VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.
- Iceman
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 6 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Jako dobra utrka... Mercedes je i dalje prva violina F1. Ferrari nit smrdi niti miriÅ”i. Stvarno ne znam Å”to reÄi za njih. Kimi je bio odliÄan ako ne raÄunamo start.
Äestitke Rosbergu. U odliÄnoj je formi i neka samo tako nastavi.
Äestitam Ricciju i Grosjeanu. Äesto se spominje Kimijev nasljednik. Mislim da ova dvojica moraju biti u favoriti kada govorimo o Ferrariju.
Äestitam i mladim lavovima Verstappenu, Vandoorneu i Wehrleinu. Å to se talenata tiÄe, tu fanovi ne trebaju brinuti.
Williams i Force India teÅ”ko razoÄaranje. Koliko su puta bili zaobiÄeni?
Ono Ŕto raduje je ova borba za sredinu grida.... RB, Haas, TR, Williams, FI.....
Äestitke Rosbergu. U odliÄnoj je formi i neka samo tako nastavi.
Äestitam Ricciju i Grosjeanu. Äesto se spominje Kimijev nasljednik. Mislim da ova dvojica moraju biti u favoriti kada govorimo o Ferrariju.
Äestitam i mladim lavovima Verstappenu, Vandoorneu i Wehrleinu. Å to se talenata tiÄe, tu fanovi ne trebaju brinuti.
Williams i Force India teÅ”ko razoÄaranje. Koliko su puta bili zaobiÄeni?
Ono Ŕto raduje je ova borba za sredinu grida.... RB, Haas, TR, Williams, FI.....
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Kazna za to Å”to se vozio dok mu je dio visio s bolida - Å”to je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je MeÄka veÄ drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...HeatBlast44 je napisao/la:kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaÅ” ?Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
I ne, ne zajebavam se.

Sisu (fin.)
- PAJO
- Karting
- Navija za: Fernando Alonso
I sa FI je odletio komad krila i pogodio McH.Ferrari Maniac je napisao/la:Kazna za to Å”to se vozio dok mu je dio visio s bolida - Å”to je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je MeÄka veÄ drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...HeatBlast44 je napisao/la:kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaÅ” ?Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
I ne, ne zajebavam se.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Istina, pogodilo u lijevi dio Stoffelovog prednjeg krila.
Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.
Zar ce te ocekivat od Engleza da budu objektivni kad je upitanju Hamilton, ne samo on bilo koji Englez ili Britanac opcebito? Recimo za njih je i dalje Murray najbolji teniser na svijetu, svasta ce izmisljat da njegovo ime stave u prvi plan.
Zar ce te ocekivat od Engleza da budu objektivni kad je upitanju Hamilton, ne samo on bilo koji Englez ili Britanac opcebito? Recimo za njih je i dalje Murray najbolji teniser na svijetu, svasta ce izmisljat da njegovo ime stave u prvi plan.
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 03.04.2016., 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Lady
- GP3
Utrka odliÄna! Å teta za Vettela. Uvjerena sam da bi se borio za pobjedu.
Äestitke Rosbergu na pobjedi. Ovi bodovi Äe mu itekako bit važni kad se ovaj 'Princ od Arabije' probudi.....
NajveÄe Äestitke ipak Grosjeanu i Haasu te klincima - Vandoorneu, Verstappenu i Wehrleinu....
InaÄe, jel to Mercedes samo Manor opskrbljuje sa novim motorima??
Williams i Force India kao da voze na motorima iz 2014-e...
Ferrari je definitivno jako blizu MeÄki, i samo je pitanje kad srede pouzdanost i joÅ” malo odvrnu motor kad Äe Mercedes past.....
Äestitke Rosbergu na pobjedi. Ovi bodovi Äe mu itekako bit važni kad se ovaj 'Princ od Arabije' probudi.....
NajveÄe Äestitke ipak Grosjeanu i Haasu te klincima - Vandoorneu, Verstappenu i Wehrleinu....

InaÄe, jel to Mercedes samo Manor opskrbljuje sa novim motorima??

Ferrari je definitivno jako blizu MeÄki, i samo je pitanje kad srede pouzdanost i joÅ” malo odvrnu motor kad Äe Mercedes past.....

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zato sto imam HD sliku u 50 fpsaSlavenowsky je napisao/la:Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.

Ove komedije od Skya su samo bonus

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 5 mj
- Navija za: Glasniju F1
Jel itko gledao utrku na channel4? Kakvi su oni?
Poslano sa mog SGP321 koristeÄi Tapatalk
Poslano sa mog SGP321 koristeÄi Tapatalk

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 10 mj
- Kontakt:
Ja sam pratio na Areni. Dosta problema sa zvukom. LoÅ”e za plaÄen kanal.
"What a little star." May 26, 2012.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ja sam pogledao utrku na Channel 4. Super je bilo. Nije bilo previse onog veliÄanja Hamiltona. Zapravo ga nije bilo nikako.....

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Fenomenalna utrka u Bahreinu, kao i u Australiji uzbudljivo od samog starta, napokon pratim F1 s pravim guŔtom
Äestitke Nici na pobjedi, bez greÅ”ke od starta do cilja, svaka Äast. OÄito Lewis nije popuÅ”tao krajem proÅ”le sezone, veÄ peta pobjeda u nizu za Nicu, stvarno ima start sezone iz snova.
Kimi nastavlja niz pehova: 8. put je u Bahreinu na podiju i opet nije na najviÅ”oj stepenici (time se izjednaÄio s Alonsom po broju podija na nekoj stazi bez pobjede, Alonso ima taj rekord s Brazilom) i nastavlja crni niz bezalkoholnih podija koji traje od 2013.
Ricci opet best of the rest na Äetvrtom mjestu, ali puno veÄu pažnju plijeni petoplasirani Grosjean. Haas je imao debi iz snova, Å”esto mjesto koje je doÅ”lo uz dozu sreÄe sa crvenom zastavom, a sad u pravoj utrci i ravnopravnoj borbi s ostatkom momÄadi Haas dolazi do petog mjesta u utrci. Impresivan start za Grosjeana i Haas.
Velike Äestitke Stoffelu Vandoorneu na sjajnom debiju u kojem je uspio donijeti McLarenu prvi ovosezonski bod! Pokazao je da definitivno zaslužuje stalno radno mjesto u Formuli 1 u bliskoj buduÄnosti. TakoÄer, svaka Äast i Wehrleinu, nakon odliÄnih kvalifikacija, joÅ” bolja utrka, ostavio je Nasrov Sauber i obje Force Indije (za koje zbilja ne znam Å”to im se dogodilo da su ovako loÅ”i) iza sebe.
Sezona zasad izgleda sjajno, obje utrke bile su odliÄne, nadam se da Äe F1 nastaviti u tom trendu

Äestitke Nici na pobjedi, bez greÅ”ke od starta do cilja, svaka Äast. OÄito Lewis nije popuÅ”tao krajem proÅ”le sezone, veÄ peta pobjeda u nizu za Nicu, stvarno ima start sezone iz snova.
Kimi nastavlja niz pehova: 8. put je u Bahreinu na podiju i opet nije na najviÅ”oj stepenici (time se izjednaÄio s Alonsom po broju podija na nekoj stazi bez pobjede, Alonso ima taj rekord s Brazilom) i nastavlja crni niz bezalkoholnih podija koji traje od 2013.

Ricci opet best of the rest na Äetvrtom mjestu, ali puno veÄu pažnju plijeni petoplasirani Grosjean. Haas je imao debi iz snova, Å”esto mjesto koje je doÅ”lo uz dozu sreÄe sa crvenom zastavom, a sad u pravoj utrci i ravnopravnoj borbi s ostatkom momÄadi Haas dolazi do petog mjesta u utrci. Impresivan start za Grosjeana i Haas.
Velike Äestitke Stoffelu Vandoorneu na sjajnom debiju u kojem je uspio donijeti McLarenu prvi ovosezonski bod! Pokazao je da definitivno zaslužuje stalno radno mjesto u Formuli 1 u bliskoj buduÄnosti. TakoÄer, svaka Äast i Wehrleinu, nakon odliÄnih kvalifikacija, joÅ” bolja utrka, ostavio je Nasrov Sauber i obje Force Indije (za koje zbilja ne znam Å”to im se dogodilo da su ovako loÅ”i) iza sebe.
Sezona zasad izgleda sjajno, obje utrke bile su odliÄne, nadam se da Äe F1 nastaviti u tom trendu

- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
Danas morao pratiti SKY. Ali sam se dobro ismijao. NajjaÄi mi je bio Rosbergov zadnji (mislim) ulazak u box. Samo Äorav ne bi primjetio crnu kacigu i broj 6. Lewis ulazi u box. Pojavljuje se grafika za mjerenje vremena na kojoj piÅ”e "ROS". Da vidimo kako Äe Lewisu promijeniti gume, i dalje teÅ”u po svome (usput, Nici su tad zamijenili gume za 3,3s). Lewis izlazi iz boxova. I daaaaa, izaÅ”ao je ispred Raikkonena. Ohhh, to je ipak bio Nico.Ferrari je napisao/la:Zato sto imam HD sliku u 50 fpsaSlavenowsky je napisao/la:Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.
Kasnije, kad Lewis (ali ovaj put svarno Lewis) uÅ”ao u box pratili su vrijeme, koje je bilo 2,5s (dakle 0,8s brže nego Rosbergovo) i uredno prokomentarisali kako su Nicini boxovi brži, kako je Lewis "oÅ”teÄen" (da ne kažem), u tom fazonu, nemojte me bukvalno shvatati. Ma komedija živa.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 7 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Smijeh totalni, sreÄa nisam trebao sluÅ”ati Sky ovaj put, ali sam se zato nasluÅ”ao Novakovih bisera. Lik je danas rekao barem 10 krivih informacija, i stalno se neki qrc zbuni. Radije nek Blaž sam komentira.
U razumnu srcu mudrost poÄiva, a Å”to je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da, daFrantic je napisao/la:Danas morao pratiti SKY. Ali sam se dobro ismijao. NajjaÄi mi je bio Rosbergov zadnji (mislim) ulazak u box. Samo Äorav ne bi primjetio crnu kacigu i broj 6. Lewis ulazi u box. Pojavljuje se grafika za mjerenje vremena na kojoj piÅ”e "ROS". Da vidimo kako Äe Lewisu promijeniti gume, i dalje teÅ”u po svome (usput, Nici su tad zamijenili gume za 3,3s). Lewis izlazi iz boxova. I daaaaa, izaÅ”ao je ispred Raikkonena. Ohhh, to je ipak bio Nico.Ferrari je napisao/la:Zato sto imam HD sliku u 50 fpsaSlavenowsky je napisao/la:Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.
Kasnije, kad Lewis (ali ovaj put svarno Lewis) uÅ”ao u box pratili su vrijeme, koje je bilo 2,5s (dakle 0,8s brže nego Rosbergovo) i uredno prokomentarisali kako su Nicini boxovi brži, kako je Lewis "oÅ”teÄen" (da ne kažem), u tom fazonu, nemojte me bukvalno shvatati. Ma komedija živa.

Jedino je Ted donekle u redu.
Martin danas zavrŔio na aparatima, a ni Crofty nije bio daleko

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
Sky se ovaj vikend baÅ” jako izblamirao, najviÅ”e zbog Herberta, ali i ovo najvijanje za Lewisa mi ponekad totalno zgadi utrku. Rosberg u boksu, crna kaciga, oni viÄu Lewis. Mrak mi padne na oÄi. Da nisam imao onaj prekrasni HD stream promjenio bi na neki stream od nekog drugog kanala. Prolazi Rosberg ciljem, Crofty se jadan trudi da ispadne ispadne oduÅ”evljen, ali naravno osjeti se da je na silu. Dok Brundle negdje guta suze i vadi tablete.....hahah. No dobro, neki put Brundle zna jako dobro primjetiti neke stvari, prilikom sudara obiÄno Crofty nema pojma Å”to je bilo, odma Brundle krene objaÅ”njavat, to mu dobro ide. Dok npr. Blaž legenda vriÅ”ti od uzbuÄenja i nemam pojma Å”to se dogodilo kao ni on.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Hahahaha Äitam ove komentare vas koji pratite Sky i ne znam jel bih se smijao ili plakao, iskreno mi vas je jako žao jer znam da Äiji god prilog od 15-ak minuta tamo pogledam, doÄe mi ko prirodni laksativ... Jedini korektan lik koji sve ravnopravno pokriva a radi u SKY-u je po meni Ted, sve ostale ne mogu uopÄe smisliti i to joÅ” 2h njihovog fanatizma za svim Å”to ima britansku zastavu kraj imena... 

Sisu (fin.)