VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
KrBoy93 je napisao/la: 29.04.2017., 21:28 Sutra prvi i drugi lagaaanoooo....ako nece bit neki kvar :)
A ništa nije lagano ;)
Biti će napeto sutra...važan je start jer zapravo 2. red uopće nije loš u Sochiu jer će imati ogroman slipstream punih 900m do prvog zavoja od dva Ferrarija ispred.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 21:26 Koje svršavanje nakon jedne pol pozicije :bonk:
....
Naravno.
I to veće nego zbog 2 pobjede u prethodne 3 trke (iako su pobjede, a ne PP, ono što je bitno).
Ali, svršavanje sa razlogom, a nije teško pogoditi zašto je tako.
Doduše, sutra se dijele bodovi. Vidjećemo.
Uživaj :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 21:26 Koje svršavanje nakon jedne pol pozicije :bonk:
A šta bi trebali nakon 9 godina na prvi red i 3 god ove dosade od merca u 1.redu.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Heat, nije u pitanju samo pp. Dugo navijaci ferrarija (i generalno ljubitelji f1) cekaju ovako nesto. Ne samo to, vec i kimi proradi i time posalje milione u ekstazu.

Sto je najbolje, vjerovatno ce uzeti i titulu a nama odlicna sezona.
No!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma razumijem, ali ovoliko svrsavanje me iskreno ostavilo bez texta, zato nisam nista posebno ni pisao do navecer dok se strasti nisu smirile, nekako bi kvario doživljaj koji se čeka godinama :thumbs:
Sutra ako Ferrari starta kako treba, mislim da Mercedes nema ni tračak nade, kamoli sanse za pobjedu. Nadam se da sam u krivu i da ce Lewis podignut najveci pehar, ali iskreno, bice jako tesko, cak i za Bottasa koji je dosta bolji ovaj vikend.
slikaslika

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
HeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 23:50 Ma razumijem, ali ovoliko svrsavanje me iskreno ostavilo bez texta, zato nisam nista posebno ni pisao do navecer dok se strasti nisu smirile, nekako bi kvario doživljaj koji se čeka godinama :thumbs:
Sutra ako Ferrari starta kako treba, mislim da Mercedes nema ni tračak nade, kamoli sanse za pobjedu. Nadam se da sam u krivu i da ce Lewis podignut najveci pehar, ali iskreno, bice jako tesko, cak i za Bottasa koji je dosta bolji ovaj vikend.
joj daj, ti govoriš o svršavanju a kad Hamilton dobro odvozi onda nas sve poprskaš :prcnjau:

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
HeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 23:50 Ma razumijem, ali ovoliko svrsavanje me iskreno ostavilo bez texta, zato nisam nista posebno ni pisao do navecer dok se strasti nisu smirile, nekako bi kvario doživljaj koji se čeka godinama :thumbs:

Ljudi se vesele jer se konačno nadzire kraj ove 3 godine jadne i užasne Formule 1,koja se nadam se nece vise nikad ponoviti. Mercedesova dominacija je skoro uništila F1, te brojne gledatelje odbila.

I da nadam se da ce Ferrari i Seb podići najviši pehar jer nitko to ne zaslužuje vise. :klanjam:

Ako ti smeta veselje navijača ovdje, uvijek možeš pogledat Sky sport. Mislim da ćeš naći istomišljenike. :chill:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Frantic je napisao/la: 29.04.2017., 21:59
I to veće nego zbog 2 pobjede u prethodne 3 trke (iako su pobjede, a ne PP, ono što je bitno).
Ali, svršavanje sa razlogom, a nije teško pogoditi zašto je tako.
Doduše, sutra se dijele bodovi. Vidjećemo.
Uživaj :pivo:
Drago mi je da nisam jedini. Ove dvije pozicije su me poveselile više nego ijedna pobjeda unazad tri godine. Bas sam iz tog razloga nešto posebno nabrijan na sutrasnju utrku. Osobno nebi otpisao Mercedes. Jedan je unutar desetinke, onog drugog nikad ne treba otpisat. Mercedes je mozda bacio sve karte na utrku. Tko bi ga znao. Rekli su na prosloj utrci da ce ubuduce veci fokus stavljat na utrci. Nekako kada se zbroji onih pola sekunde deficita i ovih četiri ispred Hamiltona, dolazi se do brojke od skoro sekundu. Nisam bas siguran da je toliko Mercedes izgubio u periodu od dva tjedna.
Staza u Sochiju. tj njen start je užasno dugačak i oni ispred nemaju toliku prednost. Ferrari ove godine nije dominantan u odnosu na Mercedes po tom polju tako da je sve otvoreno na startu. Jos bi se osvrnuo i na voznju Kimija. Mišljenja sam da je danas bio i najbrži ali taj svoj zadnji krug nije uspio spojit, što je vrlo razočaravajuće za njega i što se moglo očitati preko njegovog izraza. No, kako god napokon je pokazao vožnju dostojnog jednog vozača u Ferrariju. Uglavnom s nestrpljenjem iščekujem sutrašnju utrku i tko će lupati u stol a tko hvaliti svoj tim :kokice:

------------------------------------------------------------------

Grazie,Grazie ;)
slika

A za dragog nam kolegu Heat-a voznja izuzetno sexy lapa :pivo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UCPPXh9NfuQ[/youtube]

Sažeci današnjih kvalifikacija
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zPYyGTf-UXU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fnrtO4_NGh8[/youtube]
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 30.04.2017., 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Here we go again :chill:
slikaslika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Black Queen je napisao/la: 30.04.2017., 00:32 Ljudi se vesele jer se konačno nadzire kraj ove 3 godine jadne i užasne Formule 1,koja se nadam se nece vise nikad ponoviti. Mercedesova dominacija je skoro uništila F1, te brojne gledatelje odbila.
Mislim da malo pretjeruješ u vezi zadnje 3 sezone. Pa nije bilo baš toliko loše. Meni su 2014. i 2016. bile zanimljive sezone koje sam s guštom gledao. Jedino ću 2015. najvjerojatnije izbrisati iz pamćenja iako je i te godine bilo nekoliko vrlo zanimljivih utrka. Istina je da je Mercedes te tri godine bio vladar vrha poretka i da su se ostali mogli nadati samo mrvicama koje preostanu, ali iza njihovih leđa je bilo dosta dobrog utrkivanja zbog čega nebi te sezone svrstao u ''jadne i užasne''. U konačnici i rivalstvo između Hamiltona i Rosberga je bilo zanimljivo za pratiti.

Jedini period tokom mog praćenja F1 (tamo negdje od 2003. na ovamo) tijekom kojeg su mi utrke bile negledljive je bila druga polovica 2013.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel
Frantic je napisao/la: 29.04.2017., 21:00
Viper je napisao/la: 29.04.2017., 20:14 Od 2014. Mercedes je u 62 utrke imao 59 pol pozicija, stvarno najdominantniji bolid svih vremena. S tim ovaj Ferrarijev uspjeh ima još veću težinu. :klanjam: :klanjam:

Također samo tri vozača su uspjela pobjediti Mercedese, dva iz Red Bulla i Seb.
S naznakom da su sva trojica pobjede uzimala u nekim prilično haotičnim trkama ili kad su oba Benza odustala / imala probleme / sudare, te zbog "misterioznog" Benzovog gubitka brzine u Singapuru 2015. :chill:
Ne vidim šta je tu bilo misteriozno. FIA je otkrila neke sporedne načine zagrijavanja guma, koje je zabranila. Pirelli je određivao nešto drugačiji pritisak od onog na koji su navikli. I to je uhvatilo Mercedes nespremne. Dok se nisu snašli, kako da ponovo zagriju gume...
Ona prva Sebova pobjeda u Ferrariju, u Maleziji 2015 je bila čisto na brzinu. Jes imao drugačiju taktiku, ali je sa tom taktikom letio po stazi. Prestizao Mercedese direktno na stazi.
Onda prošle godine u Monacu je Ricciardo mogao lagano na brzinu odnijeti pobjedu da Red Bull nije zajebao boks. Ali dobro, to nije pobjeda. Ali je utrka u kojoj Mercedes nije bio najbolji. Nisam siguran, čini mi se da je u 2014 bila koja utrka gdje je možda Williams mogao do pobjede, da nisu nešto zajebali?
Ove godine obje pobjede Seba su čisto na brzinu. Sa taktikom je došao na prvo mjesto, ali je čistom brzinom ostao tu. Isto kao u Maleziji 2015.

Black Queen
Formula 4
Formula 4
DaveGilmour je napisao/la: 30.04.2017., 01:25
Black Queen je napisao/la: 30.04.2017., 00:32 Ljudi se vesele jer se konačno nadzire kraj ove 3 godine jadne i užasne Formule 1,koja se nadam se nece vise nikad ponoviti. Mercedesova dominacija je skoro uništila F1, te brojne gledatelje odbila.
Mislim da malo pretjeruješ u vezi zadnje 3 sezone. Pa nije bilo baš toliko loše. Meni su 2014. i 2016. bile zanimljive sezone koje sam s guštom gledao. Jedino ću 2015. najvjerojatnije izbrisati iz pamćenja iako je i te godine bilo nekoliko vrlo zanimljivih utrka. Istina je da je Mercedes te tri godine bio vladar vrha poretka i da su se ostali mogli nadati samo mrvicama koje preostanu, ali iza njihovih leđa je bilo dosta dobrog utrkivanja zbog čega nebi te sezone svrstao u ''jadne i užasne''. U konačnici i rivalstvo između Hamiltona i Rosberga je bilo zanimljivo za pratiti.

Jedini period tokom mog praćenja F1 (tamo negdje od 2003. na ovamo) tijekom kojeg su mi utrke bile negledljive je bila druga polovica 2013.
Meni su sve 3 godine bile katastrofa, ne zato jer ne navijam za njih nego jednostavno jer je postalo suhoparno i unaprijed si znao da ce pobijediti. Koja je svrha onda kad znaš da im nitko ne može nista i da se doslovno sprdaju s konkurencijom.
Nadam se da se nece ponoviti.

Ovo je sad i te kako zanimljivije. Zato se tolika strka i podigla jer se navijači koji su na neki način prestali pratiti ponovno uživaju. I to je ono sto je vazno.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zadnje 3 godine - užas.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Sad sam procitao na jednom madjarskom portalu da je Sauber dogovorio prelazak na Hondine motore za 2018-tu.Sad jeli istina nije li neznam.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Taman kad Alonso ode u mirovinu, Honda ce se poboljsat..
A meni nisu ni tako grozne sezone bile, naravno da bi volio da je bio neki zestok dvoboj na vrhu ali je zato iza njih uvijek bilo zivo.. A ova sezona je svakako odlicno pocela, dva podjednaka tima stalno jako blizu.. A u sredini ne znas tko ce i kako zavrsit..
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
2012.godina mi je uvjerljivo najbolja i najzanimljivija sezona F1. Svaka utrka različiti pobjednik. I zadnje dvije utrke su po meni legendarne i uvijek ih često gledam ponovno. Ne možeš opisati riječima. :klanjam:

Nakon tri godine ljudi se ponovno vesele i uživaju i to je ono što je najvažnije. :kokice:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Oooo da.. Kakva sezona.. Button, Hamsta, Kimi, Webber, Seb, Alonso, Nico i legendarni Pastor :klanjam:
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
Haha, Maldonado...baš fali danas taj čovjek. :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Osobno ga nisam nesto preferiro ali definitivno je bio zapazen na GP vikendima..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡