Suzuka Circuit has renewed the contract and will host the Japanese Grand Prix from 2019 to 2021.
And for this year's Grand Prix, "Honda" will be the title sponsor for the event and will be held as "FORMULA 1 2018 HONDA JAPANESE GRAND PRIX".
Ovo je super, ako je Liberty uspio riješiti sa ekipama da sponzoriraju neke utrke (tvorničari jel)
Podsjeća me na Indycar gdje imamo Chevrolet GP ili Honda GP itd...
Možda mogu i za Monzu slično...sponzorirano od Ferrarija ili FCA grupe...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ne vidim ništa loše u tome. Ne znam kako Mercedes odmah nije uskočio. Nebi ni došlo do ovih priča da Njemačka nema utrku. Pa zar Red Bull ne radi isto za Austriju? Doduše oni su vlasnici staze. Ali nije ni Mercedesu neka para da podrže domaću utrku. A ni Ferrariju.
Pastor je napisao/la: 31.08.2018., 20:48
Ne vidim ništa loše u tome. Ne znam kako Mercedes odmah nije uskočio. Nebi ni došlo do ovih priča da Njemačka nema utrku. Pa zar Red Bull ne radi isto za Austriju? Doduše oni su vlasnici staze. Ali nije ni Mercedesu neka para da podrže domaću utrku. A ni Ferrariju.
Ljudi,jel vi stvarno mislite da ce Monza izleti iz kalendara? Mislite da ce Italija ostat bez gp-a?
Ja ne vidim nacin da se to dogodi. To je isto kao da Real ili Barca izlete iz la lige. Nemoguce
Nisam rekao da će izletiti, ali ako imaju ikakvih problema u organizaciji, ne vidim zašto im Ferrari nebi pomogao finansijski. Pa Ferrari ima najviše koristi od te utrke.
Dok ne bude oficielno neću da vjerujem u ovo. Generalno ako budu jučerašnji debakl lomili preko Kimijevih ledja, onda je to supacki.
Treba čekati kraj sezone, ovako Kimiju mogu slomiti motivaciju, a bio je baš motiviran, samo je trebao više biti kao drugi vozač koji će pomoći Vattel za titulu, pogotovo sad u Singapuru.
Sad druga je stvar hoće li Kimi pristati biti 2 vozač ili ne, za to uvijek ima zamjena, samo da se ne lome ledja preko njega, jer je juče on iole osvijetlio obraz timu.
Uvijek su objave bile u/oko Monze.
Jbga, to što se desilo jučer, pa su stvari ispale kako ne treba, to je drugi par opanaka.....
Objava da će Leclerc biti slijedeće godine u Ferrariju (ako je bude), nema veze sa "lomljenjem jučerašnjeg debakla preko Kimijevih leđa", i to niko, pa ni sam Kimi ne bi trebao tako shvatati.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Slavenowsky je napisao/la: 03.09.2018., 10:18
Dok ne bude oficielno neću da vjerujem u ovo. Generalno ako budu jučerašnji debakl lomili preko Kimijevih ledja, onda je to supacki.
Treba čekati kraj sezone, ovako Kimiju mogu slomiti motivaciju, a bio je baš motiviran, samo je trebao više biti kao drugi vozač koji će pomoći Vattel za titulu, pogotovo sad u Singapuru.
Sad druga je stvar hoće li Kimi pristati biti 2 vozač ili ne, za to uvijek ima zamjena, samo da se ne lome ledja preko njega, jer je juče on iole osvijetlio obraz timu.
Ja ne znam odakle to izvlačiš?
Kao prvo zašto se sada pravimo da bi se kao nešto lomilo preko Kimija? Ove glasine o njegovom odlasku su vec godinama u paddocku...ove godine jače nego prije sa dolaskom Leclerca.
To nema nikakve veze sa onim jučer u Monzi...
Da je Ferrarija briga za WDC vec bi odavno koristili Kimija kao podršku, ali ili on u određenom vikendu nije brz pa ne može pomoći ili se Ferrari pobrine da kada je on relativno brz i koristan da sjebe i jednog i drugog vozača kao jučer.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari