VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 16:42
Pastor je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13 Pa i nije, izaÅ”ao je sa staze da bi ovaj proÅ”ao, nemoj da bi ko ovo poredio sa proÅ”lom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaćoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Molim? Nije bilo niÅ”ta? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako ćemo poÅ”teno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neće kaznit nikoga...

Å to se tiče Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je viÅ”e tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato Å”to je svakako bio među 10. A onda su Renaulti morali izbjeći i njega i Magnussena...
Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.

A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proći, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaćoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijačkim naočalima, niÅ”ta drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti :gandalf:

Bogte mazno, bježi sa staze da se makne tak da svojom putanjom presjeca idealnu liniju Kimiju. Aj ne laprdaj. Mogao je usporiti skroz i pustiti Kimija. Eto, onda dao Bog da se svatko na taj način mice njemu kako se on sklonio Kimiju koji je korektan vozac uvijek, ali za ovaj mu je potez pokazao sto misli o tome.
"What a little star." May 26, 2012.

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
DaveGilmour je napisao/la: 29.06.2019., 16:34 Priča se o tome kako bi Hamilton morao dobiti kaznu zbog konzistentnosti, a pritom se zaboravljaju dva najsvježija primjera iz Francuske gdje ni Ricciardo ni Kimi nisu dobili kazne za "veće" prekrÅ”aje.

Iskreno se nadam da će dobiti kaznu jer to paÅ”e Verstappenu, a djelomično i zbog toga Å”to mi se neda gledati joÅ” jedan meltdown na portalu.
Potpisujem. Mislim da i ako starta 5.opet će zavrÅ”iti minimalno na postolju.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
LH44 je napisao/la:
Pastor je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13 Pa i nije, izaÅ”ao je sa staze da bi ovaj proÅ”ao, nemoj da bi ko ovo poredio sa proÅ”lom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaćoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni

Molim? Nije bilo niÅ”ta? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako ćemo poÅ”teno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neće kaznit nikoga...

Å to se tiče Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je viÅ”e tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato Å”to je svakako bio među 10. A onda su Renaulti morali izbjeći i njega i Magnussena...

A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proći, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaćoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijačkim naočalima, niÅ”ta drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti :gandalf:

Ovdje se viŔe radi o tome da ekipe inace slabo informiraju vozače tko je iza njih.
Seb je zbog toga vec platio, ako se trazi neka konzistentnost kod sudaca i ovo je za kaznu. Iako ja osobno nebi kaznjavao ove stvari osim ako se ne radi o zadnjem krugu kad je vrijeme već isteklo pa to vozača koÅ”ta prolaska u drugi ili treći krug.

Nisu ovo navijačke naočale, već općenita razocaranost ljudi u suce i gotivljenje Hamiltona koja je zaista preočita.
Dakle bilo ovo za kaznu nama svima ili ne, suci su ovakve stvari kaznjavali.

Mene osobni ne jebe ni 5 posto hoce li Hamilton dobiti kaznu. Mene jebe u mozak nekonzistentnost sudaca. Svaku jebenu utrku moramo raspravljati o tome.
JebeŔ navijačke naočale. Meni u ovom trenutku nije bitno gdje ce Hamilton startati kad ce i u slucaju kazne s takvim bolidom vrlo brzo nadoknaditi izgubljeno. Pogotovo kada svi znamo u kojem smjeru ide prvenstvo.

slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A jbt ko ga briga hoće li dobiti kaznu ili ne...kao da je bitno i kao da bi neÅ”to promijenilo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
senna66 je napisao/la: 29.06.2019., 16:53
LH44 je napisao/la:
Pastor je napisao/la:

Ovdje se viŔe radi o tome da ekipe inace slabo informiraju vozače tko je iza njih.
Seb je zbog toga vec platio, ako se trazi neka konzistentnost kod sudaca i ovo je za kaznu. Iako ja osobno nebi kaznjavao ove stvari osim ako se ne radi o zadnjem krugu kad je vrijeme već isteklo pa to vozača koÅ”ta prolaska u drugi ili treći krug.

Nisu ovo navijačke naočale, već općenita razocaranost ljudi u suce i gotivljenje Hamiltona koja je zaista preočita.
Dakle bilo ovo za kaznu nama svima ili ne, suci su ovakve stvari kaznjavali.

Mene osobni ne jebe ni 5 posto hoce li Hamilton dobiti kaznu. Mene jebe u mozak nekonzistentnost sudaca. Svaku jebenu utrku moramo raspravljati o tome.
JebeŔ navijačke naočale. Meni u ovom trenutku nije bitno gdje ce Hamilton startati kad ce i u slucaju kazne s takvim bolidom vrlo brzo nadoknaditi izgubljeno. Pogotovo kada svi znamo u kojem smjeru ide prvenstvo.
Kako je do konzistentnosti ako ti je @Dave sad napisao da zadnja dva takva incidenta nisu kažnjena?
Nego je to Hamilton i to smeta većinu budimo realni.
EDIT: @Pastor
Pa tek je Russelovo za za najočitiju kaznu, Kvyat morao sa staze da se ne zabije u njega i zbog toga nije proŔao dalje. Kimi je morao usporiti i proŔao dalje glatko.

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 3 mj
Ja mislim da kaznu treba dobiti Kimmi zbog vulgarnosti a Lewisa nagraditi sa 1 pozicijom viŔe zbog duŔevne boli od srednjeg prsta Kimmija ..to bi bilo najpoŔtenije za sport, za formulu i za FIAMERC company..

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Luis je menjao pravac kretanja sa unutraŔnje prema nadvoreŔnoj strani i presekao trkačku putanju skoro pod pravim uglom

Ako to nine za kaznu......neznam Ŕta je

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Russel dobio 3 mesta kazne i jedan negativni poen

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 29.06.2019., 16:51 Bogte mazno, bježi sa staze da se makne tak da svojom putanjom presjeca idealnu liniju Kimiju. Aj ne laprdaj. Mogao je usporiti skroz i pustiti Kimija. Eto, onda dao Bog da se svatko na taj način mice njemu kako se on sklonio Kimiju koji je korektan vozac uvijek, ali za ovaj mu je potez pokazao sto misli o tome.
Ma nema Kimi bi radije odustao iz utrke nego da zasmeta nekome, duŔa slatka od vozača... hajd ne serendaj :chill:

Ako je Russel za ono dobio 3 mjesta, Lewis treba samo opomenu ili ako ima 1 mjesto pomjeranja, onda to ok :chill:
slika
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 29.06.2019., 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 17:14 Russel dobio 3 mesta kazne i jedan negativni poen
Velikog utjecaja 🤣
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Perica9 je napisao/la: 29.06.2019., 17:24
gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 17:14 Russel dobio 3 mesta kazne i jedan negativni poen
Velikog utjecaja 🤣
Zbog te kazne Lewis ce dobit reprimand...
Fino Alla Fine

kimmi_iceman
Karting
Karting
Lewis će dobiti ispriku od sudačke komisije i obećanje da ga se viÅ”e neće pozivati zbog pizdarija

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
CrashOverride je napisao/la: 29.06.2019., 17:26
Perica9 je napisao/la: 29.06.2019., 17:24
Velikog utjecaja 🤣
Zbog te kazne Lewis ce dobit reprimand...
Svakako nije za kaznu :chill:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Eeenti ljudi stvarno misle da ne zaslužuje kaznu...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

kimmi_iceman
Karting
Karting
Multi 21 je napisao/la:Eeenti ljudi stvarno misle da ne zaslužuje kaznu...
Misle oni koji svrsavaju na njega ..i ja sam navijač nekoga i nečega.. ali kad je u pitanju pravda i pravednost, ne zanima me jel netko moj ili nije...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Naravno da nije za kaznu, samo ne postoji logično obrazloženje zaÅ”to ga ne bi kaznili. Suci su se stjerali u kut. Ne može nitko reći da nije utjecalo na Raikkonena, ne može reći da ga ekipa nije na vrijeme upozorila, ne može reći da nije imao kuda ići. Sve te izlike nisu vrijedile u drugim sličnim situacijama. DoduÅ”e, viđali smo i objaÅ”njenja tipa "vladala je zbunjenost", tako da kod sudaca nikad ne znaÅ”.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
avetma je napisao/la: 29.06.2019., 17:30 Naravno da nije za kaznu, samo ne postoji logično obrazloženje zaÅ”to ga ne bi kaznili. Suci su se stjerali u kut. Ne može nitko reći da nije utjecalo na Raikkonena, ne može reći da ga ekipa nije na vrijeme upozorila, ne može reći da nije imao kuda ići. Sve te izlike nisu vrijedile u drugim sličnim situacijama. DoduÅ”e, viđali smo i objaÅ”njenja tipa "vladala je zbunjenost", tako da kod sudaca nikad ne znaÅ”.
MožeŔ objasnit zaŔto?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Eto, izjavi da nije znao da bolid dolazi, a na team radiu mu rekli da dolazi Kimi. JoŔ i laže i opet ce s opomenom vejrojatno proci.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
MSC je napisao/la: 29.06.2019., 17:34 Eto, izjavi da nije znao da bolid dolazi, a na team radiu mu rekli da dolazi Kimi. JoŔ i laže i opet ce s opomenom vejrojatno proci.
Nije mu prvi put da laze sucima..
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Multi 21 je napisao/la: 29.06.2019., 17:33 MožeŔ objasnit zaŔto?
Jer nije nikoga značajno ugrozio niti utjecao na bilo čiji rezultat. To Ŕto se u proŔlosti kažnjavala svaka glupost je drugi par postola i baŔ zbog toga mora dobiti kaznu ovaj put. Ja pričam u teoriji kako bi vjerojatno trebalo biti.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔