McLaren
- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Mrzi me da citam, moze li ukratko o cemu se radi?zekohonda je napisao/la:http://www.motorsportmagazine.com/f1/op ... -obsolete/
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Hipotetski članak o tome jeli možda hondina ideja o size zero zastarjela.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bolje receno u Mclarenovom slucaju izlazna energija ERS-a je bila veca od ono koja se prikupljala od MGU-k/h. Zato se na nekim stazama osjetio nedostatak snage. Aero paket jednostavno ne moze to kompenzirati. Nadam se da su naucili nesto od ove prosle sezone i da je size zero postao malo veci odnosno toliko veci da ne dolazi do velikih oscilacina snage PU na stazi.
- dmw
- Baniran
- Navija za: Alonso
- alonso5
- Formula 1
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ma ova slika je se i prosle godine povlacila po internetu da bi ona mogla bit nova livreja ali nije bila i sumnjam da ce i ove godine bit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Jako dobar tekst vezan za cijeli koncept F1 koja je danas. Honda bi se mogla uskoro zapitati isplati li se slijediti svoju intuiciju, ili će prihvatiti dizajn sa više snage i manje problema.
Is Honda’s ‘size zero’ obsolete?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
kasniš razbojniče!!!hattrick je napisao/la:Jako dobar tekst vezan za cijeli koncept F1 koja je danas. Honda bi se mogla uskoro zapitati isplati li se slijediti svoju intuiciju, ili će prihvatiti dizajn sa više snage i manje problema.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
MP4-31 prošao crash testove:
https://twitter.com/McLarenF1/status/697071833338798081
- alonso5
- Formula 1
Taman ja to htio objavit kad vidim da si me preduhitriocroatic f1 je napisao/la:MP4-31 prošao crash testove: https://twitter.com/McLarenF1/status/697071833338798081

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Eto, možda kad MP4-32 prođe crash testove bude obrnuta situacijaalonso5 je napisao/la:Taman ja to htio objavit kad vidim da si me preduhitrio![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
potvrđeni (očekivani) angažmani u 2016. za hondin pomladak.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/02/12/v ... confirmed/
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/02/12/v ... confirmed/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
https://twitter.com/McLarenF1/status/698886469851545601
prvo paljenje motora.. nadam se da nije krepao nakon završetka ovog videa 

Fernando is faster than all of you 

- alonso5
- Formula 1
Evo bas i ja na fb naletio na taj zvuk stvarno brutalno zvuciMatek14 je napisao/la:https://twitter.com/McLarenF1/status/698886469851545601 prvo paljenje motora.. nadam se da nije krepao nakon završetka ovog videa

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
The new McLaren-Honda is fast, but unreliable
[ link do slike ]
Alonso and Button's new car, the McLaren-Honda MP4-31, which will be unveiled on Saturday, has been on the road, at least virtually, for the past few days at its factory in Woking (England). With the chassis assembled - along with the new and revamped Japanese engine - at their Technology Centre, the team began their first intensive tests in the test bank. MARCA sources have confirmed that the first overall conclusions have been positive. There has been a significant increase in the car's power. Estimating how much is as useless as it is absurd, but they do know that the car has gained in terms of horsepower thanks to the modifications and the introduction of a more powerful turbo and compressor than the one used in 2015. The new MGU-H (which captures waste heat from the exhaust turbocharger via an electric generator) and improvements to the electronic management system have also brought improvements. That said, it is not all good news at McLaren, because the new car, even under the ideal laboratory conditions in which the tests were performed, has repeatedly broken down, nearly always as a result of the new turbocharger fitted in the Honda's propulsion system.
[ link do slike ]
Alonso and Button's new car, the McLaren-Honda MP4-31, which will be unveiled on Saturday, has been on the road, at least virtually, for the past few days at its factory in Woking (England). With the chassis assembled - along with the new and revamped Japanese engine - at their Technology Centre, the team began their first intensive tests in the test bank. MARCA sources have confirmed that the first overall conclusions have been positive. There has been a significant increase in the car's power. Estimating how much is as useless as it is absurd, but they do know that the car has gained in terms of horsepower thanks to the modifications and the introduction of a more powerful turbo and compressor than the one used in 2015. The new MGU-H (which captures waste heat from the exhaust turbocharger via an electric generator) and improvements to the electronic management system have also brought improvements. That said, it is not all good news at McLaren, because the new car, even under the ideal laboratory conditions in which the tests were performed, has repeatedly broken down, nearly always as a result of the new turbocharger fitted in the Honda's propulsion system.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
OMG.. 
Majki, vrlo plemenito od tebe, tekst mogu pročitati sa 10m i dioptrijom 2.0, napokon font sa slikovnica.. juhuuu
Što se tiče Honde i McL dosljednosti.. ah što u drugo očekivali, da će to raditi kak Bog zapovjeda?

Majki, vrlo plemenito od tebe, tekst mogu pročitati sa 10m i dioptrijom 2.0, napokon font sa slikovnica.. juhuuu
Što se tiče Honde i McL dosljednosti.. ah što u drugo očekivali, da će to raditi kak Bog zapovjeda?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: mclaren
Ja mislim da ce mnogi koji ne navijaju za Mclaren Hondu da budu neprijatno iznenadjeni.
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Pa to bi bilo dobro za sport, ja ne bih imao ništa protiv.
Ali, realnost ipak govori nešto drugo.
Ali, realnost ipak govori nešto drugo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.