A ništa nije lagano

Biti će napeto sutra...važan je start jer zapravo 2. red uopće nije loš u Sochiu jer će imati ogroman slipstream punih 900m do prvog zavoja od dva Ferrarija ispred.
A ništa nije lagano
Naravno.
A šta bi trebali nakon 9 godina na prvi red i 3 god ove dosade od merca u 1.redu.
joj daj, ti govoriš o svršavanju a kad Hamilton dobro odvozi onda nas sve poprskašHeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 23:50 Ma razumijem, ali ovoliko svrsavanje me iskreno ostavilo bez texta, zato nisam nista posebno ni pisao do navecer dok se strasti nisu smirile, nekako bi kvario doživljaj koji se čeka godinama![]()
Sutra ako Ferrari starta kako treba, mislim da Mercedes nema ni tračak nade, kamoli sanse za pobjedu. Nadam se da sam u krivu i da ce Lewis podignut najveci pehar, ali iskreno, bice jako tesko, cak i za Bottasa koji je dosta bolji ovaj vikend.
HeatBlast44 je napisao/la: 29.04.2017., 23:50 Ma razumijem, ali ovoliko svrsavanje me iskreno ostavilo bez texta, zato nisam nista posebno ni pisao do navecer dok se strasti nisu smirile, nekako bi kvario doživljaj koji se čeka godinama![]()
Sutra ako Ferrari starta kako treba, mislim da Mercedes nema ni tračak nade, kamoli sanse za pobjedu. Nadam se da sam u krivu i da ce Lewis podignut najveci pehar, ali iskreno, bice jako tesko, cak i za Bottasa koji je dosta bolji ovaj vikend.
Drago mi je da nisam jedini. Ove dvije pozicije su me poveselile više nego ijedna pobjeda unazad tri godine. Bas sam iz tog razloga nešto posebno nabrijan na sutrasnju utrku. Osobno nebi otpisao Mercedes. Jedan je unutar desetinke, onog drugog nikad ne treba otpisat. Mercedes je mozda bacio sve karte na utrku. Tko bi ga znao. Rekli su na prosloj utrci da ce ubuduce veci fokus stavljat na utrci. Nekako kada se zbroji onih pola sekunde deficita i ovih četiri ispred Hamiltona, dolazi se do brojke od skoro sekundu. Nisam bas siguran da je toliko Mercedes izgubio u periodu od dva tjedna.Frantic je napisao/la: 29.04.2017., 21:59
I to veće nego zbog 2 pobjede u prethodne 3 trke (iako su pobjede, a ne PP, ono što je bitno).
Ali, svršavanje sa razlogom, a nije teško pogoditi zašto je tako.
Doduše, sutra se dijele bodovi. Vidjećemo.
Uživaj![]()
Mislim da malo pretjeruješ u vezi zadnje 3 sezone. Pa nije bilo baš toliko loše. Meni su 2014. i 2016. bile zanimljive sezone koje sam s guštom gledao. Jedino ću 2015. najvjerojatnije izbrisati iz pamćenja iako je i te godine bilo nekoliko vrlo zanimljivih utrka. Istina je da je Mercedes te tri godine bio vladar vrha poretka i da su se ostali mogli nadati samo mrvicama koje preostanu, ali iza njihovih leđa je bilo dosta dobrog utrkivanja zbog čega nebi te sezone svrstao u ''jadne i užasne''. U konačnici i rivalstvo između Hamiltona i Rosberga je bilo zanimljivo za pratiti.Black Queen je napisao/la: 30.04.2017., 00:32 Ljudi se vesele jer se konačno nadzire kraj ove 3 godine jadne i užasne Formule 1,koja se nadam se nece vise nikad ponoviti. Mercedesova dominacija je skoro uništila F1, te brojne gledatelje odbila.
Ne vidim šta je tu bilo misteriozno. FIA je otkrila neke sporedne načine zagrijavanja guma, koje je zabranila. Pirelli je određivao nešto drugačiji pritisak od onog na koji su navikli. I to je uhvatilo Mercedes nespremne. Dok se nisu snašli, kako da ponovo zagriju gume...Frantic je napisao/la: 29.04.2017., 21:00S naznakom da su sva trojica pobjede uzimala u nekim prilično haotičnim trkama ili kad su oba Benza odustala / imala probleme / sudare, te zbog "misterioznog" Benzovog gubitka brzine u Singapuru 2015.Viper je napisao/la: 29.04.2017., 20:14 Od 2014. Mercedes je u 62 utrke imao 59 pol pozicija, stvarno najdominantniji bolid svih vremena. S tim ovaj Ferrarijev uspjeh ima još veću težinu.![]()
![]()
Također samo tri vozača su uspjela pobjediti Mercedese, dva iz Red Bulla i Seb.![]()
Meni su sve 3 godine bile katastrofa, ne zato jer ne navijam za njih nego jednostavno jer je postalo suhoparno i unaprijed si znao da ce pobijediti. Koja je svrha onda kad znaš da im nitko ne može nista i da se doslovno sprdaju s konkurencijom.DaveGilmour je napisao/la: 30.04.2017., 01:25Mislim da malo pretjeruješ u vezi zadnje 3 sezone. Pa nije bilo baš toliko loše. Meni su 2014. i 2016. bile zanimljive sezone koje sam s guštom gledao. Jedino ću 2015. najvjerojatnije izbrisati iz pamćenja iako je i te godine bilo nekoliko vrlo zanimljivih utrka. Istina je da je Mercedes te tri godine bio vladar vrha poretka i da su se ostali mogli nadati samo mrvicama koje preostanu, ali iza njihovih leđa je bilo dosta dobrog utrkivanja zbog čega nebi te sezone svrstao u ''jadne i užasne''. U konačnici i rivalstvo između Hamiltona i Rosberga je bilo zanimljivo za pratiti.Black Queen je napisao/la: 30.04.2017., 00:32 Ljudi se vesele jer se konačno nadzire kraj ove 3 godine jadne i užasne Formule 1,koja se nadam se nece vise nikad ponoviti. Mercedesova dominacija je skoro uništila F1, te brojne gledatelje odbila.
Jedini period tokom mog praćenja F1 (tamo negdje od 2003. na ovamo) tijekom kojeg su mi utrke bile negledljive je bila druga polovica 2013.