Nogometni chat
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jbga @Perice sad bi ja tebi trebao napisati "City vodi 4-1" i puknut rofl smileya, ali koliko god ne volio Liverpool, isto toliko ne volim ni Shitty, tako da neću.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Jbg , moram se nekako utješiti poslije toga...

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ne volim niti jedan klub.
Meni je svejedno bilo, City je možda neke stvari kupio novcem, ali mislim da su zasluženo prvaci.
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. City i PSG to jako dobro znaju u Ligi Prvaka.
Volio bi da Liverpool uzme LP jer zaslužuju jedan veliki trofej za ovakvu sezonu.
Meni je svejedno bilo, City je možda neke stvari kupio novcem, ali mislim da su zasluženo prvaci.
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. City i PSG to jako dobro znaju u Ligi Prvaka.
Volio bi da Liverpool uzme LP jer zaslužuju jedan veliki trofej za ovakvu sezonu.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma velika je mogucnost da ode i u PSG , a nesto manja u United. Ako Greizmann dode u Barcu onda je vjerojatnost da ce Coutinho u PSG ( Neymar vec dugo vremena nagovara upravu PSG-a da se Coutinho dovede ).

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Dobra tekma 1/2 playoffa za Premier ligu... Leeds - Derby... Iskreno ne znam za kog bi da prodje pa na Villu pa u Premier ligu.. Sheffield je vec u Premieru 
A i ovo bez gola u gostima je
A i ovo bez gola u gostima je

Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
Službeno je da ode Allegri, volio bih da u Juve dođe Guardiola, Pochettino, Klopp, čak i ovaj trener Ajaxa, možda najveće šanse od njih ima Pochenitto.
Na kraju će doći netko poput Deschampsa, Mourinha, Contea... onda bolje da je Allegri ostao.
Na kraju će doći netko poput Deschampsa, Mourinha, Contea... onda bolje da je Allegri ostao.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Idem nazdravit.. Veliki korak nazad bi bio Jose.. Taj ostavi klub u rasulu, ne vi se sastavili 5 godina..
Conte je vrlo dobar izbor, Diddier malo manje dobar izbor ali oni njeguju istu filozofiju kao i Max.
Pep jedino ako odluci otic iz Citya, Klopp takodjer ali Klopp ima nezavrsenog posla..
Poch i ten Hag su itekako dostupni ali Ajaxovog bas i ne bi, vec se jedan raspo u Borussiji nakon naslova s Ajaxom, Bosz..
Od domacih Inzaghi i Gasperini veliko ne..
Mozda Hütter
Auatrijanac imenom Adolf 
Niko Kovac je blizu otkaza u Bayernu
Conte je vrlo dobar izbor, Diddier malo manje dobar izbor ali oni njeguju istu filozofiju kao i Max.
Pep jedino ako odluci otic iz Citya, Klopp takodjer ali Klopp ima nezavrsenog posla..
Poch i ten Hag su itekako dostupni ali Ajaxovog bas i ne bi, vec se jedan raspo u Borussiji nakon naslova s Ajaxom, Bosz..
Od domacih Inzaghi i Gasperini veliko ne..
Mozda Hütter

Niko Kovac je blizu otkaza u Bayernu
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mourinho u Juve neće zbog Intera. Vidim nešto se Guardiola spominje, ja ne vidim razloga zašto bi netko zamijenio Premierligu sa Serijom A. Daleko je to od ranijih godina kad smo imali jaki Inter, Milan, Romu i Juve.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pep je vec 2 puta javno reko da nece u Juventus.. A mislim da ni navijaci ne zele Josea, bilo bi burno u Torinu..
A kako rece kolega, ima dosta godina od kad je loga bila najjaca, trenutno su daleko iza Premiera..
@Frantic daleko od toga da je svejedno, treba to poslozit.. Ovogodisnji Juventus je bio najdosadniji u zadnjih 15 godina.. Cak dosadniji i od Capellovog a to je veliki 'uspjeh'
Moji favoriti su Poch i Carrera
A kako rece kolega, ima dosta godina od kad je loga bila najjaca, trenutno su daleko iza Premiera..
@Frantic daleko od toga da je svejedno, treba to poslozit.. Ovogodisnji Juventus je bio najdosadniji u zadnjih 15 godina.. Cak dosadniji i od Capellovog a to je veliki 'uspjeh'
Moji favoriti su Poch i Carrera
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jbg.. Strasna sansa propustena..Frantic je napisao/la: 18.05.2019., 19:17 Bravo Dortmund![]()
Yebo vas Schalke, da vas yebo (između ostalog).![]()
Gelsenkirchen svakako slavi, sebi ostanak osigurali a Borussiji uzeli naslov..
Fino Alla Fine