VN Mađarske 19.-21. srpnja 2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Osella je napisao/la: 23.07.2024., 18:14
Mala usporedba brzine bolida na Hungaroringu. Red Bull dosta lošiji nego prošle godine.
Svi su ubrzali osim Red Bulla (i Saubera)
Znači nije samo da je konkurencija napredovala, nego je nešto unazadilo RB.
Antonio Lobato piše:
"I was told from 2 different teams that they're convinced that the FIA told Redbull to change some parts."
To which his colleague responded:
"The drop of performance is because some team found out something illegal..."
Lobato concluded:
"Yes, and the FIA confirmed it and told them to retire it."
https://www.sportskeeda.com/f1/news-red ... -f1-pundit

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
E jbg sad kolega.. Hoces rec da nisu u McLarenu toliki genijalci nego su imali pomoc iz FIA :mrgreen:
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Kaže neka divlja stranica, a tvrdi F1 "stručnjak" :rofl:
Ali dobra laž za clickbait.
Čudim se zašto o tome ne pričaju na SKY F1, Autosportu, Motosportu, AMuS-u ili možda Wolff, Brown, Vasseur i ostali...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Crash, ne kažem ja nego Antonio Lobato ;)
Ja se samo mogu složiti da je RB bio sporiji u Mađarskoj 2024. nego 2023. Vidjet ćemo u nastavku sezone koliko ima istine u ovoj špekulaciji.

Ali eto možda nam kolega @Sarma ima bolje i vjerodostojnije informacije zašto je RB bio sporiji, samo neće da podijeli :chill:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Kako nisam? Tema Imola ili Španjolska...
Naravno da nije bio sporiji kao u Mađarskoj, bilo je u pet deka, ali ipak je.... i da je Max napravio razliku, kako u Imoli tako i u Barci... imaš i analizu na F1.com...
Pouzdane i dobre informacije :thumbs:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ova špekulacija je došla uoči VN Mađarske i vrijedi za VN Mađarske pa na dalje.
Ja ne tvrdim da je tačna. Prenio sam je u originalu kako jeste, bez svojih dodataka. Ali vidim da ti pouzdano znaš da ona nije tačna?
Zato i pitam, imaš li neku pouzdanu i dobru informaciju koja demantuje šta ovaj priča? Ili bar imaš li neku informaciju da je i prije ovaj lupao gluposti? Bilo šta više od rečenice da je Max pravio razliku?
Nisi li nekada tvrdio da je f1.com britanski mainstream?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam pouzdano jel točno, ali vidim da baš nitko od pouzdanih ne piše, a ni spominje, dovoljno mi je...
Nisam ni rekao da ti tvrdiš da je točno, nego da je izvor smijeh i taj Lobato koji je prije par mj. neke grozne stvari pričao za Michaela, pa se tamo ispričavao u liveu...
Moguće da jesam ili prije za Sky ekipu - da su pristrani britanskim vozačima, pa to nije tajna, to svi znaju/vide bože moj...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Možda si tako mislio, ali si rekao da je laž. Da si rekao da je izvor smijeh, ne bih ni reagovao. Nema veze, sad je jasno :thumbs:

Vjerodostojno i mainstream kod mene ne idu u istu rečenicu. Ne može selektivno, jer onda ispada da je vjerdostojno (ili mainstream) kad priča odgovara (ili ne odgovara)...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡