Bogte mazno, bježi sa staze da se makne tak da svojom putanjom presjeca idealnu liniju Kimiju. Aj ne laprdaj. Mogao je usporiti skroz i pustiti Kimija. Eto, onda dao Bog da se svatko na taj naÄin mice njemu kako se on sklonio Kimiju koji je korektan vozac uvijek, ali za ovaj mu je potez pokazao sto misli o tome.LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 16:42Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.Pastor je napisao/la:LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13 Pa i nije, izaÅ”ao je sa staze da bi ovaj proÅ”ao, nemoj da bi ko ovo poredio sa proÅ”lom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaÄoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Molim? Nije bilo niÅ”ta? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako Äemo poÅ”teno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neÄe kaznit nikoga...
Å to se tiÄe Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je viÅ”e tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato Å”to je svakako bio meÄu 10. A onda su Renaulti morali izbjeÄi i njega i Magnussena...
A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proÄi, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaÄoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijaÄkim naoÄalima, niÅ”ta drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti
VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
-
smr201
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Potpisujem. Mislim da i ako starta 5.opet Äe zavrÅ”iti minimalno na postolju.DaveGilmour je napisao/la: 29.06.2019., 16:34 PriÄa se o tome kako bi Hamilton morao dobiti kaznu zbog konzistentnosti, a pritom se zaboravljaju dva najsvježija primjera iz Francuske gdje ni Ricciardo ni Kimi nisu dobili kazne za "veÄe" prekrÅ”aje.
Iskreno se nadam da Äe dobiti kaznu jer to paÅ”e Verstappenu, a djelomiÄno i zbog toga Å”to mi se neda gledati joÅ” jedan meltdown na portalu.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Ovdje se viÅ”e radi o tome da ekipe inace slabo informiraju vozaÄe tko je iza njih.LH44 je napisao/la:Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.Pastor je napisao/la:Molim? Nije bilo niÅ”ta? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako Äemo poÅ”teno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neÄe kaznit nikoga...LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13 Pa i nije, izaÅ”ao je sa staze da bi ovaj proÅ”ao, nemoj da bi ko ovo poredio sa proÅ”lom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaÄoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni
Å to se tiÄe Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je viÅ”e tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato Å”to je svakako bio meÄu 10. A onda su Renaulti morali izbjeÄi i njega i Magnussena...
A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proÄi, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaÄoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijaÄkim naoÄalima, niÅ”ta drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti
Seb je zbog toga vec platio, ako se trazi neka konzistentnost kod sudaca i ovo je za kaznu. Iako ja osobno nebi kaznjavao ove stvari osim ako se ne radi o zadnjem krugu kad je vrijeme veÄ isteklo pa to vozaÄa koÅ”ta prolaska u drugi ili treÄi krug.
Nisu ovo navijaÄke naoÄale, veÄ opÄenita razocaranost ljudi u suce i gotivljenje Hamiltona koja je zaista preoÄita.
Dakle bilo ovo za kaznu nama svima ili ne, suci su ovakve stvari kaznjavali.
Mene osobni ne jebe ni 5 posto hoce li Hamilton dobiti kaznu. Mene jebe u mozak nekonzistentnost sudaca. Svaku jebenu utrku moramo raspravljati o tome.
JebeÅ” navijaÄke naoÄale. Meni u ovom trenutku nije bitno gdje ce Hamilton startati kad ce i u slucaju kazne s takvim bolidom vrlo brzo nadoknaditi izgubljeno. Pogotovo kada svi znamo u kojem smjeru ide prvenstvo.

-
smr201
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Kako je do konzistentnosti ako ti je @Dave sad napisao da zadnja dva takva incidenta nisu kažnjena?senna66 je napisao/la: 29.06.2019., 16:53Ovdje se viÅ”e radi o tome da ekipe inace slabo informiraju vozaÄe tko je iza njih.LH44 je napisao/la:Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.Pastor je napisao/la:
Molim? Nije bilo niÅ”ta? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako Äemo poÅ”teno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neÄe kaznit nikoga...
Seb je zbog toga vec platio, ako se trazi neka konzistentnost kod sudaca i ovo je za kaznu. Iako ja osobno nebi kaznjavao ove stvari osim ako se ne radi o zadnjem krugu kad je vrijeme veÄ isteklo pa to vozaÄa koÅ”ta prolaska u drugi ili treÄi krug.
Nisu ovo navijaÄke naoÄale, veÄ opÄenita razocaranost ljudi u suce i gotivljenje Hamiltona koja je zaista preoÄita.
Dakle bilo ovo za kaznu nama svima ili ne, suci su ovakve stvari kaznjavali.
Mene osobni ne jebe ni 5 posto hoce li Hamilton dobiti kaznu. Mene jebe u mozak nekonzistentnost sudaca. Svaku jebenu utrku moramo raspravljati o tome.
JebeÅ” navijaÄke naoÄale. Meni u ovom trenutku nije bitno gdje ce Hamilton startati kad ce i u slucaju kazne s takvim bolidom vrlo brzo nadoknaditi izgubljeno. Pogotovo kada svi znamo u kojem smjeru ide prvenstvo.
Nego je to Hamilton i to smeta veÄinu budimo realni.
EDIT: @Pastor
Pa tek je Russelovo za za najoÄitiju kaznu, Kvyat morao sa staze da se ne zabije u njega i zbog toga nije proÅ”ao dalje. Kimi je morao usporiti i proÅ”ao dalje glatko.
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 3 mj
Ja mislim da kaznu treba dobiti Kimmi zbog vulgarnosti a Lewisa nagraditi sa 1 pozicijom viŔe zbog duŔevne boli od srednjeg prsta Kimmija ..to bi bilo najpoŔtenije za sport, za formulu i za FIAMERC company..
Poslano sa mog SM-A605FN koristeÄi Tapatalk
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nema Kimi bi radije odustao iz utrke nego da zasmeta nekome, duÅ”a slatka od vozaÄa... hajd ne serendajMSC je napisao/la: 29.06.2019., 16:51 Bogte mazno, bježi sa staze da se makne tak da svojom putanjom presjeca idealnu liniju Kimiju. Aj ne laprdaj. Mogao je usporiti skroz i pustiti Kimija. Eto, onda dao Bog da se svatko na taj naÄin mice njemu kako se on sklonio Kimiju koji je korektan vozac uvijek, ali za ovaj mu je potez pokazao sto misli o tome.

Ako je Russel za ono dobio 3 mjesta, Lewis treba samo opomenu ili ako ima 1 mjesto pomjeranja, onda to ok

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 29.06.2019., 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- kimmi_iceman
- Karting
Lewis Äe dobiti ispriku od sudaÄke komisije i obeÄanje da ga se viÅ”e neÄe pozivati zbog pizdarija
-
Perica9
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
Svakako nije za kaznu

- kimmi_iceman
- Karting
Misle oni koji svrsavaju na njega ..i ja sam navijaÄ nekoga i neÄega.. ali kad je u pitanju pravda i pravednost, ne zanima me jel netko moj ili nije...Multi 21 je napisao/la:Eeenti ljudi stvarno misle da ne zaslužuje kaznu...
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Naravno da nije za kaznu, samo ne postoji logiÄno obrazloženje zaÅ”to ga ne bi kaznili. Suci su se stjerali u kut. Ne može nitko reÄi da nije utjecalo na Raikkonena, ne može reÄi da ga ekipa nije na vrijeme upozorila, ne može reÄi da nije imao kuda iÄi. Sve te izlike nisu vrijedile u drugim sliÄnim situacijama. DoduÅ”e, viÄali smo i objaÅ”njenja tipa "vladala je zbunjenost", tako da kod sudaca nikad ne znaÅ”.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
MožeÅ” objasnit zaÅ”to?avetma je napisao/la: 29.06.2019., 17:30 Naravno da nije za kaznu, samo ne postoji logiÄno obrazloženje zaÅ”to ga ne bi kaznili. Suci su se stjerali u kut. Ne može nitko reÄi da nije utjecalo na Raikkonena, ne može reÄi da ga ekipa nije na vrijeme upozorila, ne može reÄi da nije imao kuda iÄi. Sve te izlike nisu vrijedile u drugim sliÄnim situacijama. DoduÅ”e, viÄali smo i objaÅ”njenja tipa "vladala je zbunjenost", tako da kod sudaca nikad ne znaÅ”.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Eto, izjavi da nije znao da bolid dolazi, a na team radiu mu rekli da dolazi Kimi. JoŔ i laže i opet ce s opomenom vejrojatno proci.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
Nije mu prvi put da laze sucima..MSC je napisao/la: 29.06.2019., 17:34 Eto, izjavi da nije znao da bolid dolazi, a na team radiu mu rekli da dolazi Kimi. JoŔ i laže i opet ce s opomenom vejrojatno proci.
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Jer nije nikoga znaÄajno ugrozio niti utjecao na bilo Äiji rezultat. To Å”to se u proÅ”losti kažnjavala svaka glupost je drugi par postola i baÅ” zbog toga mora dobiti kaznu ovaj put. Ja priÄam u teoriji kako bi vjerojatno trebalo biti.