Haas F1 Team
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ima duha Nikita, slavenska dusa pa to ti je

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
https://twitter.com/HaasF1Team/status/1469943845999816704
There will be no replacement driver in accordance with article 31.1 of the 2021 FIA Formula 1 Sporting Regulations, which prohibits any driver from starting the race who has not taken part in at least one practice session.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Hahaha
Ovo je ustvari najveća promjena još od 2009. Wow, dosta godina je prošlo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
nadam se da ćemo vidit nešto konkretno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ajde ne budi partibrejkerFerrari je napisao/la:Ma ovo će samo livreju pokazati. Nećete vidjeti bolid, osim vjerojatno onaj konceptni od prošle godine.

Da je Ferrari bio bi na iglama i da se radi samo o liveriji.
Evo, manje od sat vremena do prvog bolida.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ma bar nešto. Neka i bude, samo livreja.Sarma je napisao/la: 03.02.2022., 16:20 Nadam se da neće kao prošle sezone pokazati samo livreju, to više nije zanimljivo... Jasno da neće biti puno stvarnih detalja prije testiranja, ali ono daj barem par slika novog koncepta/bolida![]()
Bitno je, da se krene.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Najduže su ga razvijali, a čini mi se da će biti jedni od onih što će gadno fuliti, što neko nedavno reče. Ako bude ovakav i na stazi...
Nije bolid uzak, niti su mu mali usisnici, nego su mu sidepodi preširoki, pa zato izgleda da su usisnici mali... Možda ima smisla raditi ovako široke sidepode, jer nemaju sada ona krilca sa strane, pa da se ne gubi tok zraka oko bolida. Ali mi izgleda kao promašaj. Vidjet ćemo konačnu verziju, i šta su drugi uradili... Ovo mi izgleda slabo kreativno.
Nije bolid uzak, niti su mu mali usisnici, nego su mu sidepodi preširoki, pa zato izgleda da su usisnici mali... Možda ima smisla raditi ovako široke sidepode, jer nemaju sada ona krilca sa strane, pa da se ne gubi tok zraka oko bolida. Ali mi izgleda kao promašaj. Vidjet ćemo konačnu verziju, i šta su drugi uradili... Ovo mi izgleda slabo kreativno.