, staza je ista za sve, no pravila su ista kao i na obicnom putu, ako ides sporije MAKNI SE, ako zelis da se zaustavis isto MAKNI SE sa staze. Hamilton se nekada ponasa kao da se citav svijet vrti oko njega, taj diktira tempo cak i SC-u, mislim sta reci.

Vec sam pisao na naslovnici foruma i ovdje cu kratko, da Hamiltona ne treba kriviti, on radi ono sto misli da moze, a FIA je ta koja mora da zna granice dokle moze, sudeci po nekoliko sumnjivih situacija, Hamilton ocigledno moze dosta toga.

Uostalom, sta me briga, ne treba meni kazna za Hamiltona, ja svakako volim gledati fer utrkivanje i dobar okrsaj na stazi, ali dragi fanovi mucnite svojom glavom, izadjite iz subjektivnog stava i budite jednom fer i dostojni u svojim izjavama, da nije samo gledanje pravo i braniti stavove svojih idola, pobogu nekad imajte i svoje misljenje..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Carillo
Karting
Karting
Pa video snimak je najvažniji u nekim situacijama, u ovoj ne. Npr, kad je Vettel udario Hamiltona, tu ti ne treba ništa, sve vidiš iz snimke. Kako u ovom slučaju samo iz video snimka možemo sa sigurnošću otkriti je li i koliko Grosjean bio sporiji, tj. je li mu Hamilton smetao? Nikako.
Suci su pregledali situaciju i donijeli zaključak da mu nije smetao. I što se tu dalje ima voditi rasprava? Možemo se jedino pomiriti s tim zaključkom. Ili vikati kako je Hamilton protežiran, u što oni koji vjeruju ne znam zašto uopće dalje prate sve to.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Kakav jadnik moraš biti ako ti je glavni argument taj što je jebena FIA tako odlučila. A i ptice na grani znaju koliko su kontradiktorni sami sebi. I da dodjeljuju te kazne kako vjetar puše. Što je najgore, prošle godine su najavili neke promjene oko dodjeljivanja kazni. Kao biće isti slučajevi kažnjavani isto za sve. A ono još gore. :facepalm:

Carillo
Karting
Karting
senja je napisao/la: 16.07.2017., 02:54 Kakav jadnik moraš biti ako ti je glavni argument taj što je jebena FIA tako odlučila. A i ptice na grani znaju koliko su kontradiktorni sami sebi. I da dodjeljuju te kazne kako vjetar puše. Što je najgore, prošle godine su najavili neke promjene oko dodjeljivanja kazni. Kao biće isti slučajevi kažnjavani isto za sve. A ono još gore. :facepalm:
S obzirom na tvoje uvrede i očito pokazivanje da si nesposoban za normalnu raspravu, ne znam zašto ti uopće odgovaram, ali svejedno:
Nisam napisao da je odluka koju je donijela fia argument za to da Hamilton nije trebao dobiti kaznu (to nema ni smisla :bang: ), dapače, nisam nigdje ni zauzeo stranu po pitanje te kazne.
Govorio sam o tome da rasprava nema smisla jer nemamo sve podatke. Ako ti tvrdiš da je Hamilton 100% trebao dobiti kaznu, onda ti to moraš dokazati, shvaćaš? Teret dokazivanja je na onome koji nešto tvrdi. A ne možeš to u ovom slučaju ni teoretski dokazati jer nemaš telemetriju.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Senja je poznat po tome. Ne znam zašto se čudiš. Međutim eto, to mu se tolerira pa vjerojatno zato i nastavlja.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Mozda cak i je za kaznu. Tesko je reci dal ga je usporio kad je gro ionako kocio ali moguce da ga je usporio.

E sad.. Dal dati kaznu i tako vrlo jako utjecati na prvenstvo. Znaci najiskrenije, da je bio seb umjesto hama i da nije kaznjen meni ne bi smetalo jer znam da bi utrka bila zanimljivija ako nije kaznjen a i prvenstvo.

Mozemo reci sto god zelimo ali nije ists tezina odluke kada se radi o pretendentu za naslov ili nekome tko je daleko iza. Ne kazem da pravila ne trebaju biti ista za sve. Trebaju. Ali tezina odluke nije ista i ne treba biti.

Ako se atvarno radi o bekom minornom ometanju jbg. ne treba kazniti jer se bore za naslov i imamo jednu od najboljih sezona. Ako je ioak gro ispusio 3.5 desetinke onda je svakako za kaznu ma tko god bio.

Samo kazem, da je seb umjesto hama i da je npr kaznjen meni bi bilo zao. Ovako ih barem gledam kotac uz kotac a ne jedbog od njih megdje iza da se bori sslikaa bott max kimi :)

I da, malo se previse razvuklo o tome.. Valjda 5 stranica a utrka je za par sati..

Nego, ocel bit kise kakve? slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bilo bi dobro da vidimo šta nam kažu različite aplikacije. Ovako je na Accu Weatheru kod mene.[ link do slike ]
"What a little star." May 26, 2012.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Kao mala djeca ste. Vettelovci su spremni braniti Seba makar cijeli svijet vidi da je kriv a kad Lewis nesto napravi onda je to smrtni grijeh. Potpuno identicna situacija je sa vama koji podrzavate Lewisa. Pa daj budite bar nekad realni , kad Seb nesto zezne priznajte. Isto tako kad Lewis zezne priznajte i to. Ali lako je to reci , necemo takvo ponasanje mislim vidjeti na forumu , nego samo prepiranje. Kao da Sebu i Lewisu ista znaci u zivotu sta se vi svadate zbog njih :D :D :D
slikaslika slika

Gilles
GP3
GP3
AlkY je napisao/la:Kao mala djeca ste. Vettelovci su spremni braniti Seba makar cijeli svijet vidi da je kriv a kad Lewis nesto napravi onda je to smrtni grijeh. Potpuno identicna situacija je sa vama koji podrzavate Lewisa. Pa daj budite bar nekad realni , kad Seb nesto zezne priznajte. Isto tako kad Lewis zezne priznajte i to. Ali lako je to reci , necemo takvo ponasanje mislim vidjeti na forumu , nego samo prepiranje. Kao da Sebu i Lewisu ista znaci u zivotu sta se vi svadate zbog njih :D :D :D
Realno mnogo više ljudi ovde koji navijaju za Seba ili za Ferrari su bili vrlo precizni da je pogrešio i da zaslužuje kaznu zbog onoga što je uradio u Azerbejdžanu. Drugu stranu neću komentarisati. Na svima nama je da počnemo objektivnije da sagledavamo stvari.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

khar
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Michael Schumacher
Frantic je napisao/la: 16.07.2017., 00:17 Greška kolega.
Dao sam 10 tačnih sexy odgovora na 10 relativno laganih sexy pitanja o sexy prošlosti sexy VN Ujedinjenog Kraljevstva.
I postigao sexy 10/10.
Baš sexy. :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡