Gdje sam napisao sa je Leclerc kriv? De se vrati u osnovnu školu i nauči čitati prvo.reso20 je napisao/la: 17.11.2019., 20:25Posjeti okulista, ti si jedini vidio da je Leclerc kriv. Znam jednog dobrog da ti preporučim, popravit će tvoj problem.MSC je napisao/la: 17.11.2019., 20:01 Bravo Ferrari. Idioti utrke, obojica. Charles ima cijelu stazu s lijeve strane, Seb se provlači i ide lagano na njega, a ovaj vozi ravno... Trkači incident, ali to se između dva timska kolege ne radi. Očito ni jedan ni drugi na stazi ne pokazuju ono što govore u medijima.
Bravo za Maxa, Gaslya, Sainza pa i Albona. Kaznu za Hama ne očekujem mada je 5 sekundi sasvim opravdano.
Vozač uktre Max ili Gasly, nisam siguran. Binotto, Seb i Charles idioti utrke, tu sam siguran skroz.
Krivac je kao i obično Ferrari i Vettel, za kojeg vi ćete opet "ne možete to raditi, ipak je to četverostruki prvak", a što je sad? 4-truki seronja i kreten.
Činjenica je da je mogao ostaviti više mjesta, pogotovo pri toj brzini, isto kako je Seb ostavio njemu par sekundi ranije, u prvom zavoju. Seb kad se pomiče za preticanje, desnim kotačem gazi bijelu liniju uz rub staze od tog silnog mjesta koliko je imao, kad je došao bolid uz bolid, pomiče se malo u lijevo da nije na rubu staze, Charles ima mjesta koliko hoće ali se ne miče i dolazi do kontakta kad je Sebov bolid već ispred.
Trkači incident koji kolege ne smiju raditi. Al jbga, mnogima je lakše napasti po Sebu nego pogledati stvari onako kako su se dogodile.
I onda još izmišljaš da sam optužio Charlesa. Bravo. Pametan si, a jedako toliko i pristojan i odgojen.