Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
:zubo:

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Pretpostavljam da Toto skakao od sreće dok je ovo gledao.

Ovo treba zabraniti ...

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Po meni i ne, njegovo slobodno vrijeme.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Netko skače s padobranom, netko vozi rally brzince u "limenkama pive", drugi pak voze dirt bikeove poput Ricciarda....
slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Iceman je napisao/la: 04.04.2022., 15:35 Po meni i ne, njegovo slobodno vrijeme.
Treba nam još jedan Robert Kubica
#DankeSeb

Iceman
Formula 1
Formula 1
Vordas je napisao/la: 04.04.2022., 18:24
Iceman je napisao/la: 04.04.2022., 15:35 Po meni i ne, njegovo slobodno vrijeme.
Niti nama, niti tebi, niti meni, niti Wolffu. Za svoje slobodno vrijeme sam je odgovoran sto cini i tako bi trebalo biti. Jedna je stvar ako je ugovorno vezan kakvim se hobijima smije baviti u svoje slobodno vrijeme (sto mi je totalna ludost, a pogotovo za nekog tko je etablirana osoba u svijetu motosporta i ipak vec nesto ima godina na svojim leđima).
Neka mi netko odgovori kada je netko zadnji puta od F1 vozaca poginuo baveci se hobijem, a koliko njih je poginulo vozeci bolid oko staze?
Kao teze ozljeđeni mozemo navesti Kubicu dok je bio aktivni F1 vozac i Schumija u mirovini, Alonso cestovni biciklizam, tko jos?
Koliko njih je bilo teze ozljeđeno ili su poginuli na stazi?

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Iceman je napisao/la: 04.04.2022., 21:44
Niti nama, niti tebi, niti meni, niti Wolffu. Za svoje slobodno vrijeme sam je odgovoran sto cini i tako bi trebalo biti. Jedna je stvar ako je ugovorno vezan kakvim se hobijima smije baviti u svoje slobodno vrijeme (sto mi je totalna ludost, a pogotovo za nekog tko je etablirana osoba u svijetu motosporta i ipak vec nesto ima godina na svojim leđima).
Neka mi netko odgovori kada je netko zadnji puta od F1 vozaca poginuo baveci se hobijem, a koliko njih je poginulo vozeci bolid oko staze?
Kao teze ozljeđeni mozemo navesti Kubicu dok je bio aktivni F1 vozac i Schumija u mirovini, Alonso cestovni biciklizam, tko jos?
Jedno je voziti biciklu a drugo skakati sa padobranom.
Iako ima godina na leđima, to važi samo za profesionalni moto sport i profi sport općenito.
On je jako mlada osoba i svakako ima vremena baviti se ovakvim stvarimo kada ne bude u F1, nije da ce još 15 god voziti.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Iceman
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la: 04.04.2022., 22:07

Iako ima godina na leđima, to važi samo za profesionalni moto sport i profi sport općenito.
On je jako mlada osoba i svakako ima vremena baviti se ovakvim stvarimo kada ne bude u F1, nije da ce još 15 god voziti.
Mlada osoba je relativan pojam, 40te mu kucaju na vrata, iako naravno nema razloga da ne skace sa padobranom i u 50tima.
Mozda sam u krivu, ali smatram da je veca vjerojatnost da ce naj... vozeci bicikl ili F1 bolid nego skakati padobranom.
I da zakljucim uopce ne kuzim zasto Hamiltonovo skakanje padobrano uopce pita nas. Ako je prekrsio ugovor (a cini mi se da nije s obzirom da je skakao i prije) onda je to pitanje njega i Wolffa

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Iceman je napisao/la: 04.04.2022., 22:23
Ciki-F1 je napisao/la: 04.04.2022., 22:07

Mlada osoba je relativan pojam, 40te mu kucaju na vrata, iako naravno nema razloga da ne skace sa padobranom i u 50tima.
Mozda sam u krivu, ali smatram da je veca vjerojatnost da ce naj... vozeci bicikl ili F1 bolid nego skakati padobranom.
I da zakljucim uopce ne kuzim zasto Hamiltonovo skakanje padobrano uopce pita nas. Ako je prekrsio ugovor (a cini mi se da nije s obzirom da je skakao i prije) onda je to pitanje njega i Wolffa
40te za nekog tko popije dnevno 10piva su već godine, za nekog tko trenira na ovoj razini, 40te su samo broj.
Ja samo kažem svoje mišljenje, očito ne krši ugovor, čak je Mercedes iskoristio sliku na svom instagramu.
Ja znam samo, da sam ja na mjestu Wolfa, nebi skakao iz aviona.....ali nisam😄
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Ma frajer ne zna kaj bi sa sobom i kako više da privuče pažnju na sebe. Sve dela s nekakvim celebritijima. Kaj će mu to? Da mu je do skakanja padobranom otišao bi negdje i skakao, a ne bi mu trebala neka koka sa strane da mu dokazuje status. Takodjer novinari ne bi bili pozvani da je domskakanja. Ovo je do preseravanja, a sve dzaba kad je jasno da je straight kao banana.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Pogrešno postavljaš pitanje.
Trebao bi pitati koliko ljudi se povrijedi (ne mora poginuti) vozeći bicikl, a koliko skakajući s padobranom. Zaista lupam, ali mislim da su povrede skočnog zgloba više nego česte u ovom sportu. Ne doskače uvijek na ravan teren. Ta povreda bi ga izbacila iz jednog ili dva vikenda.
Ne može mu Wolff zabraniti ukoliko nema kršenja ugovora, ali se može pobuniti i sa argumentima ga pokušati odvratiti od ovih sportova, bar dok sezona traje.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
But despite Mercedes failing to make any inroads on solving their issues, Hamilton believes a podium finish is possible on Sunday, especially as Sainz starts out of position.

“Is one of the Ferraris not up in the top?” he asked, to which the reporter replied: “Carlos is ninth, he lost his lap to the red flag.”

“Then that means we’ve got a good fight up front,” Hamilton continued. “Then a potential podium is possible.”

Lewis je ušao u klasu optimista/ferrarista 😂
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
It was not immediately clear what Hamilton meant, as Mercedes could not have done anything about the Safety Car timing.

But in front of the Sky Sports F1 cameras, he revealed that his words came as a result of his engine overheating, meaning he had to sit back from the Perez-Russell battle and could not later attack his team-mate.

“I got to see a bit of the battle at the end, racing Perez, and I wish I could have been in it,” said Hamilton.

“I couldn’t fight for third because the engine was overheating.

“So I had to back off, so just had to sit behind.”

Eto. Malo su sada razočarani neki, ali nema veze. Sutra je novi dan.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ja ne vidim kako to mijenja izjavu "You guys put me in a really difficult position".
Još manje mi to ima smisla sa pregrijavanjem motora. Pa nisu mu oni zakuhali motor namjerno. Motor se može pregrijati zbog x razloga.
Rekao je to vrlo jasno zbog SC-a. Vruća glava i to je to. Hamdo je to popeglao drugom izjavom kasnije i svi sretni.
Iako ću se složiti da se sad od te izjave radi drama po društvenim mrežama. Dok npr. Max na svoje psuje kao zadnji kočijaš pa nema neke pozornosti na njemu.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1

:shock: Da nije SkySport zamijeno 21.04. sa 01.04. :chill:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije li Lewis navijač Arsenala?!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Derek Warwick on Lewis Hamilton: "I don’t think you’re going to get many arguments that would say he’s not the greatest champion of all time.

"And I’m putting him up against Senna and Prost, Fangio and Stirling Moss and Jackie Stewart, all those guys."

[Express Sport]/quote]
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Oho... sad mu je W13 najgori auto koji je imao :bonk: :rofl: ili skoro.

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.04.2022., 19:54
Derek Warwick on Lewis Hamilton: "I don’t think you’re going to get many arguments that would say he’s not the greatest champion of all time.

"And I’m putting him up against Senna and Prost, Fangio and Stirling Moss and Jackie Stewart, all those guys."

[Express Sport]
Jbt, kako je ovome liku uopšte dozvoljeno da bude u ikakvoj funkciji blizu F1. Koja sramota za F1, i pokazatelj nekih stvari...

Ne samo što otvoreno navija, nego ova druga rečenica govori još više o njemu, gdje izbjegava neka imena da spomene...

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bas slusam ovaj team radio nakon utrke gdje se Toto ispricava Hamiltonu i direktno naziva bolid “undriveable”. Prije da bi se Hamilton trebao ispricavat zbog slabog vikenda, ali ajde neka ih…Cetvrta utrka je prosla, dva postolja i cvrsto 3. mjesto u konstruktorskom poretku. Daleko od toga da je ovogodisnji bolid sposoban za vece rezultate, ali kakvo preseravanje necu ni komentirat. Da i ne spominjem kako je kolega Russell u istome bolidu zavrsio kao 4…Svatko s vremena na vrijeme ima losu utrku, ponekad i losu sezonu i to je sasvim uredu. Ovaj vikend je Lewis imao slabije performanse i to je, po mojem misljenju, to. Cetiri utrke u midfieldu (s poprilicno sretnim i solidnim rezultatima) i vec poetske team radio poruke i propitkivanja legalnosti drugih bolida….Smijesno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡