Nisam to upratio. Bio na putu. I trku sam nocas snimak gledao
Uglavnom da srede malo auto islo bi to bolje cini mi se I to dobro
Izgleda kvali mod sisa reno
A ni trka ne izgleda lose
Izgleda da nam spec 3 nemoze bas puno izdrzat,bojim se da ce Meksiko i nadmorska visina to sprzit!!!
Poslano sa mog LG-K350 koristeći Tapatalk
Mene samo zanima kako Honda testira pouzdanost ove godine?
Ni jedan motor nije odradio 7 utrka zaredom zato sto bi ga skinuli ranije pa su rotirali sve i svašta, novi spec pa testiranje novog speca nakon ljetne pauze.
Mi uopce ne znamo koliko ta Honda moze. Mišljenja sam da su dosta mijenjali/testirali jer ne žele da im bolidi prodime ili da odustanu zbog motora jer bi to bio loš PR.
Sad kako ce ta Honda disati unutar RB15 bolida koji već guši Renault...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Pa imali su spec 2 sa 6 utrka,a u Japanu (Sakura)testiraju motore na dyno na kilometrazu i to vise njih,i mene to malo smeta,al Red Bull im je to dozvolio pa makar Toro Rosso bio zadnji!!Mislim da na slican nacin testiranja rade i ostali proizvodaci,negdje sam procito da Mercedes napravi 80 motora i 3 najpouzdanija uzmu za utrke,sad dal to neko blebece nemam ti pojma.
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
Kic je napisao/la: 24.10.2018., 16:55
Pa imali su spec 2 sa 6 utrka,a u Japanu (Sakura)testiraju motore na dyno na kilometrazu i to vise njih,i mene to malo smeta,al Red Bull im je to dozvolio pa makar Toro Rosso bio zadnji!!Mislim da na slican nacin testiranja rade i ostali proizvodaci,negdje sam procito da Mercedes napravi 80 motora i 3 najpouzdanija uzmu za utrke,sad dal to neko blebece nemam ti pojma.
Ma sve to stoji...normalno da imaju test bencheve na kojima testiraju, ali jedno je kada je to na dyno testu, a skroz nešto drugo kada je to u punom naprezanju 7 utrka (vikenda) zaredom.
Si siguran da su imali Spec 2 6 utrka? Jer na oba bolida je promjenjeno sveukupno 7 motora po svakome...malo puno pa zato i ne vjerujem da je jedan motor napravio 6 utrka. Onaj prvi u Australiji je izdahnuo kada je prešao malo jače preko rubnjaka, onda onog puta kada se Hartley razbio u Barceloni pa je motor otišao u valjda 100 komada od siline udarca.
Ne sjećam se neke druge prilike? Da li su nešto mijenjali u Francuskoj? I sada u zadnje vrijeme dosta mijenjaju, rotiraju, testiraju...al jbg teško je kazati koliko je dobar motor kada toliko izmjenjuju.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Mislim da je Gasly uspio na spec 1 odvozit 6 utrka,krivo sam napisao,cuj mislim da oni testiraju to po slobodnim trenizima utrkama,meni je drago jer je Honda napravila pomak,al jos je to mlitavo,ide na bolje i to je bitno,imaju barem bazu za sljedecu godinu,samo da ne bude McLaren prica iduce godine i ja zadovoljan!!!
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
pa s obzirom na to kako je vozio čitavu sezonu, izgleda mi kao da se bas oko toga i trudio
Sve je do perspektive....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Loki18 je napisao/la: 28.10.2018., 13:52
Realno nije ga ni zasluzio, pise se da ce doc albon po meni puno bolja opcija nego hartley
Ma jasno, ne kažem da je Hartley pokazao nešto ekstra u svojoj kratkoj F1 karijeri, ali činjenica je da od samog početka nema neku podršku iza sebe. Nakon samo par utrka ga se već otpisivalo, da je Red Bull imao ikog drugog za dovesti, ne bi Hartley ni ovu sezonu preživio do kraja.
Pa do zadnjih par utrka bio je los,sad dal zna dat povratnu informaciju timu je drugo,al je lose nastupe imo,bilo je tu i sudara nije ih on napravio,al nema on krvi po meni,beskrvan,pogotovo jer bi TR trebo bit opak iduce godine,na nekim utrkama ce bit skoro ko RB!!!
Btw- Na zadnjoj trci(Abu Dhabi) cemo rijesit Sauber jer smo u toplim uvjetima bolji jos je tu spec 3.1 Honda motor!!!