Zanimljivo je bilo u LMP2.
Prvi United u box, pa im se Jota približi.
A onda se ispostavilo da je i Jota išla na "isparenjima", pa su i oni morali u box.
Toyota bez prave konkurencije.
Nakajima i Buemi, već treća pobjeda na 24H.
A opet se Rebellion ugurao između dvije Toyote na podij.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zjurina, šta da ti kažem. Hvala ti na lepom društvu. Bilo je milina opet pratiti 24 sata Le Mansa sa tobom. Hvala i ostalima što su došli.
Gledali smo historiju, što se tiče Le Mansa ispratili smo poslednje LMP1 hibride. Rebelionse također, Alpina je kupuje i to će biti njihova karta za LMP1.
Puno srdačnih pozdrava svima & ekipi koja je navratila i ostavila pokoji post
a najviše Alenu koji je otvorio Temu i njegovom žilavom kompjuteru s kojim se je borio postati komentare i rezultate svaki sat.
& što smo se uopče družili više od 30 sati - ŽIVIO
Super članak Onaj TS040 je baš bio loš u usporedbi s Porscheom i Audijem. 24 sata Le Mansa 2015 je baš pravi primer. I godinu dana kasnije dođu s TS050 i desi im se onaj peh u zadnjem krugu a već 2017 su imali dosta kvarova u oba prototipa. Čuveni Le Mans 2017 gde su LMP2 zamalo pobjedili ali LMP1 slavu spasio je Porsche.
I naravno povuku se Audi i Porsche i ostavalju Toyotu da dominira. Ali mišljenja sam da bi bez obzira na Porscheov 919, Toyota bi ipak pobjedila na makar jednom Le Mansu. A da je Audi ostao samo bi gubio jer se R18 gubio u senci ovo dvoje.
Sad si mi baš probudio gadnu nostalgiju gde smo gledali prelepe troboje tog trojca. A tek zvukovi R18 i 919..
Didn't see that coming, al super vijest!
Mislim da FE nije izazov kakav ekipa iz Audija želi, a i nije donijela toliku eksponiranost kakvu su priželjkivali... A u ostalom, VW sad ima i Porsche u FE pa nije nužno morao i Audi ostajati.
Neka što više proizvođača na Le Mansu.
You should never underestimate the predictability of stupidity
I znak da FE nije POTPUNA auto budućnost - barem sam takvog privremenog dojma, na ovu vijest. Svaka čast baterijama, ali......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run