Evo video kretenskog nasrtaja Kvyata na Vettela:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmsH7c8hBTI[/youtube]
Užaš

Evo suze ronim, doviđenja i jedini debil i tulavi fanboy Hamiltona si ovdje bio ti, a način na koji si ti do sada vodio rasprave sa svima ostalima na forumu s manjkom bilo kakve kulture dijaloga i poštovanja prema sugovorniku je od sada način na koji ja razgovaram s tobom - jer je to očito jedini način na koji se razgovara s tobom.HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns
razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzzFerrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
Kvyat misli da vozi igriceVettel-Ferrari je napisao/la:Što reći, start utrke užasan, Kvyat pokazao da ga Vettel nije bez razloga u Kini nazvao torpedom. Svaka čast Rosbergu na pobjedi, ali pobjednik se jučer već mogao znati, utrka dosta lošija od prve tri ovosezonske, Bottasa i Massu se nije imalo prilike vidjeti od pit stopa, jedino što je zanimljivo vidjeti raznolik grid od 6 do 10 mjesta, svaka čast Alonsu, preko Grosjeana do Buttona, konačno da dvije Mclaren Honde vidimo u bodovima
Evo video kretenskog nasrtaja Kvyata na Vettela:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmsH7c8hBTI[/youtube]
Užaš
Bocnuo je Mercedes kada je rekao "We switched mehanics for no apparent reason". Vidi se da je frustriran. I ako ovo nastavi, biti će problema u Mercedesu a bogami i u Ferrariju.Zeus je napisao/la:Hamsta debunkiro pitanje o konspiracijama njegove strane garaže. Kao stvarno, Mercedes bi si namjerno kaljao ugled sa nepouzdanim pogonom...
Kaže Nando da je odvrnuo do kraja onaj jedan krug da se malo probudi
Vettel-Ferrari, nemoj miješati Kinu u ovu utrku, tamo je Kvjat napravio ono što se očekuje od svih na gridu, ovdje je pogriješio.
Zeus je napisao/la:Hamsta debunkiro pitanje o konspiracijama njegove strane garaže. Kao stvarno, Mercedes bi si namjerno kaljao ugled sa nepouzdanim pogonom...
Kaže Nando da je odvrnuo do kraja onaj jedan krug da se malo probudi
Vettel-Ferrari, nemoj miješati Kinu u ovu utrku, tamo je Kvjat napravio ono što se očekuje od svih na gridu, ovdje je pogriješio.
Ne bih se slozio s tobom, Mercedes je odmah u drugom modu kad je iza nekog bolida, Hamilton se dosta patio sa Williamsom, a uzimajuci formu Vettela i Kimija, te Williamsa i Ferrarija, Vettel bi se mogao oduprijeti Hamiltonu!mika je napisao/la:Niti u snu nisu mogli imati drugu poziciju, Mercedes je avion za Ferrari.Slavenowsky je napisao/la:Stvarno enigmatican vikend, TR-o u banani, McLH odlican, RBR u banani, a Renault odlican!
Hajde barem mi je drago sto se ovaj McLH fino bori za bodove
I krivo mi je zasto se Ferrari predao i cuvaju 3 poziciju!? 1 krug viska nije trebao, mogli su imat 2 poziciju i boriti se da je sacuvaju, stvarno kad imaju peh, onda strategija samo stavi slag na tortu.