MotoGP sezona 2020.
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ne mogu više, nemam tolike živce. Dvije utrke zaredom
M.B.: Ferrari nije u krizi
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Napokon pobjeda za Fabija, dugo je prošlo od onih pobjeda u Jerezu, od tad ga čak nije ni bilo na podiju, ali evo ga natrag u vodstvu prvenstva. Slažem se @FACS-om, ozbiljna borba za naslov trebala bi biti između njega i Mira, on još nema pobjedu, ali je u fantastičnoj formi u zadnjih nekoliko utrka i marljivo skuplja velike bodove.
Iznenadilo me što je ovo Rinsu tek prvi podij ove sezone, ali imao je on onu tešku ozljedu na samom početku sezone, tako da vjerojatno zato trenutno ne uspijeva konkurirati Miru.
Vinales ponovo u svom klasičnom izdanju, užasan start, vozikanje na rubu bodova 80% utrke i onda proboj do top 10 pred kraj utrke. Takav vozač ne zaslužuje naslov, iako mislim da je i dalje relativno blizu, brzo su maknuli onu tablicu pa nisam vidio. Ako sam dobro vidio, Dovi je i dalje četvrti
Iznenadilo me što je ovo Rinsu tek prvi podij ove sezone, ali imao je on onu tešku ozljedu na samom početku sezone, tako da vjerojatno zato trenutno ne uspijeva konkurirati Miru.
Vinales ponovo u svom klasičnom izdanju, užasan start, vozikanje na rubu bodova 80% utrke i onda proboj do top 10 pred kraj utrke. Takav vozač ne zaslužuje naslov, iako mislim da je i dalje relativno blizu, brzo su maknuli onu tablicu pa nisam vidio. Ako sam dobro vidio, Dovi je i dalje četvrti

- croatic f1
- F1puls suradnik
Tako je, sudeći po ovom bodovnom stanju, definitivno u ozbiljnoj borbi ostaju samo Fabio i Mir:

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Al ga ubode doktorski.Har Kl je napisao/la:E danas je baš dan za pad Rossija![]()
Šteta nadao sam se pobjedi![]()
Šta je slijedeće što me čeka danas? Bayern izgubi od Hoffenheima?
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ducati potvrdio tvorničku i Pramacovu postavu:
https://twitter.com/Motorsport/status/1311236990612856833
https://twitter.com/Motorsport/status/1311236990612856833