VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Jako dobra utrka... Mercedes je i dalje prva violina F1. Ferrari nit smrdi niti miriÅ”i. Stvarno ne znam Å”to reći za njih. Kimi je bio odličan ako ne računamo start.
Čestitke Rosbergu. U odličnoj je formi i neka samo tako nastavi.
Čestitam Ricciju i Grosjeanu. Često se spominje Kimijev nasljednik. Mislim da ova dvojica moraju biti u favoriti kada govorimo o Ferrariju.
Čestitam i mladim lavovima Verstappenu, Vandoorneu i Wehrleinu. Što se talenata tiče, tu fanovi ne trebaju brinuti.
Williams i Force India teÅ”ko razočaranje. Koliko su puta bili zaobiđeni?
Ono Ŕto raduje je ova borba za sredinu grida.... RB, Haas, TR, Williams, FI.....

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:
Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaÅ” ? :rofl:
Kazna za to Å”to se vozio dok mu je dio visio s bolida - Å”to je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je Mečka već drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...
I ne, ne zajebavam se. :)
Sisu (fin.)

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Dobra utrka, onaj mali kaj mjenja Alonsa je bio dostojna zamjena i po meni vozač utrke

PAJO
Karting
Karting
Navija za: Fernando Alonso
Ferrari Maniac je napisao/la:
HeatBlast44 je napisao/la:
Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaÅ” ? :rofl:
Kazna za to Å”to se vozio dok mu je dio visio s bolida - Å”to je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je Mečka već drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...
I ne, ne zajebavam se. :)
I sa FI je odletio komad krila i pogodio McH.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Istina, pogodilo u lijevi dio Stoffelovog prednjeg krila.
Sisu (fin.)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Koje forsiranje Skyevaca o kvaru Ferrarijeve maŔine na Ferrariju ili Haas-u..... Koliko mogu nisko pasti dr.kadžije tetoviranog emira.
Inače Rosberg je odvozio 57 sexy krugova. NadmaŔi to emire....

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ahh baŔ ti sa Sky-a opet...jedva da su govorili kada je Rosberg preŔao preko cilja :D
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.

Zar ce te ocekivat od Engleza da budu objektivni kad je upitanju Hamilton, ne samo on bilo koji Englez ili Britanac opcebito? Recimo za njih je i dalje Murray najbolji teniser na svijetu, svasta ce izmisljat da njegovo ime stave u prvi plan.
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 03.04.2016., 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Lady
GP3
GP3
Utrka odlična! Šteta za Vettela. Uvjerena sam da bi se borio za pobjedu.

Čestitke Rosbergu na pobjedi. Ovi bodovi će mu itekako bit važni kad se ovaj 'Princ od Arabije' probudi.....

Najveće čestitke ipak Grosjeanu i Haasu te klincima - Vandoorneu, Verstappenu i Wehrleinu.... :thumbs:

Inače, jel to Mercedes samo Manor opskrbljuje sa novim motorima?? :zubo: Williams i Force India kao da voze na motorima iz 2014-e...

Ferrari je definitivno jako blizu Mečki, i samo je pitanje kad srede pouzdanost i joÅ” malo odvrnu motor kad će Mercedes past.....
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la:Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.

Zar ce te ocekivat od Engleza da budu objektivni kad je upitanju Hamilton, ne samo on bilo koji Englez ili Britanac opcebito? Recimo za njih je i dalje Murray najbolji teniser na svijetu, svasta ce izmisljat da njegovo ime stave u prvi plan.
Zato sto imam HD sliku u 50 fpsa :D
Ove komedije od Skya su samo bonus :D
slika slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
Jel itko gledao utrku na channel4? Kakvi su oni?

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kontakt:
Ja sam pratio na Areni. Dosta problema sa zvukom. LoÅ”e za plaćen kanal.
"What a little star." May 26, 2012.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ja sam pogledao utrku na Channel 4. Super je bilo. Nije bilo previse onog veličanja Hamiltona. Zapravo ga nije bilo nikako..... :thumbs: :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Fenomenalna utrka u Bahreinu, kao i u Australiji uzbudljivo od samog starta, napokon pratim F1 s pravim guŔtom :thumbs:

Čestitke Nici na pobjedi, bez greÅ”ke od starta do cilja, svaka čast. Očito Lewis nije popuÅ”tao krajem proÅ”le sezone, već peta pobjeda u nizu za Nicu, stvarno ima start sezone iz snova.

Kimi nastavlja niz pehova: 8. put je u Bahreinu na podiju i opet nije na najviŔoj stepenici (time se izjednačio s Alonsom po broju podija na nekoj stazi bez pobjede, Alonso ima taj rekord s Brazilom) i nastavlja crni niz bezalkoholnih podija koji traje od 2013. :mrgreen:

Ricci opet best of the rest na četvrtom mjestu, ali puno veću pažnju plijeni petoplasirani Grosjean. Haas je imao debi iz snova, Å”esto mjesto koje je doÅ”lo uz dozu sreće sa crvenom zastavom, a sad u pravoj utrci i ravnopravnoj borbi s ostatkom momčadi Haas dolazi do petog mjesta u utrci. Impresivan start za Grosjeana i Haas.

Velike čestitke Stoffelu Vandoorneu na sjajnom debiju u kojem je uspio donijeti McLarenu prvi ovosezonski bod! Pokazao je da definitivno zaslužuje stalno radno mjesto u Formuli 1 u bliskoj budućnosti. Također, svaka čast i Wehrleinu, nakon odličnih kvalifikacija, joÅ” bolja utrka, ostavio je Nasrov Sauber i obje Force Indije (za koje zbilja ne znam Å”to im se dogodilo da su ovako loÅ”i) iza sebe.

Sezona zasad izgleda sjajno, obje utrke bile su odlične, nadam se da će F1 nastaviti u tom trendu (y)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ferrari je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Zasto pratite taj Sky kad vam smeta? Ljudi trazite streamove Sport Kluba pa pratite F1, do duse i tamo su nekad ko baba Vange, stalno pricaju o dominaciji Mercedesa, ali objektivnosti ima dosta.

Danas morao pratiti SKY. Ali sam se dobro ismijao. Najjači mi je bio Rosbergov zadnji (mislim) ulazak u box. Samo ćorav ne bi primjetio crnu kacigu i broj 6. Lewis ulazi u box. Pojavljuje se grafika za mjerenje vremena na kojoj piÅ”e "ROS". Da vidimo kako će Lewisu promijeniti gume, i dalje teÅ”u po svome (usput, Nici su tad zamijenili gume za 3,3s). Lewis izlazi iz boxova. I daaaaa, izaÅ”ao je ispred Raikkonena. Ohhh, to je ipak bio Nico.
Kasnije, kad Lewis (ali ovaj put svarno Lewis) uÅ”ao u box pratili su vrijeme, koje je bilo 2,5s (dakle 0,8s brže nego Rosbergovo) i uredno prokomentarisali kako su Nicini boxovi brži, kako je Lewis "oÅ”tećen" (da ne kažem), u tom fazonu, nemojte me bukvalno shvatati. Ma komedija živa.
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 7 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Smijeh totalni, sreća nisam trebao sluÅ”ati Sky ovaj put, ali sam se zato nasluÅ”ao Novakovih bisera. Lik je danas rekao barem 10 krivih informacija, i stalno se neki qrc zbuni. Radije nek Blaž sam komentira.
U razumnu srcu mudrost počiva, a Ŕto je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:

Danas morao pratiti SKY. Ali sam se dobro ismijao. Najjači mi je bio Rosbergov zadnji (mislim) ulazak u box. Samo ćorav ne bi primjetio crnu kacigu i broj 6. Lewis ulazi u box. Pojavljuje se grafika za mjerenje vremena na kojoj piÅ”e "ROS". Da vidimo kako će Lewisu promijeniti gume, i dalje teÅ”u po svome (usput, Nici su tad zamijenili gume za 3,3s). Lewis izlazi iz boxova. I daaaaa, izaÅ”ao je ispred Raikkonena. Ohhh, to je ipak bio Nico.
Kasnije, kad Lewis (ali ovaj put svarno Lewis) uÅ”ao u box pratili su vrijeme, koje je bilo 2,5s (dakle 0,8s brže nego Rosbergovo) i uredno prokomentarisali kako su Nicini boxovi brži, kako je Lewis "oÅ”tećen" (da ne kažem), u tom fazonu, nemojte me bukvalno shvatati. Ma komedija živa.
:rofl:
Da, da :rofl:
Jedino je Ted donekle u redu.
Martin danas zavrŔio na aparatima, a ni Crofty nije bio daleko :mrgreen:
slika slika

Lady
GP3
GP3
Ja ne kužim Ŕta imate protiv Brundlea? Pa lik je baŔ korektan za razliku od Croftya, Herberta i glupavog Hilla......
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sky se ovaj vikend baÅ” jako izblamirao, najviÅ”e zbog Herberta, ali i ovo najvijanje za Lewisa mi ponekad totalno zgadi utrku. Rosberg u boksu, crna kaciga, oni viču Lewis. Mrak mi padne na oči. Da nisam imao onaj prekrasni HD stream promjenio bi na neki stream od nekog drugog kanala. Prolazi Rosberg ciljem, Crofty se jadan trudi da ispadne ispadne oduÅ”evljen, ali naravno osjeti se da je na silu. Dok Brundle negdje guta suze i vadi tablete.....hahah. No dobro, neki put Brundle zna jako dobro primjetiti neke stvari, prilikom sudara obično Crofty nema pojma Å”to je bilo, odma Brundle krene objaÅ”njavat, to mu dobro ide. Dok npr. Blaž legenda vriÅ”ti od uzbuđenja i nemam pojma Å”to se dogodilo kao ni on.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Hahahaha čitam ove komentare vas koji pratite Sky i ne znam jel bih se smijao ili plakao, iskreno mi vas je jako žao jer znam da čiji god prilog od 15-ak minuta tamo pogledam, dođe mi ko prirodni laksativ... Jedini korektan lik koji sve ravnopravno pokriva a radi u SKY-u je po meni Ted, sve ostale ne mogu uopće smisliti i to joÅ” 2h njihovog fanatizma za svim Å”to ima britansku zastavu kraj imena... :facepalm:
Sisu (fin.)
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔