Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Bez obzira na Allisonovu izjavu oko tog setup-a kojeg Hamilton famozno ganja, on je totalno izgubljen. Dvije stvari su mi baš simptomatične.
Prvo, očito je da ga boli k. i za vožnju i za rezultat. Znači u svojih skoro 30 godina praćenja F1, nisam zapamtio nijedan slučaj da se vozač sam nudi ekipi da mu zamijene mjesto u poretku sa kolegom. Navodno oštećenje i sporiji tempo, nek okači mačku o rep, jer se poslije ispostavilo da je imao bolji tempo od Russella.
Drugo, ovo lutanje sa setupom objašnjavam kao njegovo nepovjerenje u sposobnost ekipe. Bez obzira na sugestije ekipe, on čačka setup po svom i svako malo ofula za 180°. Mogu misliti na šta će to tek ličiti, kad ga isključe sa sastanaka negdje u drugoj polusezoni.
Da budem iskren, jedva čekam da mu vidim leđa.

Da ne bude skroz off, Mercedes planira donijeti paket nadogradnji u Miami:
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... y0aII7DqlL

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Jedva cekam da mu vidim leđa hehehehe :mrgreen:
Kako se kolo okrece. Ne znas jesu gori neki od ferrarijevaca ili daimlerovaca na ovom forumu

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 25.04.2024., 12:18 Da budem iskren, jedva čekam da mu vidim leđa.
Zamisli kako ga mi tek iscekujemo.
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
CrashOverride je napisao/la:
Har Kl je napisao/la: 25.04.2024., 12:18 Da budem iskren, jedva čekam da mu vidim leđa.
Zamisli kako ga mi tek iscekujemo.
Pa koliko sreće nosi sa sobom i trebali bi ga iščekivati.
Zanimljivo da ljudi koji su ga najviše branili i najviše izgovora tražili sad jedva čekaju da ode.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Har Kl je napisao/la: 25.04.2024., 12:18

Da ne bude skroz off, Mercedes planira donijeti paket nadogradnji u Miami:
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... y0aII7DqlL
Rekose slijepci vidjet cemo.
Sve sto sam imao za reci o ovom trenutnom sastavu ljudi u ekipi rekao sam kroz protekle postove, i trenutno je tako.
Sto se Luje tice odabrao je svoj put i neka mu je sretno. Puno je dao ekipi, ali i ekipa je njemu jos vise. Ferrari ce profitirati njegovim dolaskom radi svih stavki i cinjenica iz njegove karijere. Smatram da ce biti iznimno motiviran i predan ovom izazovu u koji se upustio.
Nama treba Josov sin u dogledno vrijeme, a prije njega nekolicina ljudi u tehnickom odjelu koji znaju sto ne valja trenutno i kako krenuti dalje.
Nemamo dobar tehnicki odjel i to me boli.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
U Njemačkoj kažu da su u planu pregovori nakon Miamija - Wolff, CEO Daimlera, Ineosa i Verstappenovi

https://f1-insider.com/formel-1-verstap ... gen-63046/

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Lewis se danas malo vozika u Mercedesovom bolidu po ulicama New Yorka. Također, valjda bi ovih dana trebali dobiti emoji Mercedesovog bolida na WhatsApp-u.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

wapi Verified
GP3
GP3
Evo danas sam naletio na ovaj "izvještaj" s večere koju je organizirao Domenicali u petak navečer u Imoli:
Wolff sat next to Ferrari team principal Fred Vasseur, who has recently signed Wolff's star driver to his team, and two seats down from bitter rival Horner.

“Now first of all, it was surprisingly fun," he told Sky Sports.

"A bit tense at the beginning. I wasn't planning to talk to everyone but at the end, we were talking to each other and the knives were back in the pocket.

“Stefano [Domenicali] said a good thing, how lucky we are to play this sport and be involved. That was really nice to see.

“We didn't particularly spend a lot of time talking about the current times. But it seems like it's the most competitive it has ever been in terms of the teams together.”
Meni ovo govori dosta o Wolffu kao tipu koji ne zna razliku između posla i života. Kako to vama izgleda? Pretjerujem li?

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
wapi je napisao/la: 21.05.2024., 08:42 Evo danas sam naletio na ovaj "izvještaj" s večere koju je organizirao Domenicali u petak navečer u Imoli:
Wolff sat next to Ferrari team principal Fred Vasseur, who has recently signed Wolff's star driver to his team, and two seats down from bitter rival Horner.

“Now first of all, it was surprisingly fun," he told Sky Sports.

"A bit tense at the beginning. I wasn't planning to talk to everyone but at the end, we were talking to each other and the knives were back in the pocket.

“Stefano [Domenicali] said a good thing, how lucky we are to play this sport and be involved. That was really nice to see.

“We didn't particularly spend a lot of time talking about the current times. But it seems like it's the most competitive it has ever been in terms of the teams together.”
Meni ovo govori dosta o Wolffu kao tipu koji ne zna razliku između posla i života. Kako to vama izgleda? Pretjerujem li?
Zajebane su večere, ako sjedneš predaleko ne valja reći će ljudi da ignorira svoje kolege, ako sjedneš preblizu nevalja reći će ljudi da špijunira. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Wolff says he is adamant his Brixworth team is in the best possible position to continue being a benchmark, having stolen a march on the field in 2014 with the first iteration of the hybrid power units before others caught up.

"We have an engine department which is as good as it can be with a top leadership," Wolff insisted.

"There is not a millimetre that I wish would be different in terms of organisational set-up, in terms of the people that work there that I am lucky to interact with. It is just a perfect organisation and you can see they are delivering, and they have delivered for a long time.

"Since 2014, we have been pretty much the benchmark, or with another engine maybe, the benchmark. That hasn't changed.

"I really can't wait for 2026 to come and see the different levels of performance of the power units."

James Allison on the progress of the 2026 power unit:

"I wasn't in the team in the run-up to 2014 when the new generation of power units were being concocted and the enormous push to make them a reality was taking place."

"But those of us in the team who were, tell me that the feeling is very similar. There is a massive shove going on in HPP to make a success of that because it will set the course of anyone who's lucky enough to have that in the back of their car for some seasons to come."

toky13 Verified
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Navija za: Schumi4ever
Sarma je napisao/la: 21.05.2024., 14:15
Wolff says he is adamant his Brixworth team is in the best possible position to continue being a benchmark, having stolen a march on the field in 2014 with the first iteration of the hybrid power units before others caught up.

"We have an engine department which is as good as it can be with a top leadership," Wolff insisted.

"There is not a millimetre that I wish would be different in terms of organisational set-up, in terms of the people that work there that I am lucky to interact with. It is just a perfect organisation and you can see they are delivering, and they have delivered for a long time.

"Since 2014, we have been pretty much the benchmark, or with another engine maybe, the benchmark. That hasn't changed.

"I really can't wait for 2026 to come and see the different levels of performance of the power units."

James Allison on the progress of the 2026 power unit:

"I wasn't in the team in the run-up to 2014 when the new generation of power units were being concocted and the enormous push to make them a reality was taking place."

"But those of us in the team who were, tell me that the feeling is very similar. There is a massive shove going on in HPP to make a success of that because it will set the course of anyone who's lucky enough to have that in the back of their car for some seasons to come."
Ovo samo znači

a) Max dođi 2026
b) Max dođi 2026
C) Max dođi 2026

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ako motor bude dobar i dominantan neće im trebati Max dosta im je Russell i Antonelli.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Stvarno čovjeku dođe da je sutra 2026.
Pa da vidimo i čujemo, bar ( i samo ) te motore Forda i ostalih. A kamoli još i ostalo.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
blown diffuser je napisao/la: 22.05.2024., 14:30 Ako motor bude dobar i dominantan neće im trebati Max dosta im je Russell i Antonelli.
Antonelli po meni još nije materijal za top f1 tim. Idealno bi bilo upariti Russella i Sainza. A potom vidjeti koliko Kimi napreduje.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes

Har Kl je napisao/la:
1883 je napisao/la: 02.03.2024., 16:40 Osim godine, sve je isto kao i lani.
S obzirom na brzinu bolida Russell ga za sada drzi relativno visoko u poretku. Onaj iza ne moze niti Piastrija pratiti. Jos jedan prdac u čabar od sezone.
(znam, tek je pocelo i bla, bla, bla.... ali vec je vidljivo da je jos jedna sezona izgubljena)
Malo vjere kolega. Nije baš sve tako crno. Sačekajmo Barcelonu. RB bježi trenutno cca pola sekunde po krugu, nije malo, ali nije ni nemoguće. Ništa nas ne košta da se nadamo :thumbs:
Kolega, kažem sačekamo Barcelonu. Još nije kasno. Naravno kad sam to pisao nisam očekivao da ćemo ovoliko bodovno zaostajati za McLarenom i Ferrarijem slika
Šta je tu je, bar se nadam da ćemo imati uzbudljive utrke do kraja i nadam se bar nekoliko pobjeda na kontu slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Mercedes-Benz CEO Ola Kallenius talking about the possibility of signing Verstappen in 2026:

“The best driver wants the best car, and it's our job to get together the best package. The cards will be reshuffled in 2026. That's a chance, so who knows? I think Max would look good in silver, no?”

Toto Wolff finally spoke like this on the issue at Sky Italia:

“Horner says I can only fight for Max? If he says so... Let's see what happens. If these performances can convince him? Yes, I have always said that we have to work on our machine and push to be competitive. If the car is fine, all the good drivers want to get to us. Today our priority is to work for us, Lewis and George, to finish the season on a high level. After we'll see if the car seems fast to win a world championship Max will think about it".
'Let Horner believe that Max will stay'.

1883
Karting
Karting
Har Kl je napisao/la: 23.06.2024., 20:13
Har Kl je napisao/la:
1883 je napisao/la: 02.03.2024., 16:40 Osim godine, sve je isto kao i lani.
S obzirom na brzinu bolida Russell ga za sada drzi relativno visoko u poretku. Onaj iza ne moze niti Piastrija pratiti. Jos jedan prdac u čabar od sezone.
(znam, tek je pocelo i bla, bla, bla.... ali vec je vidljivo da je jos jedna sezona izgubljena)
Malo vjere kolega. Nije baš sve tako crno. Sačekajmo Barcelonu. RB bježi trenutno cca pola sekunde po krugu, nije malo, ali nije ni nemoguće. Ništa nas ne košta da se nadamo :thumbs:
Kolega, kažem sačekamo Barcelonu. Još nije kasno. Naravno kad sam to pisao nisam očekivao da ćemo ovoliko bodovno zaostajati za McLarenom i Ferrarijem slika
Šta je tu je, bar se nadam da ćemo imati uzbudljive utrke do kraja i nadam se bar nekoliko pobjeda na kontu slika
Postoji napredak i to dobar, pogotovo kroz brze zavoje. Sjecamo se kakvu smo katastrofu imali u Arabiji, sada je to puno bolje ali i dalje nemamo brzinu za borbu s McL i RedBullom. Vidjet cemo kako ce to funkcionirati u Silverstoneu i Hungaroringu. Ne iskljucujem niti Ferrari za pobjedu u Hungaroringu.
Kako god pogledas sve je isto kao i protekle dvije sezone, pokoji bljesak i to je to. Tesko je nadoknaditi ovoliki zaostatak, a jos teze ostati stabilno konkurentan.

1883
Karting
Karting
I jos nam je vozac na odlasku u teskoj psihickoj fazi konstantnih poraza od prvog vozaca. To ce isto utjecati na maksimalno moguc broj osvojenih bodova za ekipu, iako to nije toliko bitno koliko napredak s bolidom.

1883
Karting
Karting
Sve čestitke Georgeu.
U pravo vrijeme, na pravom mjestu. Izvlači iz bolida koliko je moguće. Trenutno je moguće samo na ovakav način pobijediti u utrci, biti iza bržih bolida i nakon ovakvih scena uzeti pobjedu. Da njega nema Ham ne bi bio u poziciji uzeti pobjedu, i s tom činjenicom ovaj ishod je veoma bitan za Georgea, ali i za ekipu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lewis je imao oštećenu podnicu:
“On top of that, we had floor damage because of the kerb ride, which I guess most people have but his was extensive. It was two and a half tenths in parts that broke off on the kerb.”
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡