F1 Vijesti
- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama veÄ: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari Williams
Znaci nista od rebula dogodine sigurno

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Force India u opasnosti da ne nastupi na VN Belgije
https://www.f1today.net/en/news/f1/-240 ... ing-at-spa
https://www.f1today.net/en/news/f1/-240 ... ing-at-spa

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Lagano ograniÄenje budžeta dogodine. Å to god da to znaÄilo.
https://www.racefans.net/2018/08/22/f1- ... -cap-2019/

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
e to veÄ ima viÅ”e smisla, a ne da stoff izgubi mjesto pred domaÄu utrku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nije da nije oÄekivan angažman Strollovog oca da se Stroll Å”to prije prebaci u Force Indiu (ili kako Äe se veÄ zvati). U cijeloj priÄi, ako je istinita, mi najviÅ”e žao Vandoorna, jer je oÄito dobio nogu iz Formule 1, a cijeli ovaj svingeraj je odgoÄen za Italiju zbog samilosti prema njemu i domaÄe mu staze.
Nikako mi se ne sviÄa ova tedencija zadnjih sezona sa zamjenom vozaÄa nakon polusezone, pogotovo kad je okidaÄ tom kao ovo sad. ZnaÄi, Äovjek koji dosad nije imao skoro nikakvu povijest u Formuli 1, samo zbog svog financijskog stanja, silnih milijardi, uspije potaknuti ovake promjene usred sezone. Utjecaj novca postaje rapidno veÄi i ako se ne stane u kraj tome, bojim se da bi to Formulu 1 moglo doÄi "glave".
Nikako mi se ne sviÄa ova tedencija zadnjih sezona sa zamjenom vozaÄa nakon polusezone, pogotovo kad je okidaÄ tom kao ovo sad. ZnaÄi, Äovjek koji dosad nije imao skoro nikakvu povijest u Formuli 1, samo zbog svog financijskog stanja, silnih milijardi, uspije potaknuti ovake promjene usred sezone. Utjecaj novca postaje rapidno veÄi i ako se ne stane u kraj tome, bojim se da bi to Formulu 1 moglo doÄi "glave".
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Zapravo Stroll ima iza sebe historiju - u prvoj sezoni doŔao do postolja. Naravno ima puno boljih od njega, ali dosta takvih imaju samo dojam, a nisu baŔ upisani u historiji po dobrim rezultatima. Recimo kao Hulk, joŔ uvijek bez postolja...
Ali ovdje nije rijeÄ o Strollu, nego o prodaji Force Indije. Mutno je to izvedeno, kao Å”to sam i pretpostzavljao. To je bilo klasiÄno otimanje ekipe Vijayu. Mazepin je iznio neke podatke. izgleda i da su administartori bili upetljani u muljanje. Sada ekipa mora promijeniti ime, Å”to Äe ih koÅ”tati u narednim sezonama. Trebaju biti tri godine za redom meÄu deset, tako neÅ”to, da bi dobijali viÅ”e para. A ovako kao nova ekipa propade im ova serija dobrih rezultata zadnjih nekoliko godina. A evo propadoÅ”e im i ovogodiÅ”nji bodovi.
Ali ovdje nije rijeÄ o Strollu, nego o prodaji Force Indije. Mutno je to izvedeno, kao Å”to sam i pretpostzavljao. To je bilo klasiÄno otimanje ekipe Vijayu. Mazepin je iznio neke podatke. izgleda i da su administartori bili upetljani u muljanje. Sada ekipa mora promijeniti ime, Å”to Äe ih koÅ”tati u narednim sezonama. Trebaju biti tri godine za redom meÄu deset, tako neÅ”to, da bi dobijali viÅ”e para. A ovako kao nova ekipa propade im ova serija dobrih rezultata zadnjih nekoliko godina. A evo propadoÅ”e im i ovogodiÅ”nji bodovi.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
U onom kaosu svatko je mogao doÄi do postolja.Zapravo Stroll ima iza sebe historiju - u prvoj sezoni doÅ”ao do postolja.
Realno Massa je imao najveÄe Å”anse da dobije tu utrku, da mu ovjes nije otiÅ”ao...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
Rachel Brookes: "Deputy team Principal Bob Fernley has left Force India and COO Otmar Szafnauer will become Team Principal"
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Mislio sam na starijeg Strolla, koji je samo zbog svog financijskog stanja, a do prije godinu, dvije s Formulom 1 nije imao nikakve veze, dobio moÄ da unese ovolike pomutnje u sport usred sezone.Pastor je napisao/la: 23.08.2018., 12:34 Zapravo Stroll ima iza sebe historiju - u prvoj sezoni doÅ”ao do postolja.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama veÄ: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Äemu bi to trebalo stati u kraj? Kupovini momÄadi? PremjeÅ”tanju vozaÄa usred sezone?Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.08.2018., 12:10 Nije da nije oÄekivan angažman Strollovog oca da se Stroll Å”to prije prebaci u Force Indiu (ili kako Äe se veÄ zvati). U cijeloj priÄi, ako je istinita, mi najviÅ”e žao Vandoorna, jer je oÄito dobio nogu iz Formule 1, a cijeli ovaj svingeraj je odgoÄen za Italiju zbog samilosti prema njemu i domaÄe mu staze.
Ima li ijedan konkretan izvor da Äe se roÅ”ada zaista dogoditi prije kraja sezone. Ja sam vidio samo nagaÄanja, nitko od navodno upletenih nije natuknuo niÅ”ta sliÄno. Dakle, za sada, Äista fikcija.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Perez ili Massa bi dobili tu utrku. A Stroll je u zadnjem milimetru ciljne ravnine izgubio drugu mjesto od Bottasa..... tako da je utrka potrajala joÅ” pola kruga izgubio bi i 3. mjesto od Vettela.Ferrari je napisao/la: 23.08.2018., 12:35U onom kaosu svatko je mogao doÄi do postolja.Zapravo Stroll ima iza sebe historiju - u prvoj sezoni doÅ”ao do postolja.
Realno Massa je imao najveÄe Å”anse da dobije tu utrku, da mu ovjes nije otiÅ”ao...
OPÄENITO: A Å”to se tiÄe milijarderskog novca u F1 od strane Strolla, i ovaj "fight" sa obitelji Mazepin, oko Force India je stvarno preÅ”lo svaku mjeru - kada se u pozadini vidi kod obje obitelji da oÄevi hoÄe svojim sinovima ispuniti bajkovite želje..... onda stvarno treba netko, tko Äe tome stati na kraj.
Novac je kljuÄan, ali nije novac stvorio F1. F1 je postala izvor novca, ali F1 je stvorena od ljudi, od strasti za utrkivanjem, konstruiranjem.... a znamo da su to prije svega Enzo Ferrari, Colin Chapman, i ostali konstruktori, te njihovi vozaÄi od 1950-ih, 1960-ih..........
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... d-red-bull
Alonso navodno odbio ponudu RBa...
Alonso navodno odbio ponudu RBa...
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Definitivno netko laže / mulja. A tko?JFK je napisao/la: 23.08.2018., 17:46 Red Bull odbio Alonsa, Alonso odbio Red Bull.
Sigurno je samo to da jedan od njih laže.
Sada Äe veÄina reÄi da je Alonso dao lažnu izjavu.

I to me ne bi Äudilo.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....