McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Mrzi me da citam, moze li ukratko o cemu se radi?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Hipotetski članak o tome jeli možda hondina ideja o size zero zastarjela.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bolje receno u Mclarenovom slucaju izlazna energija ERS-a je bila veca od ono koja se prikupljala od MGU-k/h. Zato se na nekim stazama osjetio nedostatak snage. Aero paket jednostavno ne moze to kompenzirati. Nadam se da su naucili nesto od ove prosle sezone i da je size zero postao malo veci odnosno toliko veci da ne dolazi do velikih oscilacina snage PU na stazi.

dmw
Baniran
Baniran
Nova livreja?

[ link do slike ]

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
dmw je napisao/la:Nova livreja?

[ link do slike ]
Ma ova slika je se i prosle godine povlacila po internetu da bi ona mogla bit nova livreja ali nije bila i sumnjam da ce i ove godine bit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

dmw
Baniran
Baniran
Ni meni se ne svidja bela boja.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jako dobar tekst vezan za cijeli koncept F1 koja je danas. Honda bi se mogla uskoro zapitati isplati li se slijediti svoju intuiciju, ili će prihvatiti dizajn sa više snage i manje problema.

Is Honda’s ‘size zero’ obsolete?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la:Jako dobar tekst vezan za cijeli koncept F1 koja je danas. Honda bi se mogla uskoro zapitati isplati li se slijediti svoju intuiciju, ili će prihvatiti dizajn sa više snage i manje problema.

Is Honda’s ‘size zero’ obsolete?
kasniš razbojniče!!! :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
MP4-31 prošao crash testove: https://twitter.com/McLarenF1/status/697071833338798081

alonso5
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:MP4-31 prošao crash testove: https://twitter.com/McLarenF1/status/697071833338798081
Taman ja to htio objavit kad vidim da si me preduhitrio :thumbs:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
alonso5 je napisao/la:Taman ja to htio objavit kad vidim da si me preduhitrio :thumbs:
Eto, možda kad MP4-32 prođe crash testove bude obrnuta situacija :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
potvrđeni (očekivani) angažmani u 2016. za hondin pomladak.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/02/12/v ... confirmed/

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
https://twitter.com/McLarenF1/status/698886469851545601 prvo paljenje motora.. nadam se da nije krepao nakon završetka ovog videa :prcnjau:
Fernando is faster than all of you :jupije:

alonso5
Formula 1
Formula 1
Matek14 je napisao/la:https://twitter.com/McLarenF1/status/698886469851545601 prvo paljenje motora.. nadam se da nije krepao nakon završetka ovog videa :prcnjau:
Evo bas i ja na fb naletio na taj zvuk stvarno brutalno zvuci :D

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
The new McLaren-Honda is fast, but unreliable
[ link do slike ]
Alonso and Button's new car, the McLaren-Honda MP4-31, which will be unveiled on Saturday, has been on the road, at least virtually, for the past few days at its factory in Woking (England). With the chassis assembled - along with the new and revamped Japanese engine - at their Technology Centre, the team began their first intensive tests in the test bank. MARCA sources have confirmed that the first overall conclusions have been positive. There has been a significant increase in the car's power. Estimating how much is as useless as it is absurd, but they do know that the car has gained in terms of horsepower thanks to the modifications and the introduction of a more powerful turbo and compressor than the one used in 2015. The new MGU-H (which captures waste heat from the exhaust turbocharger via an electric generator) and improvements to the electronic management system have also brought improvements. That said, it is not all good news at McLaren, because the new car, even under the ideal laboratory conditions in which the tests were performed, has repeatedly broken down, nearly always as a result of the new turbocharger fitted in the Honda's propulsion system.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
OMG.. :mrgreen:
Majki, vrlo plemenito od tebe, tekst mogu pročitati sa 10m i dioptrijom 2.0, napokon font sa slikovnica.. juhuuu

Što se tiče Honde i McL dosljednosti.. ah što u drugo očekivali, da će to raditi kak Bog zapovjeda?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
Ja mislim da ce mnogi koji ne navijaju za Mclaren Hondu da budu neprijatno iznenadjeni.
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Pa to bi bilo dobro za sport, ja ne bih imao ništa protiv.
Ali, realnost ipak govori nešto drugo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡